MohdFairiz.com http://mohdfairiz.com Dalam Blog Ada Ceritanya Wed, 20 May 2020 13:10:28 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce http://mohdfairiz.com/modal-40sen-je-sehari-boleh-dapat-dah-website-e-commerce/ Wed, 20 May 2020 13:10:28 +0000 http://mohdfairiz.com/?p=301 Website E-Commerce atau e-dagang ni bukanlah baru dalam masyarakat kita, cuma tak ramai yang tahu tentang apa itu website e-commerce ni. Apa beza website e-commerce ni ngan website e-commerce yang itu. Nanti akan diceritakan kat bawah nanti ye. Website e-Commerce…

Read More

The post Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Website E-Commerce atau e-dagang ni bukanlah baru dalam masyarakat kita, cuma tak ramai yang tahu tentang apa itu website e-commerce ni. Apa beza website e-commerce ni ngan website e-commerce yang itu. Nanti akan diceritakan kat bawah nanti ye.

Website e-Commerce Hanya 40 Sen Sahaja Sehari

Itu peluang yang rasanya harus diambil oleh peniaga yang ingin berniaga secara online. Berniaga secara online sekarang ini merupakan satu-satunya cara untuk mengembangkan lagi bisnes anda yang mungkin tunggu masa nak ‘gulung tikar’ je kan.

Gaji pekerja nak bayar, bill api air, sewa bangunan, kos macam-macam lagi ditanggung oleh banyak peniaga yang sangat membebankan dan ramai juga yang bertukar ke bisnes yang lain, tapi masih lagi tak jalan.

Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce

Ramai kata kalau nak kembangkan bisnes musim PKP ni kena buat cara e-dagang atau kena buat website e-commerce. Tapi apabila ditanya kos yang terlibat untuk buat website tu pun agak telan air liur juga nampaknya.

Tambah pula lagi tak tahu menahu pasal website ni, hosting la, domain la, payment gateway lah dan banyak lagi istilah baharu yang mungkin ramai peniaga offline ini tidak ada pengetahuan dan ramai yang kena tipu dengan kononnya web designer untuk e-commerce.

Web E-Commerce simple je cajnya sampai mungkin RM10K-RM20K tetapi dianggap gah oleh ownernya. Tak tahu yang web tu kosnya mungkin tak sampai pun RM1,000 dan kena updated selalu. Itu pun kos lagi kena tanggung.

Masalah inilah yang sering dibelenggu oleh ramai peniaga. Tak tahu nak mula dari mana…dan takut tertipu dengan banyak offer sana sini yang dirasakan adalah scam semata-mata.

Jadi cara terbaik adalah menggunakan Shopee..

Dapatkan Panduan Bisnes Shopee Di Sini Sekarang

Tak salah pun sebenarnya menggunakan Shopee sebagai platform, tapi biasalah, persaingan sangat sengit di sana kerana bagi peniaga baharu, sangat sukar untuk mendapatkan sales berbanding mereka yang telah lama.

Apa pun dalam Panduan Bisnes Shopee, ada jawapannya.

Apa Untungnya Kalau Ada Website E-Commerce Ni?

Sebenarnya ada banyak kelebihan menggunakan website e-commerce ini. Andaikan anda mempunyai sebuah kedai secara maya yang boleh diakses oleh sesiapa sahaja yang mempunyai capaian internet walau di Alaska sekalipun.

Dengan website e-commerce sendiri, anda bebas untuk menetapkan jumlah keuntungan. Mungkin keuntungan adalah lebih tinggi berbanding di Shopee disebabkan caj-caj yang dikenakan kepada peniaga yang berniaga di sana.

Anda juga boleh collect database pelanggan seperti alamat emel mereka dan menghantar offer-offer best kepada pelanggan dan terus berinteraksi dengan pelanggan setia anda. Jadi pelanggan akan lebih sayang dengan anda sebab anda selalu bagi kupon best untuk mereka shopping di kedai online anda dengan mudah.

Takkan takde rasa nak ada store macam Lazada tu dengan nama sendiri?

Untuk permulaan anda boleh mulakan dengan yang basic sahaja, sebabnya kawan saya Azian ni dah bertahun menggunakan platform E-commerce ini untuk bisnes beliau. Sebabnya ianya mudah walaupun anda BUTA IT!

Ya betul…

Tak perlu nak pening fikir pasal macam mana nak buat, semuanya akan diajar oleh beliau melalui video-video step by step sehingga anda pandai buat web e-commerce sendiri.

Selain itu juga Azian ni ada ajar macam mana cara nak tingkatkan lagi jualan dengan website e-commerce ini. Jadi memang takde masalah kalau anda cuba untuk belajar dengan beliau.

Rahsia Ecom yang beliau hasilkan amatlah berguna kepada :

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun

Banyak masalah nak fikir, tak tahu pasal website la, barang tak laku la, takut kena tipu la..semua tu akan diselamatkan kalau anda bertindak sekarang dan dapatkan Rahsia Ecom oleh Azian ini dengan harga yang amat berpatutan.

Klik je banner kat bawah ini atau dapatkan daripada link Rahsia Ecom di bawah.

cara buat website bisnes online

 

The post Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Idea BEST Buat Bisnes Air Balang Musim PKP http://mohdfairiz.com/idea-best-buat-bisnes-air-balang-musim-pkp/ http://mohdfairiz.com/idea-best-buat-bisnes-air-balang-musim-pkp/#respond Sat, 09 May 2020 10:04:19 +0000 http://mohdfairiz.com/?p=293 Musim PKP sebenarnya bukan alasan bagi para peniaga nak tambah income walaupun pada bulan Ramadan tahun 2020 kali ini tidak dapat berniaga di bazar ramadan. Mungkin ada yang dah bercadang nak buat bisnes air balang sempena bulan ramadan ni, tapi…

Read More

The post Idea BEST Buat Bisnes Air Balang Musim PKP appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Musim PKP sebenarnya bukan alasan bagi para peniaga nak tambah income walaupun pada bulan Ramadan tahun 2020 kali ini tidak dapat berniaga di bazar ramadan. Mungkin ada yang dah bercadang nak buat bisnes air balang sempena bulan ramadan ni, tapi terbantut disebabkan tidak boleh berniaga pun di tapak bazar.

Kalau nak berniaga tu, seribu daya, tapi kalau nak berniaga tu ada banyak cara sebenarnya yang boleh dipraktikkan.

Pada waktu artikel ini ditulis, PKP dah pun dilonggarkan sedikit dan masih juga tidak dibenarkan untuk buka bazar ramadan untuk elakkan orang ramai berkumpul membeli juadah. Nak suruh orang patuh, kalau dah beratus orang sekali datang, bila nak habis membeli kan.

Orang datang nak beli air balang yang korang niaga tu pun fikirkan juga masa pun dah dekat nak berbuka.

Idea BEST Buat Bisnes Air Balang Musim PKP

Apa IDEA BEST Buat Bisnes Air Balang Ni?

Sempena musim PKP ini dilanjutkan, ada banyak cara lagi untuk melariskan lagi bisnes air balang yang korang buat tu. Caranya adalah buat bisnes air balang secara ONLINE. Online..takkan boleh pos kot air balang yang dibuat tu.

Sebenarnya bukan macam tu. Antara contoh bisnes air balang online ni adalah seperti berikut:

1.Jual Air Balang di Whatsapp Group

Tak perlu promote bisnes air balang korang tu sampai ke whatsapp group yang terlalu jauh. Cukup hanya berapa jauh korang boleh hantar runner untuk hantar air yang korang buat tu. Antara pilihan air yang mungkin sangat laris adalah seperti air soya, air tebu air mangga dan banyak lagi.

2.Jual Air Balang Depan Rumah

Untuk langkah ini mungkin kena berhati-hati kalau ada larangan daripada pihak polis. Apapun cuma siapkan sahaja bungkusan contoh 3 pek besar RM10.00 dan pelanggan yang menempah dahulu atau yang drive thru sahaja dibenarkan untuk membeli.

3. Jual Air Balang + Pakej Makanan

Nak tambahkan lagi nilai pada air balang korang, mungkin wife pandai masak menu tertentu yang boleh dipakejkan sekali dengan air balang tu dan siap sedia boleh packing. Tempah dan ambil sahaja atau boleh hantar runner untuk hantarkan ke tempat yang dihajatkan.

Sebagai peniaga air balang yang inginkan keuntungan kita kena kreatif supaya sasaran keuntungan itu kita dapat capai walau menggunakan kaedah yang berbeza. Mungkin lepas tamat PKP ni korang boleh teruskan juga bisnes air balang ni dikawasan korang sahaja secara part time walaupun bukan bulan ramadan.

Nak start bisnes air balang ni sebenarnya tak susah mana pun, Panduan Bisnes Air Balang ni dah berikan panduan yang sangat lengkap bagi mereka yang nak berniaga air balang. Tak kira la modal kecil ataupun besar.

Panduan Bisnes Air Balang ni dah membantu ramai usahawan diluar sana untuk buat bisnes yang sangat menguntungkan ini. Mana taknya lebih 20 resepi air balang korang akan dapat buat kalau dapatkan panduan bisnes air balang ini. Rasanya korang sendiri belum tahu nak buat semua jenis air ni kan.

Langkah demi langkah ditunjukkan secara detail supaya korang boleh mulakan bisnes air balang yang mudah ini. Jadi memang tak rugi kalau dapatkan ilmu yang telah proven oleh mereka yang telah dapatkannya.

Nak pergi kursus usahawan atau tanya kawan-kawan pun belum tentu mereka dapat guide korang dari A sampai Z kan?

Klik Untuk Dapatkan Panduan Bisnes Air Balang

Oh ya, kalau nak buat bisnes delivery online ni boleh dapatkan juga panduan macam dalam banner kat bawah ni..Klik cepat sebab dengar cerita dah nak abis dah.

The post Idea BEST Buat Bisnes Air Balang Musim PKP appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
http://mohdfairiz.com/idea-best-buat-bisnes-air-balang-musim-pkp/feed/ 0
Berapa Modal & Keuntungan Bisnes Jual Burger? http://mohdfairiz.com/berapa-modal-keuntungan-bisnes-jual-burger/ http://mohdfairiz.com/berapa-modal-keuntungan-bisnes-jual-burger/#respond Thu, 20 Feb 2020 02:41:55 +0000 http://mohdfairiz.com/?p=267 Bisnes burger merupakan bisnes yang tidak memerlukan modal yang sangat tinggi. Jadi sudah tentu ramai yang ingin menceburkan diri dalam dunia perniagaan burger yang menjadi kegemaran semua rakyat Malaysia. Ada banyak jenama yang sangat dikenali di Malaysia seperti Burger Ramly,…

Read More

The post Berapa Modal & Keuntungan Bisnes Jual Burger? appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Bisnes burger merupakan bisnes yang tidak memerlukan modal yang sangat tinggi.

Jadi sudah tentu ramai yang ingin menceburkan diri dalam dunia perniagaan burger yang menjadi kegemaran semua rakyat Malaysia.

Berapa Modal & Keuntungan Bisnes Jual Burger?

Ada banyak jenama yang sangat dikenali di Malaysia seperti Burger Ramly, Burger Otai, Burger Nice dan banyak lagi.

Berapa Modal Nak Buka Gerai Burger?

Untuk membuka gerai burger, biasanya kita memerlukan kelengkapan tertentu untuk menjadikan bisnes burger ini satu realiti.

Nak meniaga burger dah tentu kena ada gerai burger, dapur memasak, meja, lampu, dan perkakas memasak yang lain. Paling senang semua tu boleh dibeli di kedai pengedar produk dapur, gudang, ataupun laman web Mudah.my (untuk peralatan terpakai).

Sememangnya nak berniaga burger ni kena la ada modal. modal pendahuluan adalah sekitar RM5,000 – RM6,000, bergantung kepada jenama dan kualiti peralatan :

  • Purata harga sebuah gerai burger: RM2,000 – RM3,000
  • Purata harga dapur memasak: RM200 – RM500
  • Harga lampu: Sekitar RM50
  • Purata harga peralatan memasak: RM500 – RM800

Selain itu, sediakan juga bajet RM200 – RM400 sebulan, untuk bahan mentah seperti:

  • Roti burger
  • Marjerin
  • Mayonis
  • Keju
  • Serbuk lada sulah
  • Sos cili
  • Sos Worcester
  • Daging lembu dan ayam
  • Telur

Strategi Jual Burger Untuk Dapatkan Jualan

Sebelum berniaga burger, kita harus melakukan survey dimana nak mulakan bisnes burger ni. Cuba pilih lokasi seperti persimpangan jalan di kawasan perumahan, berdekatan kedai Mamak, cyber cafe, rumah flat, ataupun kedai serbaneka. Lokasi seperti ini dikenalpasti antara lokasi ‘panas’ yang boleh menarik pelanggan.

Secara purata kalau dikira sebiji burger dijual dengan harga RM4.00 dan sehari boleh jual antara 30-40 biji sehari. Buat permulaan jangan ambil cuti untuk sebulan secara konsisten boleh dapat RM2400.00 ke RM3000.00.

Berapa Modal & Keuntungan Bisnes Jual Burger?

Jaga kualiti burger yang dijual, resepi burger yang sedap ini tak ramai yang boleh buat. Pakar Bisnes Burger ini mungkin boleh bantu untuk melariskan lagi jualan bisnes burger yang nak dibuat ni.

Secara kasarnya itulah antara kos dan keuntungan yang boleh anda dapat jika melakukan bisnes burger ini.

Pro Dan Kontra Buat Bisnes Burger

Pro

  • Jadual yang fleksibel. Waktu Operasi terpulang kepada anda nak buka dan tutup pukul berapa. Biasanya 8.00 – 10.00 malam merupakan waktu puncak yang paling baik.
  • Merapatkan hubungan dengan masyarakat setempat. Hubungan antara masyarakat setempat boleh dieratkan lagi dan jika burger yang dibuat tu sedap, sudah tentu lebih ramai lagi yang akan beli.
  • Jangan lepaskan peluang kalau ada hari sukan, atau hari keramaian, rebut peluang untuk dapatkan tapak gerai jual burger.
  • Pemakaian anda sendiri tetapkan dan pastikan ianya sedap mata memandang.

Kontra

  • Jumlah pelanggan yang tidak menentu: Tak semestinya boleh jual bilangan burger 30-40 biji sehari. Ada banyak faktor yang membuatkan burger tersebut tak dapat dijual.
  • Cuaca: faktor cuaca memang sangat perlu diambil kira. Kalau kena pula musim hujan, anda terpaksa menanggung kerugian pada hari tersebut.
  • Faktor keselamatan: Keselamatan perlu dijaga, jadi pilihlah lokasi yang mana tempat ramai orang dan tidak terlalu sunyi.
  • Tempoh balik modal: Mungkin nak balik modal tu memerlukan masa sedikit. Jadi untuk berniaga burger untuk lebih maju memerlukan keazaman dan kecekalan yang tinggi.

Jadi kepada mereka yang ingin memulakan bisnes burger, diharapkan entri ini berguna kepada anda.

Tiada jalan singkat sebenarnya nak berjaya. Cuba dapatkan Ebook Bisnes Burger ini yang sudah terbukti memberikan panduan terbaik kepada mereka yang nak maju dalam bisnes burger.

Klik dan dapatkan sekarang Ebook Bisnes Burger

The post Berapa Modal & Keuntungan Bisnes Jual Burger? appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
http://mohdfairiz.com/berapa-modal-keuntungan-bisnes-jual-burger/feed/ 0
Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan? http://mohdfairiz.com/buat-bisnes-tudung-online-boleh-dapat-5-angka-sebulan/ http://mohdfairiz.com/buat-bisnes-tudung-online-boleh-dapat-5-angka-sebulan/#respond Wed, 19 Feb 2020 09:50:11 +0000 http://mohdfairiz.com/?p=258 Orang kata nak buat bisnes online ni senang je asalkan ada internet. Betul ke? Macam mana pula dengan Bisnes Tudung? Bukan ke orang lagi suka nak try tudung tu sebelum nak beli? Medium bisnes memang ada banyak. Tapi cara paling…

Read More

The post Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan? appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Orang kata nak buat bisnes online ni senang je asalkan ada internet. Betul ke?

Macam mana pula dengan Bisnes Tudung? Bukan ke orang lagi suka nak try tudung tu sebelum nak beli?

Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan
Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan

Medium bisnes memang ada banyak. Tapi cara paling popular sekarang adalah secara online disebabkan:

-Mudah dan cepat

-Kos tidak terlalu tinggi

-Tak perlu nak sewa kedai

Buat bisnes tudung secara online ni sebenarnya ada banyak cari. Kalau pada masa sekarang ini antara medium yang sangat popular ialah seperti:

  1. Facebook
  2. Shopee
  3. Lazada
  4. Ebay
  5. Instagram

5 Medium Online Paling Power Kena Kuasai

Facebook

Ada macam-macam cara nak gunakan medium ini untuk promote bisnes tudung yang korang buat tu.

Salah satunya adalah menggunakan Facebook page dan update setiap hari jenis-jenis tudung yang korang rasakan boleh menjual.

Satu lagi cara adalah menggunakan Facebook Ads, iaitu bayar iklan untuk sampai kepada Facebook user masing-masing.

Teknik ni sebenarnya agak teknikal, tak ramai yang nak buat sebenarnya. Tapi kalau dah tahu, dah tentu tak nak lepaskan.

Belajar dari guru yang expert seperti SifuFBAds atau cuba tengok dulu kelas-kelas yang ada untuk penambahan ilmu tentang Facebook Ads.

Shopee

Medium ni paling best disebabkan rakyat Malaysia sudah mula senang dengan platform Shopee. Setiap hari semakin ramai yang mula menjual di Shopee.

Kalau nak lebih expert lagi menjual di Shopee, cuba dapatkan Ebook Bisnes Shopee yang memang laris dipasaran.

Lazada

Untuk menjual di Lazada sebenarnya tidak susah, tetapi agak prosesnya agak ketat kerana Lazada menjaga kualiti sellernya.

Jadi agak kurang berlaku scam di platform ini. Masih lagi menjadi salah satu platform menjual tudung yang sangat bagus.

Ebay

Platform ini sangat ramai yang masih tidak tahu potensinya. Mungkin ramai yang tak tahu, ada penjual tudung secara online yang sangat berjaya di Ebay merupakan orang Malaysia.

Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan

Beliau boleh dapat sehingga 5 Angka Sebulan hanya dengan menjual tudung di platform Ebay.

Mana taknya, modal cuma RM50.00 sahaja untuk sehelai tudung, dijual dengan harga USD50.00 bagi sehelai tudung. Itupun ia jual produk orang lain!

Nampak tak potensi yang boleh korang dapat walau korang jual tudung je. Jangan ingat hanya orang Malaysia je beli tudung dari Malaysia. Sebenarnya ramai lagi berminat.

Instagram

Instagram merupakan platform paling panas sebenarnya. Ramai lebih suka window shopping di Instagram berbanding di platform lain.

Ramai juga usahawan tudung yang bermula dari Instagram dan masih lagi hanya menggunakan Instagram untuk jual tudung secara online je.

Bisnes Tudung Potensi Sangat Besar

Lihat sendiri walaupun hanya menggunakan satu platform sahaja sudah boleh mendapat sehingga 5 angka sebulan.

Bayangkan la kalau boleh kuasai 5 platform tersebut sekaligus..Rasanya 1 juta sebulan hanya jual tudung bukan mustahil bukan.

Jadi kalau ada yang berminat nak mula buat bisnes tudung ni sama ada secara part time ataupun full time, molek rasanya dapatkan panduan yang sangat berguna ini iaitu Ebook Bisnes Tudung.

Ramai usahawan tudung telah dilahirkan melalui ebook. Jadi tidak rugi rasanya korang pula dapatkan untuk buat bisnes sendiri secara kecil-kecilan.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Tudung

The post Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan? appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
http://mohdfairiz.com/buat-bisnes-tudung-online-boleh-dapat-5-angka-sebulan/feed/ 0
RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je http://mohdfairiz.com/rm15000-sebulan-gadis-ni-jual-tudung-je/ http://mohdfairiz.com/rm15000-sebulan-gadis-ni-jual-tudung-je/#respond Sat, 18 Jan 2020 13:10:24 +0000 http://mohdfairiz.com/?p=250 Bisnes jual tudung, orang kata bisnes dah tepu sangat sebab ramai sangat yang menjual. Lagipun nak bersaing dengan jenama-jenama yang besar kat luar sana tu. Tambah lagi dengan produk-produk ‘copy ori’ yang memang dah bersepah di pasaran. Walapun ramai yang…

Read More

The post RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
Bisnes jual tudung, orang kata bisnes dah tepu sangat sebab ramai sangat yang menjual.

Lagipun nak bersaing dengan jenama-jenama yang besar kat luar sana tu. Tambah lagi dengan produk-produk ‘copy ori’ yang memang dah bersepah di pasaran.

Walapun ramai yang kata macam tu, seorang gadis bernama Madihah ni bukan macam tu. Beliau ada sesuatu yang tak ramai orang ada. BERANI!

Ya, tak semua orang berani nak buat bisnes tudung ni sebab masalah-masalah yang mereka sendiri timbulkan sebelum buat sesuatu.

Tak kira la apa juga bisnes sekalipun. Kalau tudung, cuba tengok sebatang pen…ada berapa ratus company jual pen…murah plak tu kan. Tapi tetap juga ada yang beli dan ada yang jual. Sebab apa…ada demand..ada supply.

Itu konsep bisnes yang ramai yang dah lupa atau buat-buat lupa la kot.

Cuma strategi nak buat bisnes tudung ni ada macam-macam cara. Kalau korang nak tahu la serba sedikit, Madihah ada cerita la lebih kurang dalam Ebook Bisnes Tudung beliau ni.

Antara banyak perkara yang menjadi persoalan mereka yang nak buat bisnes tudung ni seperti berikut:

  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai oleh pasaran?
  • Kain jenis apa yang mahu digunakan?
  • Mana nak cari tukang jahit?
  • Berapa harga nak letak?
  • Macam mana nak ambil gambar yang menarik?
  • Kat mana nak jual?
  • Macam mana nak buat ayat iklan?
  • Macam mana nak tahu apa tudung yang pelanggan suka?
  • Dan macam-macam lagi perkara dan persoalan yang muncul!

Buat Bisnes Berjaya Macam Neelofa

Tentu ramai yang nak menjadi femes macam Neelofa kan? Berjaya dalam dunia bisnes dan juga dalam kerjaya hiburan beliau.

Ala..dia dah femes, senang la cakap…Saya ni baru nak mula..mana la orang nak kenal.

Ramai je sebenarnya yang buat bisnes tudung yang buat RM15K-RM30K sebulan diam-diam je dan tak heboh pun kat orang ramai.

Asalkan tahu cara yang betul nak buat bisnes dan ikut je flow orang yang dah berjaya. Insyallah kejayaan akan berada di depan mata.

RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je

Buat Bisnes Tudung Jenama Sendiri

Part ni sebenarnya paling best untuk semua kan. Tak sabar nak letak jenama sendiri. Tapi tentulah kena ada modal yang seadanya.

Kalau korang nak tahu, Madihah ni start bisnes tudung dengan modal RM600.00 je, itupun katanya guna duit PTPTN.

Tapi dengan usaha dan strategi beliau, sekarang maintain dapat keuntungan yang sangat tinggi. Rasanya hutang PTPTN pun dah habis bayar guna duit bisnes tudung ni.

Bisnes yang sangat dekat dengan orang perempuan ni bagus sebenarnya sebab orang perempuan la yang paling banyak beli tudung.

Satu tudung kadang-kadang tu pakai sekali je untuk satu majlis tu dan tudung yang lain pula untuk majlis yang lain. Nampak tak peluang yang sangat besar disitu sebagai penjual tudung. 😀

Kalau rasa nak ikut jejak langkah Madihah ni buat bisnes tudung dengan berjaya, boleh cuba baca sendiri Ebook Bisnes Tudung ni.

Dah dapatkan, baca dan terus je buat. Sebabnya memang ramai yang dah dapatkan ebook ini boleh buat terus bisnes tudung tanpa banyak soal.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Tudung

The post RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je appeared first on MohdFairiz.com.

]]>
http://mohdfairiz.com/rm15000-sebulan-gadis-ni-jual-tudung-je/feed/ 0