Kenapa Gadis Berkaca Mata Amat Menggoda

Kepada sesiapa gadis-gadis,terutama gadis Jururawat yang membaca blogpost ini jangan nak blushing sangat ok?hehe..Yup..memang sejak sekolah lagi gadis berkaca mata ni mampu buat aku tergoda..kekadang muka dia taklah cantik mana..tapi disebabkan ada kriteria dia yang pakai kaca mata tu atau senang cite gadis berspek la kan? Boleh buat aku pandang banyak kali. Kalau gadis tu putih gebu macam wife gua tu..lagi la…alahaii..cairan dibuatnya..haha…

Cara Menjadi Jururawat Selepas SPM

Gadis Jururawat lagi lah kan..kalau ada je nurse yang pakai spek tu, boleh buat aku terpaku sekejap dan rasa tak puas je pandang..itu sebab wife aku tak nak duk lama-lama kat hospital..sebabnya nanti mata aku duk terpaku kat tempat lain..ahaha..nurse pakai spek memang menggoda juga.

Untuk makluman, aku ni dah kahwin, so takde la rasanya nak tergoda lagi ngan sesape..em em..setakat minat tu ada la..tapi takde la sampai nak masuk meminang ye tak? Kot ada la Jururawat Comel yang sudi nak berkawan ngan aku ke..atau Doktor Comel ke yang pakai spek nak berkawan? Sudi-sudikanlah add aku kat Facebook..heee..

Kesudahannya, memang aku bertemu jodoh pun dengan Gadis Berkaca Mata..aku tak tahu la apa sebabnya..mungkin gadis berkaca mata ni ada dua karektor yang berbeza bagi aku. Memula sebelum depa pakai spek, dan selepas pakai spek..nampak comel…ahhaaa..

Antara blogger-blogger yang pakai spek yang comel aku nampak..macam AkmarOmar,Catzer(dah jadi mummy skang),Bluedianthus dan rasanya ramai lagi kot ye? :P