10 Tutorial Cupcakes Paling Best!

Buat Cupcake memang bukan senang bagi yang tak tahu langsung. Bagi yang dah lama buat, rasanya boleh senyum je terima order kalau depa buat design cupcakes yang comel-comel dan sedap. Tapi ramai yang tahu buat, tapi mungkin cara nak pasarkan tak ramai yang tahu..so tak ramai la yang order. Solutionnya korang boleh tengok link kat bawah ni.

Dapatkan Panduan Bisnes Cupcakes Sekarang

Kalau korang selalu tengok Youtube, boleh tengok 10 Tutorial Cupcakes yang aku rasa amat berguna bagi akak-akak dan gadis-gadis comel sekalian. Memang ramai jejaka kacak macam aku ni suka makan cupcakes yang comel-comel..kekadang sebab orang yang jual tu comel pun salah satu faktor juga..hehe..

cara buat cupcake

cara buat cupcake

Tutorial Cupcakes 1

Tutorial Cupcakes 2

Tutorial Cupcakes 3

Tutorial Cupcakes 5

Tutorial Cupcakes 6

Tutorial Cupcakes 7

Tutorial Cupcakes 8

Tutorial Cupcakes 9

Tutorial Cupcakes 10

Tak dapat lupa betul aku haritu dapat makan Red Velvet Cupcake masa open house raya dulu..sedap gile..sampaikan terpaksa la aku cilok satu bawak balik..hehe..Resepi Red Velvet Cupcake tu rasanya ada dalam video ni jugak kot..tak berapa pasti..Cuba la tengok, kalau takde, rasanya Panduan Bisnes Cupcake mesti ada share..kan?

3 Comments

  1. titan September 23, 2013
  2. akubiomed September 23, 2013
  3. Mohd Helmi Ahmad September 22, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.