Alhamdulillah Reezluv.com Kembali Pulih

Rasanya baru tengah hari tadi aku contact balik hosting nak bertanya mengenai status blog aku tu..apa cerita agaknya..tup tp..petang tadi aku dapat email..depa tengah setelkan..

Blog Reezluv.comCuma aku pelik..sekejap la plak dia setelkan..macam yang korang tengok kat post sebelum ni kan..macam mana kronologinya kan..Tadi aku tengok, cuma htaccess blog tu je yang tak berapa betul..so dia dah betulkan..semua link pages sudah lived….cuma kena kasi index balik ke search engine kot kasi masuk balik dalam track..:D

Aku sebenarnya masih fikirkan..macam mana ye nak pindah hosting ni..data tu banyak plak tu..adus..Ke korang ada pengalaman pindah hosting? Cuba kasi tips sikit..macam mana caranya..adakah kena buat sendiri atau biar pihak hosting yang baru tu setelkan? Ke camne?

12 Comments

  1. fyna July 5, 2013
  2. reez July 5, 2013
  3. reez July 5, 2013
  4. titan July 5, 2013
  5. Cikgu Hairul July 5, 2013
    • reez July 5, 2013
  6. ProfHariz July 4, 2013
    • reez July 5, 2013
  7. zuan July 4, 2013
    • reez July 4, 2013
      • zuan July 4, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.