Blog Dengan Nama Sendiri

Dah lama sebenarnya aku nak domain nama sendiri ni.Nasib baik le takde orang yang beli nama domain ni.Rasa nak beli domain dot my gak nanti..tapi tengok la dulu camne.haha..

reezluv

Sebenarnya aku agak terpengaruh dengan Mamat Kacak ni yang dah berjaya up kan blog beliau tu.Jeles kot aku ni..ahaha..tapi bukan senang nak up kan blog tu.Ambil masa juga.Begitu juga dengan blog ini. Rasanya ambil masa untuk upkan blog ini ke tahap sepatutnya.

Untuk pengetahuan blog aku iaitu Reezluv.com tu buat masa ni ada masalah sikit dan hosting tengah setelkan. Dah hampir sebulan rasanya hosting aku try setelkan masalah tu.Biar je la depa pening dengan masalah tu. Malas aku nak fikirkan sangat. Kesnya cuma tak boleh login, lepas tu katanya ada masalah dengan database, kena reinstall WordPress.

So aku pun suruh la depa reinstallkan semula kot aku buat nanti ada error ke apa. Still masalah sama berlaku dan masih takde khabar berita lagi buat masa ini. Depa pun ngah pening la kot.hehe..Skang ni aku cuma gunakan blog ini sebagai blog yang lebih personal.Pakai hosting lain..:D Takde sangat hal-hal bisnes ke, tips blogging ke macam blog Reezluv tu kan. Buat masa ni aku pakai Theme default lagi la, tak customize lagi header bagai..nanti baru nak buat semua tu. Buat masa ni buat blogpost pengenalan dulu.

p/s: Blog niche domain dah beli, belum setup lagi..aiseh..malas kan nak setting from scratch..

32 Comments

  1. abdfatah September 4, 2015
  2. KelipKelip May 3, 2014
  3. BUNDA July 15, 2013
  4. Bro fami July 14, 2013
    • reez July 14, 2013
  5. bukit gambang June 23, 2013
    • reez June 23, 2013
  6. Pisyek June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
  7. PakarNiaga.com (AMIN) June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
      • PakarNiaga.com (AMIN) June 21, 2013
  8. ejam June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
  9. Joe June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  10. hafizrahim June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  11. hafizrahim June 20, 2013
  12. azrijohan June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  13. Mus June 20, 2013
  14. onlajer June 20, 2013
  15. Ummi Hanie June 20, 2013
  16. fyna June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  17. titan June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  18. Denaihati June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  19. Wan Gerrard June 20, 2013
    • reez June 20, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.