Boleh Ke Dapat 10K Sebulan Jual Aiskrim Je

Bisnes Aiskrim merupakan satu bisnes yang jarang sekali orang suka untuk buat. Mungkin sebab tak tahu bagaimana nak mulakan bisnes aiskrim.

Ramai yang tak tahu yang cara nak buat bisnes aiskrim ni tak susah mana pun. Apa yang membuatkan bisnes aiskrim ini menarik adalah:

1.Tidak memerlukan modal yang besar.

2.Tak payah skill dan kepakaran yang tinggi.

3.Tak mengganggu waktu kerja walaupun anda kerja kerajaan ataupun swasta.

Buat Bisnes Aiskrim Secara Part Time Boleh Dapat RM10K!

Ini bukan fantasi, tapi realiti.

testimonial panduan bisnes aiskrim

Memang testimonial real daripada pembeli Panduan Bisnes Aiskrim itu sendiri. Boleh baca sendiri testimonial-testimonial yang telah dibuktikan.

Jual Aiskrim yang mana lagi untung?

Soalan tu ada jawapannya kalau anda dapatkan Panduan Bisnes Aiskrim ini kerana dalam pakej panduan bisnes aiskrim ini akan diberikan ebook bonus ini sekali.

Jadi memang tak rugi kalau mencuba.

Ada yang kata jual aiskrim dalam peti tu lagi untung, ada juga yang kata jual aiskrim buatan sendiri lagi untung,dan mungkin ada yang fikir jual aiskrim Malaysia dapat untung yang besar.

Memang sukar kita nak jangka yang mana satu kalau tiada pengalaman. Jadi elok rasanya belajar daripada yang sudah berpengalaman.

RM3K-RM10K sebulan boleh untung dengan hanya jual aiskrim je. Menarik ni kan?

panduan bisnes aiskrim

Bisnes Aiskrim Bisnes Evergreen

Salah satu sebab bisnes aiskrim ini sangat berpotensi tinggi adalah kerana bisnes ini merupakan bisnes evergreen.

Anda boleh berniaga aiskrim pada bila-bila masa. Tiada musim-musimnya macam meniaga makanan yang lain yang mungkin hanya ada pada bulan Ramadan sahaja.

Tambah lumayan lagi kalau meniaga aiskrim pada musim panas, tentu ramai yang inginkan aiskrim yang sedap untuk membasahkan tekak waktu panas terik.

Jadi tak hairanlah ramai yang mengambil peluang untuk buat bisnes aiskrim ini secara part time pada mulanya dan teruskan secara fulltime selepas itu.

Tambah menarik lagi sasaran pelanggan adalah tidak terhad kepada kanak-kanak sahaja. Anda boleh jual kepada semua lapisan umur dan masyarakat.

Boleh katakan semua bangsa dan juga peringkat umur amat meminati aiskrim. Selain daripada rasanya yang sedap, dapat juga menghilangkan dahaga ketika cuaca panas.

Peluang Bisnes Aiskrim Terbuka Luas

Bagi yang masih tak nampak, mungkin boleh lihat contoh yang ada di depan mata anda sendiri.

Boleh katakan setiap bulan ada sahaja event atau majlis kenduri kahwin. Peluang untuk anda untuk offer bisnes aiskrim anda untuk supply aiskrim pada majlis perkahwinan tersebut.

Untung sudah tentu dalam tangan anda kerana biasanya kalau kenduri kahwin akan mengambil dalam kuantiti yang banyak. Anda sendiri boleh tentukan pakej-pakejnya.

Selain itu jika ada function seperti annual dinner syarikat, program team building juga boleh menjadi peluang kepada anda untuk menawarkan servis aiskrim anda kepada syarikat-syarikat besar.

Jika sudah berkembang besar, anda sendiri boleh membuka kedai aiskrim anda sendiri seperti Baskin Robins ataupun Hagen Daz yang sangat dikenali dengan bisnes aiskrimnya yang eksklusif.

Jom mulakan bisnes aiskrim sekarang dengan mendapatkan Panduan Bisnes Aiskrim yang memang terbukti telah melahirkan ramai usahawan aiskrim yang telah berjaya dengan bisnes aiskrim mereka.

Klik banner di bawah dan terus buat pembayaran!

6 Comments

  1. eintan nurfuzie October 22, 2017
  2. Raihanah October 20, 2017
  3. Dedaun Comel October 19, 2017
  4. ahmadyani October 18, 2017
  5. anuar October 17, 2017
    • reez October 17, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.