Borong Barang Murah Dari China Secara Online

Memang banyak barang yang murah di negara China yang boleh kita dapatkan dengan harga borong untuk diniagakan di sini ataupun di platform lain seperti Ebay, Etsy.com dan sebagainya. Walaupun pada masa sekarang korang dapat lihat kejatuhan nilai ringgit yang rasanya agak teruk berbanding US Dollar, tetapi itu rasanya bukannya alasan untuk korang buat duit dengan USD kan?

Cara Beli Barang Murah Dari China Secara Online

Salah satu lubuk paling popular adalah di Taobao.com. Korang boleh mencari pelbagai barangan yang murah dengan harga borong di website tu. Ada kasut, baju, kain, skarf dan macam-macam lagi barangan yang korang boleh borong. Apa yang penting, korang boleh dapatkan kesemua barangan tersebut dengan harga borong.

Kalau korang tengok, di Taobao.com, webnya berbahasa Cina, dan tentu sukar mereka yang tidak pandai membaca atau berbahasa Cina untuk membacanya. Jadi RahsiaTaobao ini adalah untuk mereka yang ingin mendapatkan banyak lagi lubuk terbaik untuk berniaga sama ada secara online ataupun offline. Mana tahu korang boleh dapatkan supplier untuk kedai korang di uptown ke, modal pun bukan besar sangat kan nak jual, tambah plak korang ada kedai online juga seperti di Lelong.com.my tu dan paling lumayan kalau ada store di Ebay.

Dapatkan RahsiaTaobao Sekarang!

5 Rahsia Besar Taobao Ramai Tak Tahu!

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

-ada ratusan, malah, ribuan barangan yang boleh dipilih, tetapi adakah barang yang korang pilih tu kalau dibeli nanti, boleh jual balik dengan harga yang tinggi? Kalau tak habis nanti macam mana ye? Rugi teruk nanti..RahsiaTaobao akan berikan korang 5 ciri menarik untuk menentukan barangan tersebut pasti laku untuk dijual!

Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

-ada juga barangan yang korang tak boleh beli dan dinasihatkan tidak beli supaya korang tidak menanggung kerugian yang besar disebabkan 4 sebab..kalau nak tahu kena la dapatkan Cara Borong Online Dari China ni.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

-tak ramai yang ada pengalaman membeli di Taobao.com, tetapi jangan risau, korang akan diberikan langkah demi langkah (bergambar) supaya korang berjaya untuk membeli dengan selamat.

Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

-Tahukah korang yang mana, ada 5 tempat yang menarik korang boleh jual barang yang korang beli secara borong tu…apa? 5 tempat? Mungkin ada yang tahu cuma Ebay, ┬áMudah ataupun Lelong.com sahaja..tetapi lain-lain tu dimana ye?

Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng”Ayat”

-teknik ni tak semua boleh buat dan dapat kuasai..ada yang main agak-agak je. Tapi dengan adanya pengalaman daripada yang telah bergiat aktif dalam urus niaga dengan Taobao.com ni, rasanya tiada masalah kalau korang belajar daripada mereka yang berpengalaman.

Kalau nak ikutkan, ada juga kursus-kursus untuk mengajar korang untuk memborong dari China ni, tapi kosnya mungkin lebih tinggi berbanding kalau korang dapatkan RahsiaTaobao ini. Cuma pelaburan sedikit untuk panduan ini, korang dah boleh menjana keuntungan berlipat kali ganda.

Dapatkan RahsiaTaobao Sekarang!

8 Comments

  1. abg jay September 29, 2015
  2. siti hazreen September 22, 2015
  3. sabree hussin September 10, 2015
    • reez September 11, 2015
  4. abdfatah September 4, 2015
  5. Raihanah Ahmad September 2, 2015
  6. titan September 2, 2015
    • reez September 2, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.