Buat Duit Di iLancee.com

Buat Duit Di iLancee.com mungkin satu perkara baru bagi blogger yang baru kenal dengan dunia perniagaan internet. Bagi mereka yang berniaga secara online pun mungkin baru pertama kali dengar dan tahu akan nama ni. Aku sendiri pun sebenarnya baru tahu akan kewujudan web ini.

Apa iLancee.com Ni Buat?

Sebenarnya Buat Duit Di iLancee.com ni memerlukan korang buat kerja. Ada kerja, maka ada la duit. Apa yang syoknya adalah korang boleh buat macam-macam kerja ikut suka korang. Apa sahaja perkara yang korang rasa relevan walaupun kekadang orang rasa mengarut. Sebagai contoh kalau korang ada kepakaran menulis 500 patah perkataan tentang sesuatu topik dalam Bahasa Inggeris, korang boleh iklankan servis korang tu di iLancee.com dengan hanya RM5.00 bagi satu artikel..bayangkan kalau sehari korang boleh dapat 10 artikel. Bukan susah mana pun  nak Buat Duit Di iLancee.com ni kan?

Buat Duit Di iLancee.com

Contoh Servis Tulis Artikel

Buat Duit Untuk Student

Student aku nampak merupakan satu peluang besar. Peluang dimana korang boleh dapat duit mudah dengan web iLancee.com ni. Sebabnya dengan skill korang ada tu, korang boleh iklankan servis yang best-best tu dengan upah bermula RM5.00 sahaja. Syaratnya korang kena la menjadi ahli berdaftar. Bukan susah mana pun, Daftar iLancee.com dan korang boleh dapatkan satu akaun untuk menjadi salah seorang pengiklan. Korang sendiri boleh tetapkan sebanyak mana order korang boleh siapkan. Contoh kalau dalam bidang grafik pula, korang boleh buat satu logo ringkas dengan hanya RM5.00 tetapi korang caj juga RM100 untuk satu logo untuk logo yang professional. Itupun kalau korang mahir dalam grafik design ni. Satu job dapat harga camtu, kira ok la kan bagi student.

Kalau korang student yang nak buat duit lebih atau baru lepas SPM, boleh le cuba iLancee.com ni, Daftar iLancee.com Di Sini

Mahal Ke Murah Servis Di iLancee.com?

Buat Duit Di ILancee.com

Tujuan iLancee.com ni diwujudkan sebenarnya mirip-mirip web Fiverr.com yang mana korang boleh dapatkan pelbagai servis menarik dengan hanya membayar USD5.00 sahaja. Cuba korang tengok web Fiverr.com ni, ada contoh servis-servis yang ditawarkan. Tapi ini dalam currency Bahasa Inggeris, agak mahal la kan. Baik korang pilih iLancee.com, dah la murah..dan tumpuan sekarang, ramai nampaknya sudah mula mencari mereka yang boleh melakukan pelbagai servis dengan hanya serendah RM5.00 sahaja. Satu job RM5.00, korang target la dapat 10 job sehari pun dah cukup kan. Sebulan, korang dah boleh dapat RM1500.00 macam tu je depan komputer..tak ke best..kalau korang student, bayangkan..banyak tu kan? ;D

“Contest ini telah dianjurkan oleh iLancee.com, ditaja oleh Buatduitblog.com, SeriusMedia.com, Sensasi2020.com, FaizAlias.com

15 Comments

  1. sensasi2020 November 26, 2014
  2. encikarman November 24, 2014
    • reez November 24, 2014
    • sensasi2020 November 26, 2014
  3. sensasi2020 November 22, 2014
  4. blogger lelaki November 21, 2014
  5. Hafizul November 21, 2014
  6. encikarman November 21, 2014
  7. ohcikgu November 20, 2014
  8. maizul.com November 19, 2014
    • reez November 19, 2014
  9. Anuar November 19, 2014
  10. rika November 19, 2014
  11. Kakiblog November 19, 2014
  12. Abdfatah November 19, 2014

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.