Dekorasi Rumah Anda Dengan DelimaHome

Perhatian kepada makcik-makcik,kakak-kakak dan mereka yang rasanya baru pindah rumah atau ada yang nak merasa pakai Perabot Raya baru nanti..DelimaHome ada berita baik nak sampaikan kepada korang semua ni…

DelimaHome

Sebenarnya aku baru tahu yang perabot pun boleh beli secara online. Jakun sekejap..Sebabnya sebelum ni aku cuma beli online barang-barang kecik je. DelimaHome ni memudahkan kakak-kakak, makcik-makcik semua untuk membeli perabot raya. Jangan risau pasal stok sebabnya DelimaHome amat sentiasa update stok mereka di web,bukan susah Bookmark je laman web DelimaHome dan korang boleh tengok stok yang ada.

Kebanyakan stok yang ada dalam web DelimaHome ni merupakan stok yang terkini dan design yang menarik..Selain perabot raya, korang juga boleh cari barangan rumah yang lain seperti:

1.Barangan Deko -karpet,jam, wangian rumah,perhiasan dinding dan banyak lagi

2.Barangan Baby-mainan,tilam untuk baby,bantal, kerusi dan pelbagai lagi

3.Lain-lain -Drill, plug,rak serta banyak barangan keperluan rumah yang lain

Boleh dikatakan segala peralatan yang lengkap bagi sebuah rumah ada di sini. Korang tak payah sesakkan diri di shopping complex, order je online.Senang dengan hanya beberapa klik sahaja kan?

Bagi mereka yang baru pindah rumah tu, confirm barangan macam Drill, Katil, Tilam, Almari dan banyak lagi adalah satu keperluan bukan? DelimaHome takkan kecewakan korang sebabnya banyak barangan yang menarik dan sesuai untuk keperluan rumah disediakan.

Ada la beberapa perabot yang aku macam minat nak sambar..tapi nanti dulu la bila pindah ke rumah lain.Buat masa ni wife aku duk jauh, so memang belum sepenuhnya duduk serumah. Tunggu wife tukar dulu le nampaknya.Mana tau DelimaHome dapat sponsor perabot rumah yang aku minat ni ke..:D, nak beli tu..macam banyak sangat plak kan..

Sofa DelimaHome

Sofa

Aku sukakan warnanya tu..disebabkan kami berdua je..elok pakai Sofa dari DelimaHome ini je..lebih molek kan? 😀

Katil DelimaHome

Katil DelimaHomeSelain harganya..memang aku suka dengan warnanya..best je dapat tido katil cantik gini..heehehe..mana lagi, DelimaHome je ada..

Kalau korang ada niat nak order, penghantaran adalah percuma sahaja, tetapi di kawasan Lembah Kelang sahajalah. Ada la caj penghantaran kalau di luar Lembah Kelang. Juga bagi mereka yang nak buat installment pun boleh. Boleh rujuk pihak DelimaHome tentang bagaimana nak buat installment tersebut.

Berminat? Boleh direct ke web mereka atau bagi yang inginkan maklumat lanjut, sila rujuk dibawah:

Address:
Delima Home
Delima E Commerce Sdn Bhd (1038070-W)
No.22, Jalan PP 2/3, Taman Putra Prima,
47100, Puchong, Selangor.
Online store: http://www.delimahome.com.my
Like us Now: https://www.facebook.com/DelimaHome

8 Comments

  1. Ummi Hanie July 31, 2013
  2. titan July 24, 2013
  3. Azuan July 23, 2013
    • reez July 23, 2013
  4. Anuar July 23, 2013
    • reez July 23, 2013
  5. Innanie Ariffin July 23, 2013
    • reez July 23, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.