Jom Aktifkan MyKad

Jom Aktifkan Mykad

MyKad merupakan pengenalan diri yang harus ada pada semua warganegara Malaysia, tetapi ramai yang tak tahu sangat apakah antara kelebihan yang korang boleh dapat dengan menggunakan MyKad ini. Apa yang ramai merungut adalah kualiti cip kad pengenalan tersebut tanpa tahu berapakah kos yang terlibat nak buat sekeping mykad tu.

Aktifkan MyKad?

Jom Aktifkan MyKad

Bukan MyKad ni memang memang boleh pakai ke? Biasanya kalau korang gunakan MyKad ni kalau nak buat akaun bank, nak buat passport dan banyak lagi urusan yang melibatkan pengenalan diri korang tu. Tapi tahu tak, kalau korang aktifkan MyKad korang ni, korang akan dapat kelebihan yang orang lain tak dapat…Kelebihan yang korang akan dapat adalah DISKAUN. Tentu korang selalu keluar membeli-belah dan juga membuat pembayaran di kedai-kedai tertentu dan dalam sebulan, kadang-kadang sampai 2 atau 3 kali korang shopping di kedai tersebut dengan harga biasa. Tapi kalau korang aktifkan MyKad korang tu, korang boleh mendapatkan kadar diskaun tertentu apabila korang berikan MyKad korang tu untuk mendapatkan diskaun tersebut.

Sebelum kita pergi lebih jauh, jom kita baca sikit, apakah yang dimaksudkan dengan Mykad Smart Shopper ni…

MyKad Smartshopper ni merupakan satu program yang menawarkan diskaun bagi pembelian di premis-premis yang berdaftar dengan Mykad SmartShopper ni.Syarikat yang menguruskan program Mykad Smartshopper ini adalah I Synergy Universal Sdn Bhd dan ianya disokong oleh Jabatan Pendaftaran Negara Malaysia dan juga MDec. Rugi rasanya bagi sesiapa yang tidak mengaktifkan MyKad untuk program ini kerana tiada yuran tahunan pun dikenakan untuk mengaktifkan MyKad korang tu. Apa yang korang hanya perlu buat hanya mengaktifkan MyKad korang tu secara online menerusi web Jom Aktifkan MyKad ini.

Apa Kelebihan Kalau Aktifkan MyKad ni?

-Pengaktifan adalah percuma dan korang boleh dapat diskaun apabila membeli-belah
-Tiada apa-apa bayaran yang dikenakan.
-Apabila membeli-belah, hanya perlu tunjukkan MyKad sahaja, dan dah boleh dapat diskaun.
-Dapat diskaun dan tiada tarikh luput.
-Setiap perbelanjaan tu ada mata ganjaran dan boleh tebus hadiah apabila cukup.
-Apps di Apple Store dan juga Google Playstore boleh diinstall untuk rujukan kedai-kedai yang mengambil bahagian untuk diskaun.

Jom Aktifkan MyKad

Apa yang korang tunggu lagi? Jom Aktifkan MyKad dan boleh mendapat diskaun best apabila korang shopping.

Aktifkan MyKad Di Sini

Jom Aktifkan MyKad

” Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com

47 Comments

  1. sensasi2020 March 2, 2015
    • reez March 2, 2015
  2. ikaa February 22, 2015
  3. Hajar Rash February 20, 2015
  4. Wan Zawawi February 2, 2015
  5. parihh January 16, 2015
    • hafizmd January 18, 2015
  6. Fadzi Razak January 8, 2015
  7. ikaa January 5, 2015
  8. BM January 4, 2015
  9. AbgferOz December 26, 2014
  10. puteraduyong December 22, 2014
  11. Hajar Rash December 21, 2014
  12. Malaysia Tercinta December 20, 2014
  13. sensasi2020 December 19, 2014
  14. hasrul hassan December 18, 2014
  15. Aktifkan MyKad December 17, 2014
  16. Ayu Jafri December 17, 2014
  17. encikarman December 16, 2014
  18. titan December 15, 2014
    • reez December 15, 2014
  19. fyna December 12, 2014
    • reez December 12, 2014
  20. Aktifkan MyKad December 11, 2014
  21. JAWATAN KOSONG TERBARU December 10, 2014
  22. emalinmohd December 10, 2014
  23. ismail December 9, 2014
  24. Kereta Sewa Shah Alam December 9, 2014
  25. Calrase Patrick December 8, 2014
  26. kereta sewa shah alam December 8, 2014
  27. kak yatiadam December 8, 2014
  28. Wira Merah December 7, 2014
    • reez December 7, 2014
  29. Hajar Rash December 7, 2014
  30. ieta mat saad December 7, 2014
    • reez December 7, 2014
  31. ieta mat saad December 7, 2014
  32. Gracie December 7, 2014
  33. Abdfatah December 7, 2014
  34. blogger lelaki December 5, 2014
  35. Calrase Patrick December 5, 2014
  36. Hajar Rash December 5, 2014
  37. akubiomed December 5, 2014
  38. guliroket December 5, 2014
  39. Hafizul December 5, 2014
  40. Kakiblog December 5, 2014
  41. anuar December 5, 2014

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.