Jual Kereta Cepat Secara Online Dengan Selamat

Zaman sekarang ni nak jual beli ramai yang dah mula gunakan platform online. Tak kira la sama ada jual motosikal ke, kereta ke atau apa sahaja di internet.

Semua nak online je. Walaupun nampak mudah dan pantas, ramai juga yang kena tipu jual beli secara online. Cuba baca artikel Kena Tipu di Mudah ini dah lebih 100 komen kat situ boleh baca satu persatu.

Jadi Mudah.my ni macam dah jadi lubuk kepada scammer Nigeria di luar sana. Ramai yang dah kena tipu di sana disebabkan tiada ilmu jual beli di internet.

Jual Kereta Cepat Secara Online

Kini anda boleh dapatkan satu lagi platform yang sudah pasti selamat disebabkan di platform inilah berkumpulnya semua broker-broker kereta yang sedang hangat nak beli kereta yang mungkin anda nak jual dalam masa terdekat.

Antara masalah yang mungkin berlaku kalau jual di Mudah atau tempat lain adalah:

1.Harga sangat murah berbanding jual secara online

2.Buyer tu mungkin nak scam anda, minta transfer duit kononnya dia dah transfer ke akaun bank.

3.Proses dokumentasi mungkin memakan masa yang agak lama.

4.Anda lambat untuk jual kereta tu untuk beli kereta baharu.

Jual Kereta Secara Online Dengan Selamat

Sekarang ni Carsome sudah sediakan satu platform untuk anda ketahui berapakah nilai kereta anda jika hendak dijual nanti.

Jual Kereta Secara Online Dengan Mudah dan selamat

Apa yang menariknya dalam masa beberapa jam je anda boleh menjual kereta anda. Mungkin lagi tinggi daripada nilai pasaran yang ada sekarang. Sangat Ohsem la gitu kan?

Kenapa perlu menggunakan servis dari Carsome.my?

-disini berkumpulnya banyak dealer kereta yang mungkin mencari kereta untuk dibeli supaya mereka dapat menjualnya semula dengan keuntungan yang besar.

-tiada hidden charge dan tiada apa apa caj dikenakan pun. Semuanya anda boleh lihat sendiri.

-dalam masa 24 jam anda boleh jual kereta anda jika tiada sebarang masalah. Kertas kerja akan dikendalikan oleh pihak Carsome sendiri!

-servis mereka adalah PERCUMA walau tiba-tiba anda berubah fikiran tak mahu jual melalui Carsome.my ini.

Memang mudah sekali nak gunakan servis dari Carsome.my ini.

Caranya anda cuma perlu isikan maklumat kenderaan anda.

periksa harga jual kenari

Kemudian periksa dahulu nilai kenderaan anda itu di web.

Anda akan dihubungi melalui emel atau telefon anda untuk mendapatkan harga jualan kereta anda itu.

Kiranya sudah ada buyer yang terdiri daripada dealer kereta dari seluruh negara yang menantikan anda untuk menjual kereta melalui Carsome ini.

So terpulang kepada anda untuk gunakan platform yang mana, mungkin dalam masa sehari je kereta anda sudah boleh terjual dengan mudah dan selamat.

Periksa Nilai Harga Kereta Anda Sekarang di Carsome!

Daripada anda kena tipu oleh Nigeria Scam, servis dari Carsome.my ini memang terbaik dan sudah menjadi pilihan ramai orang.

Dah tentu terbaik kalau anda memang jenis yang tiada masa nak iklankan di Facebook, Mudah lepas tu nak layan pertanyaan orang, nak pergi jumpa pula orang yang mungkin nak tengok saja kereta anda itu.

 

5 Comments

  1. sabree hussin October 31, 2017
  2. Cik puan ena October 22, 2017
  3. NORIZA ABDUL RAHMAN October 20, 2017
  4. mrhanafi dot com October 17, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.