Kedai Vape Online Malaysia – Cirgaro Vape Store

Cirgaro Vape Store merupakan kedai vape yang paling lama beroperasi di Shah Alam sejak tahun 2012. Jadi kalau korang ni yang tinggal di Shah Alam tentu kenal kedai vape ni.

kedai-online-vape-malaysia-shah-alam-e-liquid-19

Itu pun kalau korang hisap vape la kan. Ramai vapers memang mencari kedai-kedai vape yang berdekatan mereka supaya mudah untuk mendapatkan pelbagai jenis servis yang ada di kedai vape berhampiran.

kedai-online-vape-malaysia-shah-alam-e-liquid-13

Disebabkan banyak pengalaman dalam bisnes vape, mereka lebih fokus untuk menjadi one stop center bagi vapers di sekitar Lembah Kelang dan khasnya di Shah Alam

Lokasi Kedai Cirgaro Vape Store adalah di Seksyen 7 Shah Alam kalau tak tahu nak cari tu, rasanya kalau Google je pun boleh jumpa kedai ni.

Apa yang syoknya kedai vape ni dibuka setiap hari, dah macam 7-Eleven pun ada, tapi bermula pada jam 11.00 pagi hingga 11.00 malam. Termasuk hari Ahad dan Cuti Am.

Mungkin ada yang pernah dengar atau baca suatu ketika dulu banyak usahawan vape ni telah diserbu oleh penguatkuasa di Malaysia ni disebabkan kononnya vape adalah salah dan memudaratkan kesihatan.

Tapi sehingga sekarang masih belum dapat dibuktikan lagi dengan kajian kesihatan yang menyatakan vape ini boleh memudaratkan penggunanya.

Banyak feedback positif daripada perokok tegar, mereka selesa menghisap vape disebabkan kosnya yang murah dan juga rasa lebih enjoy vaping daripada rokok.

Walaupun telah diserbu dan rugi beratus ribu ringgit, Cirgaro Vape Store masih lagi bertahan sehingga kini.

Apa yang membuatkan kedai vape Cirgaro Vape Store ini mampu bertahan?

a. Waktu operasi yang konsisten.
b. Customer service yang terbaik – Cirgaro Vape Store menerima anugerah “Best Customer oleh OMG Vape Fest tahun 2015”.

kedai-online-vape-malaysia-shah-alam-e-liquid-8
c. Menawarkan pilihan lebih 700 jenis e liquid / e juice /e flavour yang diantara terbesar di Malaysia. (termasuk dari pasaran Malaysia dan Luar Negaera).
d. Perkhidmatan Recoil dan MOD Setting.
e. MOD terkini di pasaran.
f. Pilihan Tank dan aksesori vape yang latest dan trending.
g. Harga yang sangat berpatutan.
h. Perkhidmatan membaiki kerosakan MOD vape.

Flavour Original Ke?

Jangan risau, Cirgaro Vape Store hanya menjual e liquid / e juice / e flavour yang original sahaja bukan tiruan bagi menjamin kepuasan pelanggan.

Bukan susah sangat sebenarnya nak bezakan antara flavour ori dengan tiruan, bagi penggemar tegar vape sama ada flavour creamy atau fruity sudah tentu dah ada dah flavour favourite yang selalu beli.

Aku pun jarang sekali beli flavour yang pelik-pelik, sebab biasanya memang tak boleh masuk tekak ni. Aku suka flavour fruity sahaja, tak boleh masuk dengan flavour creamy..:D

kedai-online-vape-malaysia-shah-alam-e-liquid-21

Cirgaro Vape Store Offline Je ke?

Cirgaro Vape Store tidak hanya bergerak secara offline. Turut aktif di social media seperti di bawah :
a. Facebook Cirgaro : www.facebook.com/cirgarovapestore
b. Instagram Cirgarro : www.instagram.com/cirgarovapestore

Kalau korang nak tahu banyak update dan dimana nak menghubungi mereka, korang boleh terus contact melalui Facebook ataupun Instagram mereka tu.

Banyak perkara korang boleh dapatkan info daripada social media Cirgaro Vape Store ni seperti:

a. Pemberitahuan E liquid / E juice / Flavour (latest arrival) terbaru di pasaran.
b. Pemberitahuan MOD (latest arrival) terbaru di pasaran.
c. Tips untuk vape user.
d. Video in house Vape trickster.
e. Tawaran Jualan Murah.
f. Video Review E-liquid
g. Video Review MOD
h. Promosi dan pertandingan.

Kalau korang seorang penghisap vape yang mengikut trend terkini, selalu tukar MOD ke atau nak cari MOD-MOD yang latest di pasaran, boleh like dan follow FB dan Instagram mereka.

Kedai Vape Online Cirgaro Vape Store

cirgarovapestore.com 1

cirgarovapestore.com 2

Disebabkan ramai yang selesa untuk membeli barang secara online, Cirgaro Vape Store tidak ketinggalan untuk membina sebuah store online sendiri.

Dengan adanya kedai vape online ini, bukan setakat vapers di Shah Alam yang akan dapat beli, malah vape user di seluruh dunia boleh membeli secara online.

Klik untuk ke web e commerce CirgaroVapeStore

Portal website e commerce pertama dan paling lengkap di Malaysia yang tailored khas untuk penguna vape di Malaysia.

Jangan terkejut, ketika artikel ini ditulis ,cirgarovapestore.com menerima sambutan yang sangat mengalakkan walaupun baru 3 minggu dilancarkan.

Walaupun cirgarovapestore.com merupakan virtual store , ianya menawarkan produk dan perkhidmatan yang sama seperti Cirgaro Vape Store di Seksyen 7. (kecuali recoil).

Apa yang ingin Cirgaro tekankan adalah cirgarovapestore.com merupakan hasil kajian yang mendalam Cirgaro terhadap keperluan dan kehendak vape user.

Apa yang lebih menarik , cirgarovapestore.com dibangunkan oleh in house team Cirgaro yang berpengalaman luas dalam industry e commerce.

Kini penguna vape boleh membeli belah barangan vape secara online dan memilih dihujung jari serta produk yang dibeli terus dihantar ke rumah tanpa bersusah payah ke physical store lagi.

Selamat Ke Beli Vape Online di Cirgarovapestore.com?

Diantara kelebihan yang ditawarkan di Cirgarovapestore.com tapi tidak boleh didapati di tempat lain adalah :
a. Transaksi e commerce yang diiktiraf selamat.
b. Proses pembelian yang ringkas dan mudah.
c. Jaminan transaksi yang privasi.
d. Kemudahan pembayaran di atas talian melalui – Debit / Credit Card Paypall , BIllplz , Maybank2u, Cimb Click , RHB Now , Visa dan Mastercard.
e. Ready Stock e liquid / e juice / e flavour yang mencukupi.
f. Penghantaran kepada pelanggan setiap hari (Daily Courier Service)
g. Mengunakan perkhidmatan POS LAJU untuk pasaran domestik manakala untuk pembelian dari pelanggan luar negera pihak Cirgaro Vape Store mengunakan DHL dan FEDEX.
h. We Ship Worlwide tidak kira walau dimana anda berada.
i. Online Discount and Promotion.
j. Flash Sales.

Beli Vape Menang iPhone 8?

vape padu 2

Bagi mereka yang nak menang iPhone 8, korang boleh cuba untuk menang sebuah iPhone 8 dengan setiap pembelian secara online di web Cirgarovape.com ini.

Cirgarovapestore.com juga menawarkan free postage untuk setiap pembelian e liquid / e juice / flavour. (Hanya untuk penghantaran di dalam Malaysia sahaja).

vape sale (1)

Pada 10.11.2017 pula sempena dengan ulang tahun ke 5 Cirgaro Vape Store. Jualan murah e liquid / e juice / e flavour pada harga tak masuk akal akan dilakukan selama 3 hari bermula 10.11.2017 sehingga 12.11.2017.

Jualan ini adalah untuk menghargai sokongan para pelanggan Cirgaro yang tidak pernah putus menyokong Cirgaro sejak 5 tahun yang lepas.

Sedikit Mengenai Vape Vulture di Malaysia

2010
Vape Culture di Malaysia bermula sejak dari tahun 2010 dengan pengenalan rokok elektronik yang diimport 100% dari China.

2012

2012 vape culture mula berkembang dikalangan rakyat Malaysia sebagai salah satu alternatif kepada budaya merokok dan salah satu usaha untuk berhenti daripada rokok.

Brewer Malaysia mula memasarkan e liquid / e juice /e flavour buatan Malaysia dan mula mendapat sambutan.
2013 hingga 2015

2013 sehingga ke 2015 vape culture berada di puncak (peak) dianggarkan sebanyak hampir 1 juta rakyat Malaysia terbabit didalam industri vape di Malaysia.

E liquid / e juice / flavour buatan Malaysia turut terkenal di serata didunia dan dieksport ke seluruh dunia. Di anggarkan nilai eksport pada waktu tersebut bernilai lebih RM1 biliton ringgit.

Kedai Vape mula bertambah seluruh Negara.

2015 hingga 2016

Penghujung 2015 , Kerajaan Malaysia mula mengawal penjualan e liquid / e juice / e flavour yang mempunyai nikotin.

Beberapa negeri di Malaysia mengharamkan penjualan vape. Rampasan oleh Kementrian Kesihatan Malaysa – e liquid / e juice / flavour dilakukan di seluruh negera.

Industri Vape Negara mengalami kejatuhan teruk akibat isu undang-undang penjualan vape. Vape user di Malaysia keliru dengan penguatkusaan oleh Kementrian Kesihatan Malaysia.

Banyak vape store mula tutup perniagaan.

2017
Industri Vape mula pulih. Walaupun tidak semeriah dahulu.

Vape user di Malaysia telah menyesuaikan diri dengan kawalan kerajaan untuk e liquid / e juice / e flavours yang mempunyai nikotin.

Cirgaro Vape Store dan Cirgarovapestore.com merupakan customer oriented yang memahami kehendak dan denyut nadi vape user.

Cirgarovapestore.com dilihat sebagai bakal peneraju e commerce dalam industri vape.

Hasil dari kajian pasaran oleh Cirgaro Vape Store, penguna vape di Malaysia dan di seluruh dunia merupakan internet user yang savvy dan kehadiran cirgarovapestore.com diharap dapat memenuhi keperluan vape user.

Cirgarovapestore.com akan sentiasa komited dan fokus mengemaskini (update) dan menawarkan e liquid / e juice / flavour yang baru , MOD , Tank dan aksesori vape yang terkini di pasaran serta selalu mengemaskini website mereka selaras dengan perkembangan e commerce.

Special note : Cirgaro Vape Store dan Cirgarovapestore.com tidak akan berurusan dengan kanak-kanak bawah 18 tahun.

One Response

  1. nikkhazami November 11, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.