Keputusan Contest Komen Terbanyak

Walaupun sebenarnya aku tak hebahkan sangat kat sesape pasal contest yang aku buat haritu..ada jugak yang sudi join ye? Aha..tak kisah la banyak ke sikit..jadi la kan..sedikit sumbangan kepada mereka yang setia komen kat blog aku.hehe…lepas ni tak tahu la apa plak yang akan aku bagi untuk next pengkomen terbanyak ni.

Pertandingan Komen Terbanyak MohdFairiz.com

Isu blog reezluv.com tu pun dah selesai..cuma aku kena tunggu masa yang sesuai..aku nak pindah hosting nanti. Sedang dalam pertimbangan nak pakai hosting Malaysia ke atau kekal ngan Hostgator..:D

Ok le..jom kita tengok siapa yang menang.

Hadiah aku bagi sampai tempat ketiga sahaja..so siapa yang menang tu diminta contact aku untuk claim hadiah tersebut dengan memberikan maklumat seperti berikut:

1.Nama penuh

2.Alamat

3.Nombor telefon

Itu je, sebabnya aku nak poskan hadiah korang tu. Kalau takde aral, Isnin aku akan pos kan. Aku akan update kalau aku dah poskan Hadiah Misteri tu..Hadiahnya apa ye? Itu adalah rahsia…sebab tu aku tak bagitau apa hadiahnya…:D

Pemenang Tempat Pertama –Fyna

Pemenang Tempat Kedua –KucingHitam

Pemenang Tempat Ketiga –Titan

Boleh la kiranya bagi kesemua details tu ye secepat mungkin….aku bagi masa sampai Ahad je…:D

21 Comments

  1. Mus July 15, 2013
    • reez July 15, 2013
  2. Ummi Hanie July 12, 2013
    • reez July 12, 2013
  3. kucinghitam July 11, 2013
  4. kucinghitam July 11, 2013
    • reez July 11, 2013
  5. kucinghitam July 11, 2013
  6. hafizmd July 8, 2013
    • reez July 8, 2013
  7. fyna July 6, 2013
    • reez July 6, 2013
  8. ProfHariz July 5, 2013
    • reez July 5, 2013
  9. fyna July 5, 2013
  10. titan July 5, 2013
    • reez July 5, 2013
  11. Cikgu Hairul July 5, 2013
    • reez July 5, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.