Komisen 1-5 Dari Clickbank

Aku pernah cerita kat korang tentang Teknik Pemasaran Video. Kalau tak baca lagi, boleh pegi baca kat link yang aku berikan tu. Walaupun dah lama aku beli, tapi baru je lagi tahun ni aku aplikasikan teknik tu. Itupun sebab aku nak pelbagaikan lagi source of income dari affiliate ni. Memang terbukti berkesan.

Biasanya produk digital yang bagus, apabila diaplikasikan dengan cara yang betul, korang akan dapat hasilnya. Siapa yang tak dapat hasil tu, mungkin korang belum cukup usaha lagi tu ataupun korang sendiri yang kurang yakin apa yang korang buat tu boleh berhasil ataupun tidak.

Komisen-Clickbank

Komisen-Clickbank

Ada la aku tengok sorang yang otai dalam pemasaran Clickbank ni yang dah buat balik pemasaran melalui video ni, dan kejap je dapat hasilnya..orang yang dah pernah buat ni, dah tahu dah step apa yang perlu dibuat…cuma masa je menentukan sama aada cepat atau lambat. Biasa untuk niche yang ‘evergreen’ memang sentiasa ada demand, memang senang nak dapat komisen yang berterusan. Cuma teknik pemasaran tu yang berbeza-beza. Bagi aku, aku nak cuba teknik yang baru pertama kali aku gunakan.

Kalau nak ikutkan, aku sendiri pun sebenarnya masih belum percaya yang aku dah dapat komisen. Sampai 5 komisen plak tu. Kali ni pembayaran yang mereka buat adalah daripada Paypal. Sebelum ni daripada kad kredit. Untuk pengetahuan, aku hanya gunakan satu video sahaja dan juga satu channel sahaja…iaitu aku hanya gunakan Youtube. Aku tak upload ke mana-mana video sharing site yang lain macam Metacafe, Vimeo ke..takde semua tu..walau aku tahu macam mana nak upload sekaligus ke semua site tu, saja aku malas. Internet aku bukan laju mana pun 4mbps je nak upload video tu..

Nak tahu apa rahsia dan macam mana aku buat, korang boleh dapatkan Teknik Pemasaran Video oleh bro Zyan. Mamat ni memang dah otai dalam pemasaran Clickbank melalui video. Income dapat dah secara automatik dah..jadi hanya tunggu je komisen masuk tiap-tiap bulan. Tak ke best macam tu kan?

Dapatkan Teknik Pemasaran Video Di Sini

Tapi kalau korang tak minat takpe..hehe..USD sekarang pun dah semakin besar dah..mesti syok kan kalau nak withdraw daripada Clickbank ni. Tak sabar plak nak cash out kali pertama. Mesti manis je kenangan tu..nampaknya impian aku nak dapatkan cek Clickbank yang pertama hampir menjadi kenyataan. 😀

14 Comments

  1. encikarman.com August 20, 2015
  2. Azzahairi August 19, 2015
  3. Jie Susanos August 18, 2015
    • reez August 18, 2015
  4. Sani August 18, 2015
    • reez August 18, 2015
  5. titan August 17, 2015
    • reez August 18, 2015
  6. sabree hussin August 17, 2015
    • reez August 17, 2015
  7. dinsblog August 17, 2015
    • reez August 17, 2015
      • dinsblog August 17, 2015
        • reez August 17, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.