Komisen Ke-6 Dari Clickbank

Senyum sikit aku bukak dashboard Clickbank hari ini. Kena jarang bukak kot baru ada komisen masuk.hehe..macam Adsense juga, kalau boleh hari-hari nak check tengok income berapa. Bukan ada banyak pun dapat ye tak?haha..Nampaknya memang seronok betul la Buat Duit Dengan Clickbank ni. Apa yang aku tambah seronok lagi, adalah Cek Clickbank aku akan terima tak lama lagi nampaknya….itu yang membuatkan aku rasa tak sabar plak nak tunggu cek tu datang dan selfie dengan cek tu..ahaha.

Komisen Clickbank

Komisen Clickbank

Memang hari yang bersejarah betul la kan, tak pernah lagi aku blogging, dapat cek dari Clickbank. Ada juga terfikir nak gunakan teknik berbayar, tapi memang aku sedang aplikasikan sekarang ni, tapi masih belum membuahkan hasil. Cuma Teknik Pemasaran Video ni je yang setakat ni berjaya membuahkan hasil. Apa yang best, ada sales yang agak besar juga la kan bagi aku. Dengan keadaan matawang USD yang besar berbanding Ringgit, sedap wo buat duit dengan USD ni.

Kalau sampai cek tu nanti, sempat la kot aku masukkan ke dalam bank dan buat bayar duit insuran kereta..ahaha..kalau sempat la kan, tak sempat tak pe..memang excited…Korang kalau nak juga rasa macam apa yang aku rasa sekarang…cuba la grab Teknik Pemasaran Video oleh bro Zyan. Aku dah kenal dengan mamat ni lama dah. Dulu dia pun masih tercari-cari teknik yang terbaik..dia usah cakap la..Income Clickbank dia pun dah boleh bayar BMW tiap-tiap bulan..haha.

Klik Untuk Dapatkan Teknik Pemasaran Video

Nanti dah dapat cek tu akan buat entri khas dan tunjuk macam mana rupa cek tu. Buat masa ni aku belum layak lagi nak dapatkan option Wire Transfer..ada syaratnya tu..Tak lepas lagi, so tak boleh la. Lepas ni sedap sikit le kan kalau boleh Wire Transfer dah..hehe..Apa yang bestnya Teknik Pemasaran Video ni, aku cuma buat satu video…dan aku tinggalkan je…hasilnya memang best..korang tengok la sendiri kan..?

Kalau tengok pada tarikh tu, cek akan dihantar pada 9 September nanti..jadi kena tunggu dalam 2 minggu la kot baru sampai cek tu nanti. Proses nak clear kan cek luar negara ni plak, lambat, setakat yang aku baca kat blog-blog kawan-kawan yang dah clear kan cek, ambil masa 3 bulan juga ye?

Memang best buat duit dengan affiliate ni kan? Tambah best, kalau tanpa disedari, tetibe je ada duit masuk ke akaun korang secara automatik. Itu aku suka sangat buat duit dengan affiliate ni. Kalau nak tahu macam mana aku buat..boleh dapatkan Teknik Pemasaran Video dari link dibawah ni..mudah je..

Klik Untuk Dapatkan Teknik Pemasaran Video

13 Comments

  1. sensasi2020 September 26, 2015
    • reez September 28, 2015
  2. titan September 15, 2015
  3. sabree hussin September 14, 2015
    • reez September 14, 2015
    • reez September 14, 2015
  4. onlajer September 11, 2015
    • reez September 11, 2015
  5. Jie Susanos September 9, 2015
    • reez September 9, 2015
  6. Noriza Rahman September 9, 2015
  7. sani September 9, 2015
    • reez September 9, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.