Komisen Ke 9 dan 10 Dari Clickbank

Buat duit dengan Clickbank, walaupun selalu juga aku masuk dashboard Clickbank ni untuk periksa sama ada ada komisen ke tak, tapi taklah la macam dulu. Login dalam 3 bulan sekali. Sekarang boleh katakan setiap kali on kan komputer, aku periksa sama ada masuk komisen ataupun tak.

Komisen Ke 9 dan 10 Dari Clickbank

Pagi tadi buka PC, aku tengok ada satu lagi komisen masuk. Alhamdulillah..tak sangka juga masih laku keras lagi produk tu nampaknya. Niche yang evergreen aku rasa. Macam mana aku buat, itu korang boleh tengok entri-entri aku sebelum ini berkenaan komisen dari Clickbank.

Apa Itu Clickbank?

Kalau masih ada yang tak tahu, Clickbank ni merupakan vendor affiliate yang paling femes sekali diinternet ataupun di dunia ini. Selain itu ada Cj.com, Warrior Plus, MarketHealth dan banyak lagi. Kalau blogger yang dah biasa blogging untuk market luar ni, semua tu dah biasa dah untuk mereka promosi di blog-blog mereka ataupun melalui newsletter mereka setiap hari. List banyak ada pada blog mamat cendol tu, kalau korang lawat blog dia, dapat la banyak lagi senarai.

Buat Duit Dengan Clickbank

Bagi yang pertama kali dengar, konsepnya lebih kurang macam Ashadee.com. Ashadee pun dah tinggal kenangan. Cuma tinggal Klikjer. Bezanya Klikjer adalah Klikjer adalah ebook publisher pertama di Malaysia yang mana sesiapa yang nak publish ebook yang boleh jual, boleh submit kepada Klikjer. Itu pun kalau owner Klikjer approve, sebabnya Klikjer takkan approve kalau produk tu tak hot demand atau boleh jual la kan.

Bagaimana Cara Promosi Clickbank?

Lebih kurang sama macam affiliate-affiliate lain, sesiapa yang beli daripada link korang akan diberikan komisen, bezanya komisen akan diberikan kepada korang apabila cukup syarat minima. Contohnya kalau korang setkan kepada USD100.00, maka apabila cukup sahaja nilai tersebut, cek akan dihantar kepada korang. Payment dari Clickbank pun dah selamat aku terima, walaupun lambat sikit, tak kisah sangat, sebabnya nilainya pun sangat tinggi apabila dah convert ke duit Malaysia.

Cara promosinya bergantung kepada korang nak buat cara macam mana. Antara teknik yang paling popular adalah melalui Email Marketing, Video Marketing, melalui blog dan banyak lagi. Tapi tiga teknik ini adalah merupakan teknik yang paling powerful sekali. Ada yang dapat komisen sehingga ribuan USD sebulan dengan hanya gunakan satu teknik sahaja. Aku pilih video marketing

Bagaimana aku promosikan, apakah teknik yang membuatkan aku dapat komisen dari Clickbank ni..korang boleh cuba Teknik Pemasaran Video daripada Zyan. Ini merupakan Teknik Clickbank terbaik sekali setakat ini.

Klik Untuk Dapatkan Teknik Pemasaran Video

Selama ni korang layan Youtube, rugi sungguh kalau korang tak boleh menjana pendapatan daripadanya bukan? Teknik Pemasaran Video ini sangat powerful kesannya dan korang boleh lihat sendiri akibatnya bukan. Best je dapat komisen dari Clickbank. Cuma apa yang penting adalah, korang buat sahaja apa saja yang diajarkan, Insyallah akan membuahkan hasil.

4 Comments

  1. Azzahairi February 29, 2016
  2. titan February 26, 2016
  3. Sobri Mansor February 23, 2016
  4. mrhanafi February 16, 2016

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.