Kupon Godaddy Julai 2013

Kalau korang tengah cari kupon untuk beli domain murah..jom tengok kat link sini. Pergi la cari kupon domain memurah untuk dot com tu aku tengok ada promo…ehem..

Kupon Godaddy Julai 2013

Aku bukan nak beli pun sebenarnya. Mulai 1 Julai aku akan mulai run blog aku yang niche health yang aku beli domainnya haritu. Aku pun tak ingat bila. Aku nak optimize dan monetize site tu sebaik mungkin dan cuba dapatkan income dari blog tu. 😀

Kalau korang nak follow, jom la..beli domain niche health (cerita kat blog reezluv.com) dulu..then kita tengok la sape dapat income dulu eh..:D

p/s: nanti aku nak buat segmen interview blogger…blogger pertama yang aku nak interview tu..manis dan cantik orangnya dan amat berpengalaman dalam berblogging, taktau la korang kenal ke tak..tunggu…:P

22 Comments

  1. Rina July 13, 2013
    • reez July 13, 2013
      • Rina July 22, 2013
        • reez July 22, 2013
  2. fyna July 3, 2013
    • reez July 3, 2013
      • fyna July 3, 2013
        • reez July 3, 2013
  3. kakiblog July 2, 2013
  4. encikarman July 2, 2013
  5. Azuan July 2, 2013
    • reez July 2, 2013
  6. kucinghitam July 1, 2013
  7. titan July 1, 2013
    • reez July 1, 2013
  8. ProfHariz July 1, 2013
    • reez July 1, 2013
  9. zuan July 1, 2013
    • reez July 1, 2013
      • zuan July 1, 2013
  10. Datin Tyka July 1, 2013
    • reez July 1, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.