Lagu JDT Versi One Avenue Buskers

Bagi korang yang amat sukakan lagu JDT, aku bagi kat korang tengok satu lagu JDT versi Buskers. Lagu ini dinyanyikan oleh One Avenue Buskers. Video ni aku jumpa di Facebook je dan aku tengok sampai habis lagu ni, memang layan..

 

Versi original lagu ni korang boleh tengok kat page JDT Havoc, search je di Facebook. Layan lagu camni rasa semangat datang kembali plak kan. Aku bukan minat bola sangat, tapi aku cuma sukakan lagu depa ni, boleh meremangkan bulu roma aku disamping rasa terhibur dengan lagu-lagunya yang memang bagi aku layan…:D

8 Comments

  1. muliani April 25, 2015
  2. Hafizul April 14, 2015
  3. AZENI AHMAD April 14, 2015
  4. mrhanafi BEST April 13, 2015
  5. onlajer April 13, 2015
  6. Noriza Rahman April 13, 2015
    • reez April 13, 2015
  7. ahmadyani April 12, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.