Lubuk Rahsia Dropship Terhangat

Lubuk Rahsia Dropship memang ramai sungguh nak tahu. Dimanakah agaknya lubuk-lubuk paling best sekali nak dapatkan harga yang paling murah sekali untuk dijadikan modal untuk dijual dengan harga yang mempunyai margin keuntungan yang tinggi?

Lubuk Rahsia Dropship

Ramai peniaga online di Malaysia ni yang berniaga di Facebook dan tak kurang juga yang membuka store di Lelong.my ataupun menjual dengan aktifnya di Mudah, dan yang terbaru adalah di Instagram. Paling tak best adalah apabila stok korang tu dah kehabisan dan permintaan untuk barang tu plak memang tinggi. Best tu adalah sebab stok korang tu habis dijual dan korang dah dapat keuntungan berlipat kali ganda dah.

Dapatkan Lubuk Rahsia Dropship Terbaik

Jual Tudung, Jual Kasut, Jual Beg Tangan, dan macam-macam lagi barangan yang orang jual secara online. Nak dapatkan barangan tu korang kenalah beli barang secara borong. Tempat borong barang paling terbaik dan paling murah di dunia tak lain dan tak bukan adalah di China.

Ramai usahawan yang pergi sendiri ke China untuk dapatkan stok barangan mereka. Traksaksi sudah tentulah memakan sehingga puluhan ribu ringgit bukan? Antara sebab korang peniaga kecil ni buat secara dropship adalah kerana:

1.Barang boleh diposkan secara pukal, dan harga jauh lagi murah.

2.Tiada kos tiket kapal terbang untuk ke China.

3.Majoriti peniaga di China memang ada kilang besar untuk buat perniagaan dropship.

4.Lebih 1 juta barangan korang boleh dropship untuk diniagakan. Pilih yang mana berkenan di hati.

Borong Barang Dari China Dari Mana?

Ramai yang masih tak tahu ada satu website rahsia untuk peniaga-peniaga online dapatkan barangan mereka secara borong. Kalau korang masih student, dan nak tambah duit poket pun boleh juga. Modal bukan banyak mana pun, apa yang penting adalah cara komunikasi korang dengan peniaga di sana itu. Lagi baik komunikasi, lagi bertambah lancarlah urusan korang dengan peniaga di China sana.

Website rahsia tersebut adalah Taobao.com

Ramai peniaga online yang besar-besar tak pergi pun ke China, tapi order dari website ni. Tapi kalau korang tengok sendiri web dia, memang korang tak faham, macam mana nak buat order? Bahasa plak memang tak faham langsung kan?

Dapatkan Lubuk Rahsia Dropship Terbaik

Untuk itu, korang haruslah belajar daripada mereka yang berjaya buat order dan juga menjalankan perniagaan online dan secara terus buat dropship daripada website Taobao.com ni. Tahukah korang, korang bukan sahaja boleh menjual di sini, cuba bayangkan kalau korang boleh jual di Ebay? Etsy.com dan banyak lagi..dah tentu lumayan bukan?

Paling terbaik kalau musim nak Krismas, memang ramai peniaga mengambil kesempatan memenuhkan stok barangan mereka untuk dijual secara online ni. Tambahan plak banyak lubuk-lubuk dropship ni juga membuat tawaran diskaun yang sungguh luar biasa dan korang boleh untung dengan lebih banyak lagi.

Dapatkan Lubuk Rahsia Dropship Terbaik

2 Comments

  1. Azzahairi May 11, 2015
    • reez May 11, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.