Mana Nak Cari Luggage Murah?

Luggage atau beg pakaian yang kebiasaannya digunakan untuk balik kampung atau travel menaiki bas, keretapi ataupun kapal terbang sekarang ni dah ramai yang pakai.

Tambahan pula sekarang ni muncul dengan pelbagai jenis design dan juga warna yang sangat menarik. Dilengkapi pula dengan material luggage yang kukuh dan tahan lasak.

Bukan korang tak pernah dengar beg korang dicampak-campak je kalau korang check in luggage korang di airport. Sampai je destinasi korang tengok luggage korang dah terkopak sana sini ataupun dah dibongkar orang.

Paling malang kalau barang berharga dalam beg korang tu dicuri pula dan harapan nak dapat balik barang tu memang tipis la kan.

Mana Nak Cari Luggage Murah & Berkualiti?

Sebenarnya aku dah beli lebih kurang sebulan yang lalu. Terfikir juga nak cari masa sales di pasar raya terdekat. Sekali aku tengok di pasar raya, harga paling murah bagi beg 20 inci pun lebih kurang RM120++…

Itu yang paling murah korang boleh dapat. Design tak menarik dan tiada pilihan pun. Memang berat juga nak beli.

Ada satu tempat yang aku rasa korang juga patut beli dari situ. Iaitu platform Lazada. Kalau korang tengok Bestselling Product di laman web Lazada pun adalah luggage.

Memang ramai sungguh yang membeli luggage di Lazada. Antara sebab utamanya adalah murah dan berkualiti!

Ha..kan senang..lagi bagus kalau korang order menggunakan apps Lazada. Ada tambahan diskaun lagi kalau korang bayar menggunakan kad Maybank, CIMB ataupun kad-kad tertentu pada hari-hari tertentu.

Kiranya korang beli dengan harga yang berganda murahnya..tak ke untung.

Sebagai contoh luggage ni..

Mana Nak Cari Luggage Murah

Travel Star SD Series 2 in 1 Luggage Set (Purple)

Harganya cuma RM149.00 sahaja dan korang boleh dapat 2 saiz yang berbeza. Kalau korang cari di pasar raya mana nak dapat RM149.00 boleh dapat dua beg gitu.

Kalau nak lagi untung, korang boleh beli sekali 3 luggage dengan satu harga yang sangat murah…seperti dibawah ni. Korang satu famili boleh guna.

cari luggage murah

Travel Star Q03 Premium Glossy ABS+PC Luggage Set (3 in 1 Set) with Handbag Handle- Wine Red

Ada banyak lagi pilihan luggage yang korang boleh buat kalau berminat.

Luggage mana yang aku beli?

Korang boleh klik pada link luggage ini untuk dapatkannya sekarang sebab memang harganya sangatlah murah. Aku beli ni pun sebab ada akak kat office tu minta tolong order kan.

Inilah masanya korang nak beli luggage baru untuk balik kampung ataupun melancong bersama keluarga. Boleh beli yang besar sekaligus untuk keluarga yang besar.

Kalau nak kurangkan beban, korang digalakkan beli yang jenis set tu. Senang suruh anak-anak bawa je beg yang kecil-kecil tu. Nampak la macam pramugari..hehe..

13 Comments

  1. syazana Ahmad November 2, 2017
  2. Asyraf Asri July 22, 2017
    • reez July 23, 2017
  3. Asyraf Asri May 11, 2017
  4. Elih Japahar May 8, 2017
  5. titan May 8, 2017
  6. kidslovehijab May 6, 2017
  7. ahmadyani May 6, 2017
    • reez May 6, 2017
  8. nikkhazami May 5, 2017
    • reez May 6, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.