Panduan Forex Di Malaysia

Panduan Forex Di Malaysia sebenarnya ada banyak. Antara yang paling popular adalah Teknik Forex Sebenar oleh saudara Khalid Hamid, BBMA Forex, Moshed Fx dan ramai lagi yang rasanya korang sendiri tahu dimana nak cari guru yang sesuai untuk panduan forex di Malaysia ini. Belajar forex bukan hanya secara teori sahaja, tapi apa yang lebih penting adalah praktikal, iaitu cara anda menganalisis trend chart supaya mudah untuk anda entri sama ada Buy ataupun Sell ataupun kedua-duanya sekali.

Baca Testimoni Teknik Forex Sebenar Di Sini

Panduan Asas Forex

Dalam mengenal forex trading apa yang paling penting sebenarnya adalah mengetahui teknik paling asas untuk menganalisis chart. Memahami kemana candlestick akan berubah selepas itu adalah penting sebenarnya. Ada yang menggelarkan teknik yang asas ini sebagai Asas Candlestick, Teknik SNR (Support & Resistance) yang mana merupakan satu teknik forex yang paling berkesan sebenarnya untuk profit dalam forex secara berterusan.

Asas Candlestick

Jenis Candlestick Forex

Perkara asas yang paling penting untuk dipelajari adalah Asas Candlestick. Jenis-jenis candlestick yang ada seperti Shooting Star, Hanging Man, Hammer, Doji dan banyak lagi..Baca nama pun pelik-pelik belaka kan? Kalau nak tengok mana rupa bentuknya boleh lihat seperti dalam gambarajah di atas tu.

Apakah Masalah Sebagai Seorang Trader Forex Yang Baru?

Antara masalah utama bagi seorang trader forex yang baru adalah memahami bagaimana nak set entri dan juga cara yang betul untuk set entri. Adakah ianya Buy, adakah Sell? Pada masa yang betul? Berapa pips nak dapatkan untung? Berapa pula nilai loss yang kena ditanggung nanti?

Bagi mereka yang dah biasa trade forex, sudah tentu dah biasa dengan platform MT4 iaitu dimana ia merupakan satu platform bagi seorang forex trader untuk menganalisis chart supaya dapat mengenalpasti dimanakah kedudukan terbaik untuk entri pada masa-masa tertentu.

Apa yang menariknya, Teknik Forex Sebenar menerangkan kesemuanya daripada awal walaupun anda zero dalam dunia forex sehinggalah anda boleh mendapatkan ratusan pips dalam masa beberapa minggu sahaja atau mungkin beberapa bulan, bergantung kepada pemahaman masing-masing.

Lagipun bagi mereka yang mendapatkan Teknik Forex Sebenar dapat mengulangkaji beberapa kali kerana pakej teknik forex sebenar ini dalam bentuk buku dan juga DVD yang dapat dilihat berulang kali dan dimana sahaja anda berada.

Download Teknik Forex Sebenar Percuma Di Sini

Teknik Forex Sebenar sebenarnya bukan sahaja popular di Malaysia tetapi di Singapura, Brunei dan juga Indonesia. Ramai daripada mereka yang telah mendapatkan pakej teknik forex sebenar ini dan diam-diam buat duit dari forex. Kalau anda sendiri belum dapatkan, rasanya inilah masa yang paling sesuai.

Cuba tengok dan baca dahulu salesletternya melalui link dibawah dan sebelum itu jangan lupa download Teknik Forex Sebenar Edisi Percuma melalui link di atas.

Baca & Dapatkan Teknik Forex Sebenar Di Sini

One Response

  1. Raihanah Ahmad May 16, 2016

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.