Pekeliling Kenaikan Gaji Tahun 2013

Pekeliling Kenaikan Gaji Tahunan 2013

Bagi kakitangan kerajaan, confirm semua duk pening macam mana la kot pengiraan dibuat untuk Kenaikan Gaji Tahunan pada tahun ini. Sebabnya kerajaan dah umumkan ada dua kali kenaikan.Tinggi grednya..banyak la kenaikannya. Macam aku ni yang gred rendah je, kenaikan sikit je..walau apa pun, alhamdulillah le..ada gak kenaikan ye?

Kalau ada sesapa yang nak cari Pekeliling yang ada untuk Kenaikan Gaji Tahun 2013 ni, korang boleh download kat link dibawah ye.

Pekeliling Kenaikan Gaji Tahun 2013

6 Comments

  1. Muhammad Ridzuan November 6, 2013
  2. ejam June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
  3. Aya June 20, 2013
    • reez June 20, 2013
  4. fyna June 20, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.