Peluang Menang iPhone 7 Percuma

3 iPhone 7 128GB Boleh Dapat Percuma. Serius memang tak tipu punya dan bukannya scam pun. Tapi nak menang hadiah yang besar ni mestilah ada syaratnya kan.

Nak menang iPhone 7 ni sebenarnya tak susah sangat, cuma syaratnya korang kena dapatkan Pakej Teknik Forex Sebenar yang diterbitkan oleh saudara Khalid Hamid. Apa yang menariknya korang bukan sahaja dapat panduan forex terbaik di Malaysia ni, tapi berpeluang dapat sebuah iPhone 7 secara PERCUMA.

peluang-menang-iphone-7

Bagi mereka yang berminat dan masih berfikir untuk dapatkan Pakej Teknik Forex Sebenar ni rasanya tak boleh tunggu lama-lama sebabnya tarikh tutup peluang untuk menang iPhone ni bakal ditutup pada 30 November 2016.

Antara syarat-syarat lain nak menang iPhone 7 128GB ni adalah seperti berikut:

1.Cabutan bertuah hanya untuk pembeli baharu TFS sahaja.

2.Buat pembelian di ForexSebenar melalui link ini. (Bermula 12.00AM 20 November 2016 hingga 11.59PM 30 November 2016 )

3.Jika anda terpilih sebagai salah seorang daripada 3 yang bertuah, anda perlu ambil BY-HAND di Kuala Lumpur. Kami tidak akan pos hadiah tersebut disebabkan nilainya yang terlalu tinggi. Anda diberi masa selama 1 minggu sahaja untuk collect hadiah tersebut. Jika tidak, kami akan memilih pemenang lain.

4.Anda akan dihubungi oleh admin TFS sendiri jika anda menang.

 

Kecewa sikit aku rasanya sebab tak berpeluang nak menang iPhone 7 ni. Aku juga sebenarnya merupakan salah seorang pembeli TFS ni. Memang merupakan panduan forex dalam Bahasa Melayu yang terbaik sekali di Malaysia.
Tambah menarik lagi untuk pakej TFS yang baru ni, ada diberikan buku dan juga DVD untuk rujukan. Kalau tak faham tengok video boleh rujuk buku juga. Dah macam pakej belajar kat universiti forex plak ye.
Kalau rasa was-was lagi dan nak cuba baca dulu antara kandungan pengenalan pakej TFS ni, boleh dapatkan ebook free Teknik Forex Sebenar di sini. Jangan terkejut, sebabnya ada juga yang dah berjaya profit walaupun baca ebook FREE ni.
Jadi kalau tak nak terlepas peluang dapatkan iPhone 7 128GB ini secara percuma dengan hanya dapatkan dahulu Pakej Teknik Forex Sebenar melalui link dibawah.
Klik sahaja banner dan terus buat pembelian. Jangan risau, dah beli maka anda akan layak secara automatik.
teknik-forex-sebenar

4 Comments

  1. Ilham November 29, 2016
  2. sbc November 27, 2016
  3. Kursus bagi Kahwin November 24, 2016
  4. reez November 23, 2016

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.