Penjenamaan Blog MohdFairiz.com

Penjenamaan blog bagi aku amat penting iaitu sesuatu blog tu harus ada identitinya yang tersendiri. Bagi aku, kalau korang tengok blog aku sekarang berbanding blog reezluv yang dulu tu, memang ada sedikit kelainan dari segi warnanya bukan? Juga logonya berbeza sekali. Tapi kedua-duanya ada identiti aku dalam tu.hehe..

Penjenamaan Blog

Apa komen korang dengan warna bagi blog ni, selesa tak? Aku memula pening gak nak gunakan warna apa..takkan la nak pakai pink lagi kot? Lagi satu memula aku duk pening apa content aku nak isi dalam blog ini..nak blog pasal apa ye berbanding blog reezluv tu kan? Tetibe je tercetus plak idea nak buat “Blog Lifestyle Seorang Photographer”..bebas..tapi ada niche juga disitu..kan? Kiranya aku tau gak la apa nak tulis berdasarkan tajuk tu..tak la lari jauh sangat..:D

Cuma mungkin aku nak cari sesape leh lukiskan satu karektor kartun yang melambangkan tagline aku tu kan.Atau aku letakkan gambar real aku je. Shoot dalam studio je setel.tapi kena pakai hensem-hensem la nampaknya. Nak masuk studio member aku tu tah bila la gamaknya kan.Dia pun sibuk je selalu…-.-

Pasal iklan tu aku kosongkan je dulu, pasal blog ni masih lagi baru..so backlink, index semua..kat SERP pun masih kureng..tak macam Reezluv.com tu yang dah lama masuk SERP, senang nak rank. Ini kena belai dari awal le nampaknya. 😀

16 Comments

  1. hafizmd June 24, 2013
    • reez June 24, 2013
  2. Ummi Hanie June 23, 2013
    • reez June 23, 2013
  3. Khairul Zamri June 22, 2013
  4. azwan June 23, 2013
  5. Joe June 22, 2013
  6. azrijohan June 21, 2013
  7. reez June 21, 2013
  8. fyna June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
  9. Pisyek June 21, 2013
  10. titan June 21, 2013
    • reez June 21, 2013
  11. rohaizad June 21, 2013
    • reez June 21, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.