Review Teknik Forex Sebenar

Belajar Forex Trading mungkin masih baru bagi mereka yang masih di peringkat umur persekolahan ataupun di universiti, tetapi tahukah korang yang kini ada terdapat panduan belajar forex dalam Bahasa Melayu?

Teknik Forex Sebenar Panduan Forex Dalam Bahasa Melayu

Teknik forex sebenar merupakan satu panduan lengkap dalam bentuk video dan juga buku tentang forex trading. Jika korang terlibat dengan dunia forex trading sudah tentu tahu apakah yang bestnya kalau trade forex ni.

teknik-forex-sebenar

Dah tentu keuntungan yang tinggi hanya dalam masa beberapa jam sahaja. Tetapi adakah mudah nak trade forex ni dan nak dapatkan keuntungan yang macam tu? Betul ke? Atau hanya scam sahaja yang orang selalu sebut tu kan.

Sebenarnya aku mengikuti dunia forex ni dah agak lama juga. Sejak Teknik Forex Sebenar Versi 1.0 lagi. Mula-mula sekali aku beli dalam bentuk ebook sahaja dan kemudian dinaik taraf menjadi bentuk video.

Apa yang menariknya segala update, semua pembeli lama dapat, kecuali dalam bentuk DVD dan juga Buku ini, kena la tambah sikit untuk kos penerbitan dan juga ada penambahan beberapa teknik killer forex.

Review Teknik Forex Sebenar

Teknik Forex Sebenar Mendidik Menjadi Forex Trader Profesional

Walaupun dah lama aku beli panduan ni, tapi cuma baru 2 tahun rasanya aku membuka akaun real dengan broker forex. Broker forex yang aku register adalah XM.com. Dalam panduan ForexSebenar, saudara Khalid Hamid cadangkan FXCitizen, tapi tengok XM macam lagi best plak kan..hehe.

review-teknik-forex-sebenar

Apa pun sejak 2 tahun lepas aku mula serius belajar Teknik Forex Sebenar ini dan melatih aku untuk menganalisis chart untuk masuk entri supaya tidak tersilap langkah. Macam biasa, jangan lah korang trade akaun real dulu, cuba dulu dengan akaun demo, FREE je tak payah kena bayar pun.

Memang tak menyesal dapatkan Teknik Forex Sebenar ni kerana panduan dalam bentuk DVD dan juga buku untuk rujukan kalau tak faham.

Kalau ada yang masih tak faham, Teknik Forex Sebenar ada sediakan group khas di Facebook yang mana saudara Khalid Hamid sentiasa buat video khas analisis pada minggu itu jika ada special kes seperti NFP dan sebagainya. Apa itu NFP? Itu kena lah dapatkan Pakej Lengkap Teknik Forex Sebenar…:D

Sejak aku dapatkan Teknik Forex Sebenar ni, aku dah takde la macam dulu, taktau apa itu Buy, apa itu Sell dan waktu bila aku nak masuk untuk entri. Tapi dengan TFS ni, semua teknik analisis korang boleh buat.

Ada satu teknik yang diajarkan dalam TFS ni merupakan teknik yang dah berzaman forex trader profesional pakai, tapi tak ramai yang pandang sangat sebab mungkin basic je kot.

Tapi sangat POWERFUL!! Ya..aku sendiri dah pernah cuba dan memang berkesan.

Banyak teknik forex yang diberikan dalam DVD dan juga buku berkenaan sampaikan nanti korang mungkin gunakan satu atau dua teknik je..pun dah profit gila-gila.

Setakat 100-500 pips tu mungkin mudah je nak dapatkan nanti. Macam testimonial-testimonial yang diberikan dalam TFS ni, semuanya sangat berpuas hati dengan teknik yang diajarkan. Kalau pergi kelas, dah tentu kena caj beribu ringgit untuk kelas forex.

Kalau nak jadi trader forex profesional, klik banner di bawah dan dapatkan Teknik Forex Sebenar Sekarang!

Review Teknik Forex Sebenar

2 Comments

  1. Ahmad November 29, 2016
  2. sabree hussin November 22, 2016

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.