RM500 Je Modal Bisnes Borong Dari China

Buat bisnes borong dari China ini sebenarnya amat mudah kalau nak dibandingkan dengan bisnes yang lain. Ini disebabkan barangan yang hendak dijual itu dapat dibeli dengan harga yang sangat murah.

Untuk memulakan apa-apa bisnes sekalipun, modal adalah faktor paling utama sekali yang perlu disediakan oleh mana-mana peniaga. Matlamat utama sudah semestinya adalah UNTUNG.

Berapa margin profit untuk untung dari bisnes borong dari China terpulang kepada strategi bisnes korang tu. Ianya sudah tentu diseimbangkan dengan dengan kos marketing iaitu pemasaran sama ada tanpa kos ataupun pengiklanan berbayar.

RM500 Modal Buat Bisnes Borong Dari China?

Ya betul..dengan strategi yang betul korang sendiri boleh buat juga walaupun modal yang kecil sahaja. Strategi yang saudara Nigel Ong kongsikan kepada korang ini memang dia buat sendiri sehingga berjaya.

Apa yang sangat membimbangkan ramai orang untuk buat bisnes online atau membeli secara online ini adalah risau kena tipu. Jadi memang ramai yang takut untuk membeli secara online disebabkan banyak kes telah berlaku.

Tak kira sama ada pembeli atau penjual, kedua-duanya risau kena tipu..Siapa la suka kena tipu kan?

Antara risiko apabila korang nak buat bisnes borong dari China ini adalah seperti berikut:

1.Ditipu oleh pembekal. Sudah order dan bayar tapi… barang tak sampai-sampai!.

2.Stok sampai, tapi tak boleh pakai langsung!

3.Tersalah pilih stok, yang menyebabkan barang susah untuk dijual.

4.Paling memalukan… kena “sound” di kaunter PosLaju sebab tak pandai bungkus barang.. pergh!.

Masalah-masalah inilah yang mungkin ramai tak nampak sebelum buat bisnes borong dari China ni. Apa yang selalu difikirkan adalah bagaimana nak untung sahaja, tetapi tak fikir nak atasi masalah-masalah ini.

Tetapi semuanya saudara Nigel Ong kongsikan kepada korang dalam RahsiaTaobao ini. Panduan pun dalam bentuk video dan mudah untuk difahami. Boleh tonton dengan santai penerangan step by step yang sangat mudah tu.

Nak Borong Barang Dari China, Tapi Nak Jual Apa?

Nampak macam dah ramai yang menjual di Facebook, jual di Lelong dan juga Mudah bukan? Tapi apa barang yang laku keras di pasaran ye?

Walaupun dah ramai yang buat bisnes jual barang borong daripada China, tetapi masih banyak lagi peluang untuk korang dapatkan keuntungan yang tinggi.

Banyak lagi jenis barang yang mungkin tak ramai menjadi penjualnya. Jadi korang berpeluang besar untuk menjadi penjual terbesar dan boleh dapat keuntungan yang sangat tinggi.

Kalau nak diikutkan, ramai sebenarnya yang dah berjaya buat duit borong barang dari China hasil daripada RahsiaTaobao ini. Cuba lihat beberapa testimonial Rahsia Taobao yang dikongsikan di bawah.

Testimoni Rahsia Taobao

Testimoni Rahsia Taobao

Testimoni Rahsia Taobao

Jika korang berminat untuk dapatkan RahsiaTaobao ini, aku galakkan untuk korang dapatkan yang versi video supaya lebih jelas dan dapat banyak tips menarik dalam video tersebut.

Apa yang lagi menarik, kalau korang sertai juga coaching khas daripada saudara Nigel Ong sendiri. Korang akan dibimbing sehingga berjaya buat bisnes borong dari China ini sendiri.

Tengok sahaja kejayaan-kejayaan yang dikongsikan oleh mereka yang telah dapatkan RahsiaTaobao ini + Coaching. Tak rugi keluarkan sedikit modal untuk menuntut ilmu kerana pulangannya sangatlah berbaloi.

Kalau korang rasa nak tambah pendapatan sampingan, boleh tempah sekarang RahsiaTaobao melalui link atau banner di bawah ini sekarang!

9 Comments

  1. sabree hussin March 22, 2017
  2. RAIHANAH AHMAD March 21, 2017
  3. Jia rizaira March 19, 2017
  4. Uncle Zuan March 15, 2017
  5. nikkhazami March 12, 2017
  6. Hanz March 9, 2017
    • reez March 10, 2017
  7. Elih Japahar January 18, 2017

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.