Segmen – Saya Mahu Ditegur

Segmen Saya Mahu Ditegur oleh blogger femes Eyriqazz telah dibuat dan tetiba aku rasa macam minat plak nak join segala segmen ni. Rasanya ini kali pertama la kot aku join segmen-segmen ni sebab dulu masa awal pembabitan aku dalam WordPress blog, amat femes dengan tagging mentagging dalam 5-6 blogger, dan blogger tersebut akan buat entri dan tag kembali 5-6 orang blogger pilihan mereka.

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Lama rasanya takde segmen macam tu. Bagi yang paham tu, mungkin akan mengerti…rindu plak zaman memula blogging dulu..haha.

Aku tau, blog ini memerlukan penambahbaikan, aku masih mencari, mungkin ada yang ingin menegur sebab depa nampak.Owner biasanya kurang nampak perkara yang kecil yang mungkin orang lain akan nampak dengan jelasnya. Harap komen yang diberikan dapat menambahbaik lagi blog ini dan harap juga blog ni boleh dapat Alexa Rank bawah 100K dan juga maintain PR3 kalau boleh.

Kenapa Perlu Ditegur?

Tegur je untuk kebaikan. Kalau rasa boring, tegur je..kalau sesiapa yang baca dan menilai blog ini, korang tentu faham apa yang kurang dan apa yang lebihnya dengan blog ini. Aku mungkin syok sendiri berblogging..sebab ini boleh dikatakan blog personal juga berbanding blog Reezluv.com tu. Kalau ada yang tak tahu la kan.

Mungkin ada juga teguran negatif, tak kisah la kan. Sebab aku tulis blog ni, so kalau ada perubahan ke arah kebaikan tu, aku akan cuba perbaiki dari semasa ke semasa mengikut kemampuan. So, apa lagi, komen dan tegurlah ye dan mari kita bermesra-mesra di alam blogging..:P

49 Comments

  1. Bahrain October 2, 2013
    • reez October 2, 2013
  2. Sya Isya September 30, 2013
    • reez September 30, 2013
  3. hafizmd September 30, 2013
    • reez September 30, 2013
  4. Khadeejah Hasmad September 29, 2013
    • reez September 29, 2013
  5. jaakechik September 28, 2013
  6. Ummi Hanie September 27, 2013
    • reez September 27, 2013
  7. Naimah Wahab September 27, 2013
    • reez September 27, 2013
  8. titan September 26, 2013
    • reez September 26, 2013
  9. shark September 25, 2013
  10. khairil September 25, 2013
  11. Khairul Zamri September 24, 2013
    • reez September 24, 2013
  12. mia liana September 24, 2013
    • reez September 24, 2013
  13. fiza saiza September 24, 2013
  14. Wan Gerrard September 24, 2013
  15. Anarm September 24, 2013
    • reez September 24, 2013
  16. CIK KUMBANG/fatin September 23, 2013
    • reez September 23, 2013
  17. papa mifz September 23, 2013
    • reez September 23, 2013
  18. Eyqa Hasnan September 23, 2013
    • reez September 23, 2013
  19. Aswan Azmy September 23, 2013
    • reez September 23, 2013
  20. AUC September 23, 2013
    • reez September 23, 2013
  21. eyriqazz September 22, 2013
    • reez September 22, 2013
  22. Khairul Zamri September 22, 2013
    • reez September 22, 2013
  23. Kujie September 21, 2013
    • reez September 21, 2013
    • cikgu naman September 22, 2013
      • reez September 22, 2013
  24. Juan September 21, 2013
    • reez September 21, 2013
  25. suri September 21, 2013
    • reez September 21, 2013
  26. Neu September 21, 2013
    • reez September 21, 2013

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.