Sepetang Bersama Blogger 2015

SBB2015 sedang berlangsung di Taman Cabaran Putrajaya.Nampaknya ramai blogger telah mendaftar sejak awal pagi lagi.Majlis dimulakan dengan sesi taklimat dan juga senaman untuk meregangkan badan.

Sepetang Bersama Blogger 2015

image

image

image

Penaja utama iaitu Yeos Malaysia merupakan penaja utama untuk SBB2015 pada kali ini.Ramai blogger boleh minum minuman Yeos dengan banyak sekali.

Ada minuman Yeos Teh,Air Yeos Yeogurt,Oren,Anggur,Mangga tapi perisa yang aku nak Strawberry,Durian,Rambutan,Teh Tarik,Kopi Ais,Cendol dan banyak lagi takde.

Apa yang paling tak best,aku xnampak pun ada disediakan cendol untuk para peserta yang hadir ke Sepetang Bersama Blogger.

Kalau korang merupakan peminat cendol macam aku dan Titan korang dah tentu akan rasa amat hampa sehampa hampanya

Ada 6 checkpoint yg perlu diselesaikan oleh semua kumpulan.Juga perlu menyelesaikan kesemua task dalam masa yang telah ditentukan.

Dipecahkan kepada 10 kumpulan,kumpulan aku adalah kumpulan 10 yang mana terdiri daripada 8 orang blogger dari seluruh Malaysia.

Nampaknya kumpulan kami iaitu kumpulan 10 berjaya mendahului kumpulan kumpulan lain untuk memenangi cabaran SBBYeos2015 kali ini.

image

Banyak sungguh task yang amat menduga minda dan juga ada kena mengena dengan Penaja Utama iaitu Yeos Malaysia.Sambil buat cabaran, kami pun boleh minum Yeos sambil buat task yang amat mencabar.

Memang boleh bakar lemak dengan pantas sekali time buat cabaran ni.Sebab tempat yang dibuat,memang amat mencabar..kalau korang tak cukup fitness memang berpeluh la nak buat task yang diberikan tu.

Terima kasih kepada semua penaja yang terlibat menjayakan event Sepetang Bersama Blogger 2015 ini kerana tanpa kehadiran blogger blogger dan juga para penaja semua,memang tak dapat menjayakan event Sepetang Bersama Blogger 2015 ini.

Sepetang Bersama Blogger dijayakan oleh
#TreasureHuntYeos
#BakarlahBBQ
#JopanaMy
#TheSumbs
#ThePhotolicious
#eQurban
#JamTawafDenaihati
#BTHYEOS10
#yeos
#yeosmalaysia
#putrajaya
#treasurehunt
@yeosmalaysia
@bakarlahbbqrental
#SBB2015
#SBBYeos2015
#DenaihatiNetwork
#BloggerEvent
#BTHYEOS10
#yeos
#yeosmalaysia
#memoriSBB

17 Comments

  1. Ahmad November 29, 2016
  2. Oyong Ilham September 30, 2016
  3. hazman aka species1980 June 16, 2015
    • reez June 16, 2015
  4. Fai June 15, 2015
  5. Uncle Zuan June 14, 2015
  6. iuzira June 14, 2015
  7. sensasi2020 June 14, 2015
  8. titan June 14, 2015
  9. Ina Ainaa June 13, 2015
  10. Noriza Rahman June 13, 2015
    • reez June 13, 2015
  11. musadun June 13, 2015
  12. zool June 13, 2015
  13. Hairul Azni June 13, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.