Teknik Forex Terbaik

Forex Trading bukanlah sesuatu yang mudah bagi sesetengah orang yang memang tiada ilmu tentang forex. Tentu korang dah dimomokkan dengan keuntungan yang beratus ribu sebulan dalam masa yang singkat apabila korang mula trade forex ataupun main forex. Kunci sebenar kejayaan mereka adalah mereka memahami teknik asas forex. Jika korang main hentam je kat mana nak start entri tanpa ketahui apakah pantang larangnya korang akan mengalami kerugian yang sangat tinggi. Silap-silap modal permulaan korang tu hangus begitu sahaja.

teknik-forex-sebenar

Apakah Teknik Forex Terbaik?

Dalam Pakej Teknik Forex Sebenar oleh saudara Khalid Hamid, setelah aku meneliti video-video yang telah diberikan. Sememangnya beliau sendiri memberi nasihat yang amat berguna, tak kira sama ada korang ni newbie ataupun yang dah lama main forex ni. Analisis sebelum korang buat entri merupakan faktor yang amat penting sekali bagi memastikan korang mendapat profit yang korang nak, bukan market yang tentukan. Itulah seringkali diulang oleh saudara Khalid Hamid dari Teknik Forex Sebenar.

Korang akan mendapat teknik sebenar dalam forex untuk mengetahui dengan 98% tepat dimana korang boleh mulakan entri korang. Antara point penting dan paling utama sekali dalam forex adalah mengetahui market sekarang berada pada tahap yang mana sama ada sedang uptrend ataupun downtrend.

Bullish atau Bearish?

Dua istilah ini juga digunakan pakai dalam pelaburan saham, ini kerana kedua-duanya melibatkan analisis teknikal pada graf. Kalau dalam forex, korang akan menggunakan platform Metatrader 4 yang sememangnya digunakan oleh semua forex trader untuk menganalisis pasaran semasa. Cuma main saham masanya adalah terhad sehingga waktu tertentu sahaja. Tidak seperti forex, market sentiasa aktif 24 jam mengikut kadar matawang tertentu. Ada sesetengah market aktif hanya pada selepas 3 petang, ada yang pada pukul 8.00 pagi..

Kalau ada yang masih tak tahu, Bullish bermaksud keadaan market sedang berada pada tahap aktif dan menarik ataupun uptrend dan Bearish pula pada tahap menurun ataupun downtrend. Kedua-dua faktor ini boleh membuatkan anda profit jika anda faham untuk mulakan entri dan close dimana yang anda suka. Teknik forex sebenar akan bongkarkan kepada korang, dimana masa dan tempat yang sesuai untuk korang close ataupun open entri.

Dapatkan Teknik Forex Sebenar Sekarang

Bukan setakat satu sahaja teknik, tetapi lebih daripada yang korang jangkakan. Aku yang newbie ini mudah faham teknik yang dibongkarkan tu. Mudah dan tak perlu pening kepala nak mengadap chart setiap masa sebab takut rugi dengan teruk. Korang akan diberikan ilmu secukupnya untuk closing dengan cara yang tepat agar korang dapat memaksimumkan keuntungan dalam forex.

Masalah Di Mana Nak Set Entri?

Masalah ini tentu wujud kalau korang dah buat terlalu banyak analisis dalam chart, garis sana, garis sini, warna plak sampai 3-4 warna dalam satu chart, garisan lengkung, chart weekly, chart daily lah…last sekali korang pening, kat mana korang nak mulakan entri dan dimana korang nak close entri atau set secara membabi buta, kemudian tengok chart sampai korang tengok dah nampak untung, terus close….Itu dah kira macam berjudi la plak kan?

Apabila korang dapatkan Teknik Forex Sebenar ni, korang tak payah nak pening dah..secara automatik korang akan nampak dengan jelas, dimana korang nak set entri dan close pada position yang korang mahukan. Berapa nilai profit yang korang nak, adalah mengikut setting yang telah korang tentukan.

Ramai yang dah berjaya lakukan, sampai ada yang tak percaya…….

teknik-forex-sebenarTeknik Forex Sebenar Bakal Dinaikkan Harga Lagi

Harga sekarang adalah RM498.00..Panduan adalah dalam bentuk video dan juga ebook sepenuhnya. Kesemua teknik-teknik untuk menjadi seorang trader forex professional. Memang tak rugi untuk laburkan sedikit wang untuk mendalami ilmu yang sangat berharga ini. Jadi, ini peluang keemasan korang sebelum harga menjadi lebih tinggi dan korang mula berkira-kira nak dapatkannya. Rasanya profit trade dalam sebulan, dah boleh cover balik modal korang beli Teknik Forex Sebenar ni, dan berganda lagi nilainya pula kan?

Dapatkan Teknik Forex Terbaik Di Malaysia Sekarang

6 Comments

  1. radin fadli July 6, 2015
  2. jaymiee April 20, 2015
  3. Adam Roslan April 20, 2015
    • reez April 20, 2015
      • Danial Abdul Rahim May 31, 2015
  4. blogger lelaki March 28, 2015

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.