Download Rujukan Peperiksaan Online Pereka B17

Download-Rujukan-Peperiksaan-Online-Pereka

Peperiksaan Online Pereka Gred B17 akan berlangsung pada 29 Julai 2015 ini. Adakah kesemua calon telah pun bersedia dengan soalan-soalan rujukan yang rasanya akan keluar? Apa agaknya antara soalan yang akan dikeluarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam nanti ye? Tentu korang tak nak gagal nak menghadapi peperiksaan online Pereka Gred B17 ni kan. Nanti aku nak […]

{1 comment}

10 Idea Bisnes Segera Untuk Tambah Pendapatan

10 Idea Bisnes Segera Untuk Diamalkan

Nampaknya hari raya sudahpun berlalu. Ada yang masih lagi merayakannya dan ada juga yang dah rasa raya dah abis. Cuma mungkin masih ada lagi undangan rumah-rumah terbuka di sana sini. Pergi rumah kawan-kawan yang masih belum dikunjungi, jiran-jiran terdekat yang ada buat makan-makan tu. Sebab lama sangat balik kampung, jadi dah balik ni, inilah masanya […]

{7 comments}

10 Tips Keselamatan Jalan Raya Sempena Musim Perayaan

10 Tips Keselamatan Jalan Raya Sempena Musim Perayaan

Raya dah dekat ni, nampaknya ramai juga yang akan balik kampung. Dah buat pemeriksaan kenderaan ke belum? Kalau belum korang boleh juga dapatkan beberapa tips pemeriksaan kenderaan sempena musim perayaan ni. Ini memang penting untuk menjaga keselamatan korang sewaktu pulang beraya. Sempena musim perayaan ni aku nak bagi 10 Tips Keselamatan Jalan Raya bagi korang […]

15 comments Read the full article »

Download Kad Raya 2015

Download Kad Raya Digital 2015

Aku rasa tahun lepas aku ada buat satu kad raya, kali ni aku ada buat lagi, tapi kali ni lain sikit dari yang lain. Sebabnya aku bagi korang download kad raya ni untuk korang edit dan masukkan detail korang. Tak kisahlah nak masukkan detail apa, contohnya kalau korang nak letakkan gambar korang ke, ataupun teks […]

8 comments Read the full article »

Sudah Bulan Julai

Sudah Masuk Bulan Julai

Seperti yang korang sendiri sedar, sekarang ni dah masuk bulan Julai, kiranya dah lebih kurang setengah tahun dah. Adakah perancangan korang untuk tahun 2015 ni dah separuh tercapai? Apa agaknya azam tahun baru korang pada awal Januari 2015 aritu ye? Atau masih nak dapatkan azam tahun 2014 tu?hehe.. Pada tahun ni aku ada berazam untuk […]

6 comments Read the full article »

Tips Pemeriksaan Kenderaan Sewaktu Nak Pulang Beraya

Tips Pemeriksaan Kenderaan Sewaktu Nak Pulang Beraya

Tak lama lagi dah nak raya, ramai yang akan balik kampung untuk berhari raya. Pemeriksaan memang amat penting supaya bagi korang yang nak balik beraya tu taklah berhadapan dengan masalah dan paling serius, korang boleh terlibat dengan kemalangan kalau tak periksa kenderaan korang tu secukupnya. Berikut merupakan beberapa checklist yang korang perlu periksa kalau korang […]

11 comments Read the full article »

Teknik-Pemasaran-Video-Terbukti

Teknik Pemasaran Video Memang Terbukti

Mempromosikan affiliate ataupun website melalui video sebenarnya jarang sekali digunakan oleh user di Malaysia. Kebanyakannya digunakan oleh user-user yang buat video untuk menjadikannya viral di fanpage-fanpage milik mereka ataupun viral site yang mereka ada. Tapi boleh ke promosikan affiliate menggunakan video? Kalau ramai yang dah tahu, blog merupakan salah satu medium juga untuk mempromosikan affiliate. […]

17 comments Read the full article »

TFS bentuk Buku

Teknik Forex Sebenar Dalam Bentuk DVD & Buku

Teknik Forex Sebenar kini dalam bentuk DVD dan juga Buku Fizikal. Bagi mereka yang ingin mendapatkan Teknik Forex Sebenar ini, memang amat berbaloi disebabkan korang akan dapat dalam bentuk yang boleh dipegang. Tiada lagi dijual dalam bentuk digital. Ada yang kata Teknik Forex Sebenar dalam bentuk DVD dan Buku ini lebih best dan ada video […]

3 comments Read the full article »