Iklan Menarik Merdeka 2014

Iklan Menarik Merdeka 2014

Tema Hari Kemerdekaan bagi negara kita bagi tahun 2014 ini ialah Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta.. Adakah korang sebagai rakyat Malaysia tahu tema ini? Alhamdulillah, negara kita dapat mengecapi nikmatnya Merdeka dan sudah bebas dari belenggu penjajah. Bukan setakat itu sahaja, negara kita juga telah mencapai pelbagai lagi kemajuan dari segi ekonomi, dan juga naik […]

{1 comments}

5 Jenis Stall Burger Paling Digemari

Ciri-Ciri Stall Burger Terbaik

Cara Buat Bisnes Burger memang kena ada skill yang tinggi. Bukan setakat tahu buat Resepi Burger Yang Sedap je, tapi kena juga ada beberapa faktor lain yang perlu diambil kira. Ini bagi memastikan stall burger korang tu akan mendapat sambutan yang menggalakkan dari semasa ke semasa. Paling penting, korang sudah mula ada regular customer yang […]

{15 comments}

Komisen 97-101 Dari Klikjer

Komisen 97-101 Dari Klikjer

Komisen dari Klikjer diteruskan lagi, dan kali ini sudah mencapai target yang aku inginkan..mencapai 100 komisen pertama dari blog. Memang aku sendiri tak dapat bayangkan. Tak pernah aku rasa macam ni dapat komisen dari affiliate..terutamanya promosi affiliate dari blog sahaja. Untuk pengetahuan korang, aku menggunakan platform blogging sepenuhnya. Melalui blogpost sahaja kesemua komisen affiliate terhasil. […]

6 comments Read the full article »

Pakej Fotografi Perkahwinan

Best Ke Jadi Wedding Photographer?

Sebut pasal Wedding Photographer, tentu ramai yang terbayang orang yang bawak kamera besar ke hulu ke hilir dan juga dengan lense-lense yang macam lemang tu ke sana dan kemari. Klik-klik dan tangkap gambar pengantin sana sini dan sudah tentu ramai yang menduga..ohh..mesti kaya, job dia ni confirm makan RM3000-RM10,000 sebulan tak lari.. Dugaan korang tu […]

13 comments Read the full article »


Tips Pilih Produk Affiliate

Tips Pilih Produk Affiliate

Buat Duit Dengan Affiliate memang nampak macam senang je kan..letak link, lepas tu nanti ikut nasib korang akan dapat sales..ye ikut nasib..itu yang korang akan jangkakan..bukannya korang target pun kan? Maka bersepahlah link affiliate dan juga banner merata tempat kat blog korang tu disebabkan korang tak target untuk dapat sales dari affiliate yang korang promote. […]

16 comments Read the full article »

Cara Main Gitar

Pandai Main Gitar Idaman Gadis Comel

Main Gitar memang ramai yang minat kan? Aku dulu memang kagum gila dengan orang yang pandai main gitar ni sebabnya kalau boring-boring tu senang je main lagu untuk hiburkan hati dan juga yang paling best dapat menambat hati gadis-gadis comel..kalau waktu sekolah dulu…peh..mamat yang hensem tambah plak terer main gitar..memang jadi star la masa tu. […]

10 comments Read the full article »


Blogger Bodoh Rajin Buat Fitnah

Bodoh + Takde Akal Fikiran… Baru je aku buat cerita pasal Blogger Jangan Jadi Buta…memang ni dah buta tuli dah! Itu je selayaknya aku gelarkan blogger yang buat cerita fitnah begini demi mengimpikan duit dari blog yang mana apabila visitor masuk je blog depa, akan keluarlah popup yang dah macam ‘porn site’ tu. Yer..Porn Site..dan […]

13 comments Read the full article »

Carta Top Affiliate

Jangan Jadi Blogger Buta

Jangan jadi blogger yang buta, bukan maksud aku untuk merendahkan golongan yang betul-betul takde penglihatan ni, tapi sebenarnya aku cuma nak nasihatkan sikit kepada semua blogger yang membaca post ni supaya tak buta melihat sesuatu yang korang memang ada di depan mata, tapi korang buat-buat tak nampak. Blogger Harus Celik Perkara pertama yang aku nak […]

14 comments Read the full article »