Kagumnya Dengan Blogger Ni

Kagumnya Dengan Blogger Ni

Pada mulanya aku memang agak buntu juga nak buat entri bagi Contest Blogger Yang Dikagumi ni. Nadot yang buat dan walaupun aku tengok hadiahnya macam biasa-biasa je, tapi siapa tak nak rebut kan hadiah dari luar negara tu beb..bukan senang nak dapat..FREE plak tu kalau menang. Takde niat pun sebenarnya aku nak menang contest ni […]

{11 comments}

Komisen 102-114 Dari Klikjer

Komisen 102-114 Dari Klikjer

Komisen dari Klikjer diteruskan lagi nampaknya dari bulan ke bulan. Aku tak kisah sangat sama ada dapat ke tak jadi Top Affiliate Klikjer ataupun tidak. Kalau dapat tu Alhamdulillah la kan. Apa pun, usaha aku untuk menaikkan keyword-keyword tertentu yang aku target tu tercapai walau keyword tu aku tengok macam dah ramai plak cuba beat […]

{8 comments}

Teater SEDAR

Best Ke Tonton Teater?

Tonton teater dengan tonton wayang dan juga tonton tv mungkin 3 perkara yang sungguh berlainan. Malam semalam aku dan wife berkesempatan untuk menonton Teater ‘SEDAR’ arahan Rashidi Bin Abdul Kharis yang mana merupakan salah sorang anak seni di negeri Perak yang begitu aktif dalam menghidupkan seni teater di negeri Perak ni. Ini sebenarnya kali pertama […]

11 comments Read the full article »

Skrip Pemasaran Ajaib

Faktor Best Kenapa Produk Jadi Laris

Bagaimana caranya nak jadikan produk anda tu laris di pasaran macam pisang goreng panas ye? Tak sabar-sabar orang menunggu nak beli produk korang tu. Mesti ada Faktor Best yang membuatkan produk korang tu cukup power sampaikan ada yang tak tido malam sebab mimpikan produk yang korang jual tu. Tak kira la sama ada di internet […]

17 comments Read the full article »


Payment Pertama Dari Mobicow

Payment Pertama Dari Mobicow

Baru je semalam rasanya aku tulis tentang Target Aku Yang Telah Tercapai, dan baru je tadi ada satu payment baru masuk ke akaun Paypal aku. Ini rasanya transaksi pertama dari luar ke akaun Paypal aku. Nampak tak penting juga akaun Paypal ni kan selain daripada untuk shopping online? Aku kenal Paypal sejak 2006 lagi, banyak […]

18 comments Read the full article »

Teknik SEO Merah Jambu

Target Sudah Tercapai

Target sudah tercapai….. Itu yang dapat aku simpulkan apabila aku mula melihat prestasi blog yang aku bina ini mencapai sasaran yang aku mahukan malah lebih dari apa yang aku nak sebenarnya. Terima kasih dengan hasil usaha pertolongan blogger-blogger lain juga dengan sokongan Teknik SEO Merah Jambu yang tak terkalah tu, aku sedar, corak penulisan blog […]

18 comments Read the full article »


Mat-Komik

Mat Komik – Komuniti Komik Malaysia

Sudah tentu ramai juga yang minat baca komik bukan? Aku juga merupakan penggemar komik..tapi bukan Manga..dulu aku memang cukup teruja dengan kaya klasik Akira Toriyama iaitu Dragon Ball.Satu demi satu komiknya aku kumpulkan, tapi sekarang ni tak tahu la kemana pergi kesemua buku tu. Majalah Ujang pun dulu aku rajin kumpul, sampai berkotak-kotak komik ada […]

7 comments Read the full article »

Rahsia Borong Barang Dari China

Rahsia Borong Barang Dari China

Rahsia Borong Barang Dari China rasanya tak begitu ramai yang tahu bagaimanakah prosedur yang betul untuk memborong dari sana. Apatah lagi menggunakan platform seperti Taobao.com. Takut Ditipu, rasanya itu kenyataan paling tepat yang selalu difikirkan oleh ramai orang apabila bercakap tentang membeli dan menjual secara online ini, biasanya orang yang menipu ni, memang tak lama […]

18 comments Read the full article »