Top Affiliate Dengan Blog Bukan Mustahil

Top Affiliate

Memang susah juga nak menjadi salah sorang top affiliate dalam dunia affiliate marketing ni dengan hanya berbekalkan blog. Memang aku tak nafikan yang teknik email marketing salah satu tools yang amat power juga dalam affiliate marketing ni. Insyallah dalam bulan ni atau bulan depan aku akan mula menggunakan email marketing sebagai salah satu medium pemasaran […]

{0 comments}

20 Perkara Mengenai Reezluv Yang Korang Tak Tahu

20 perkara tentang reezluv

20 Perkara Mengenai Reezluv Yang Korang Tak Tahu… Beraninya aku buat post ni nak bagi korang baca..kan? Sebenarnya tetiba je terlintas dihati ini nak berkongsi supaya pembaca kenal aku ni siapa orangnya dengan lebih dekat lagi kot. So takde la siapa hairan kot keluar dengan aku, aku jadi macam itu dan begini. Kalau korang rasa […]

{15 comments}

Nuha-AF2014

Nuha AF2014 Top Favourite Aku

Biarlah korang nak kata apa kat aku, nak kata aku ni gila hiburan ke apa ke kan. Tapi aku dah nampak beberapa perkara best kat Nuha ni. Pada mulanya aku tertengok Diari AF 2014 masa tu kat TV dan masa tu Astro tengah buat surprise kepada mereka yang terpilih masuk ke Akademi Fantasia 2014 kali […]

2 comments Read the full article »

TempatanFest2014

Tempatan Fest Ipoh 2014 Best Ke?

Tempatan Fest 8.0 baru sahaja diadakan di Kinta Riverfront, Ipoh yang mana kalau korang antara peminat ‘barangan indiependent’ ini yang mana boleh dikatakan semuanya menghasilkan brand sendiri. Event ini berlangsung pada 6 dan 7 September 2014 yang lalu dan dibuka dari 10.00 pagi hingga 10.00 malam. Tak kira la sama ada dalam bentuk T-Shirt, Stiker, […]

6 comments Read the full article »


Tips Pilih Lense DSLR

Apa Perlu Buat Selepas Beli DSLR? – Part 2

Kita bersambung pula ke Part 2 kalau sebelum ini aku ada cerita tentang Apa Perlu Buat Selepas Beli DSLR? Kali ni aku sambung sedikit untuk rujukan kepada mereka yang baru beli DSLR tu kan. Kalau korang boleh beli kamera sebulan sekali tu, aku rasa artikel ni bukan untuk korang. Tips ni sebenarnya lebih untuk newbie, […]

8 comments Read the full article »

Cara-Buat-Bisnes-Online

Cara Buat Bisnes Online Terbaik

Buat Bisnes Online… Sekarang ni sudah ramai yang sudah mula membuat bisnes online tak kira la siapa dia, makcik kantin? akak cuci pinggan? kakak jual keropok lekor, abang pomen ke atau sesape yang ada masa free confirm akan cuba cari duit lebih dari bisnes online ni disebabkan nampak macam mudah je nak buat dan tanpa […]

4 comments Read the full article »


Perangai Teruk Orang Malaysia

Perangai Orang Malaysia

Orang Malaysia memang terkenal dengan banyak perkara. Banyak perkara pelik yang orang Malaysia buat, mendapat pengiktirafan dan popular di media sosial sampaikan ada yang mengambil menjadi selebriti disebabkan populariti yang sungguh mencanak. Memang orang hiburan pandai mengambil peluang. Itu hak masing-masing yang aku rasa takde sape boleh pertikaikan. Bila Orang Malaysia Buat Perangai Sejak aku […]

13 comments Read the full article »

Keluar Tangkap Gambar

Apa Perlu Buat Selepas Beli DSLR? – Part 1

Membeli DSLR sebenarnya mudah sahaja jika korang ada duit yang cukup untuk membelinya. Pergi ke kedai dan cakap je model DSLR mana satu yang korang nak beli. Bukan macam Beli Saham, ataupun Beli Burger, membeli DSLR ni lebih kepada komitmen untuk jangka masa panjang. Ini disebabkan harga kamera itu sendiri pun lebih kurang RM1500-RM9000 mengikut […]

17 comments Read the full article »