Promosi Teknik Forex Sebenar

Promosi Terbaru Teknik Forex Sebenar

Berita baik bagi mereka yang ingin mendapatkan Teknik Forex Sebenar. Saudara Khalid Hamid telah membuat pengumuman bahawa Teknik Forex Sebenar akan membuat promosi menarik bagi pembeli-pembeli yang ingin mendapatkan Teknik Forex Sebenar yang terbaru. Untuk pengetahuan, pembeli Teknik Forex Sebenar yang terbaru, boleh mendapatkan Teknik Forex Sebenar versi Hard Copy dan juga dalam bentuk DVD […]

{0 comments}

Paypal Bukan Lagi Sebahagian Daripada Ebay

Paypal-Berpisah

Pagi tadi tengok email yang diterima, ada satu email daripada Paypal berkenaan polisi terkini daripada Paypal. Bagi mereka yang berbisnes di Ebay, sudah tentu ini merupakan satu alert yang harus dibaca. Sudah sekian lama Ebay dan Paypal menjadi satu. Untuk pengetahuan korang, dulu bagi sesiapa yang nak beli barang di Ebay International selain daripada Ebay […]

{2 comments}

Panduan Ternak Kambing Terbaik

Panduan Ternak Kambing Terbaik

Ternak Kambing.Rasanya ramai yang kurang berminat dengan bisnes yang confirm dapat untung besar kalau buat penternakan kambing secara serius. Sebab apa? Nilai seekor kambing sekarang ni pun harganya pun agak mahal, dan permintaan untuk kambing adalah tinggi setiap tahun. Daging kambing pun ramai peminat. Penggemar daging kambing sanggup mencari dimana sahaja asalkan puas makan. Tapi […]

8 comments Read the full article »

Usahawan-Minyak-Wangi-Original

Usahawan Perfume Original Terbaik!

Perfume Original…. Ada yang kisah, dan ada juga yang tak kisah. Kalau dulu, memang aku tak kisah sangat pasal perfume ni. Apa kelebihan perfume original berbanding perfume biasa yang berlambak jual kat pasar malam tu kan? Harga kat pasar malam tu plak kekadang boleh tahan mahalnya..pelik juga kenapa perfume tak ori pun jual mahal kemain. […]

7 comments Read the full article »

Tukar Theme Lama Kembali

Tukar Theme Lama Kembali

Kalau korang tengok blog aku ni ada kelainan sikit kan? Sebab nampak aku tukar theme bukan? Memang betul pun. Sebenarnya aku tukar theme lama aku balik. Disebabkan designer theme ni lambat plak update versi Mobile Responsive, jadi aritu aku tukar theme lain. Apa kepentingan theme yang responsive? Itu korang boleh bacalah entri sebelum ni tentang […]

7 comments Read the full article »

Pullman Putrajaya Lakeside Hotel

5 Hotel Berdekatan Putrajaya

Mungkin ramai yang nak mencari hotel-hotel yang berdekatan dengan Putrajaya. Tak kiralah sama ada untuk tujuan melancong ataupun atas urusan pekerjaan seharian. Putrajaya merupakan sebuah bandaraya maju yang dibangunkan oleh kerajaan Malaysia sempena wujudnya Wawasan 2020 yang dicetuskan oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad. Oleh sebab itu ada banyak acara yang dijalankan disini. […]

11 comments Read the full article »

SBB2015

Jom Ke Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2015

#SBB2015 ┬ásudah pun diumumkan tarikhnya semalam..maka kepada blogger-blogger yang teruja nak jumpa dengan blogger-blogger lain yang selama ini jumpa di alam maya je, boleh la jumpa secara real life. Nak jumpa blogger awek ke, nak jumpa blogger femes ke, nak jumpa blogger cikai ke, ataupun nak jumpa blogger tak femes ke, semuanya korang boleh jumpa […]

4 comments Read the full article »

Lagu Kun Anta Menjadi Semakin Popular

Lagu Kun Anta Menjadi Semakin Popular

Adakah korang pernah dengar lagu Kun Anta yang didendangkan oleh penyanyi Arab Humood AlKhuder? Kalau tak pernah korang boleh cuba play video kat bawah ni dan layan. Kalau layan lagu ni dalam kereta, memang silap-silap boleh jejoget kat dalam kereta tu.   3-4 tahun lepas, ada aku pernah dengar satu ceramah agama anjuran pejabat aku, […]

7 comments Read the full article »