Ganti MyKad Siap 15 Minit?

Ganti MyKad 15 Minit

Kalau sebut pasal Ganti Mykad ni, dah tentu memang menjadi satu kemarahan ramai orang..orang marah sebabnya adalah..lambat..ye..memang lambat kalau ada masalah, ramai orang kekadang tak faham apa perkara yang menyebabkan ianya menjadi lambat. Nasib baik la wife aku selaku salah seorang staf dalam jabatan tersebut, maka banyak la soalan aku dapat tanya dan jawapan yang […]

{5 comments}

Mencari Designer Logo Khat

Khat

Rasanya pagi tadi aku ada buat satu post di satu group Facebook yang mana ada la aku request kot sesape yang boleh designkan logotype yang berbentuk khat. Untuk makluman, memang aku tak tahu sangat jenis-jenis tulisan khat yang ada. Ada juga aku tengok kat internet khat jenis yang petak-petak tu macam gambar kat bawah ni […]

{4 comments}

komisen-klikjer-66-67

Komisen 66-67 Dari Klikjer

Aku masih ingat masa dapat Komisen Pertama Dari Klikjer..memang rasa macam seronok sangat sebab dapat komisen masa tu. Aku tak pernah terbayang plak dalam fikiran aku yang akan jadi Top Affiliate untuk dua bulan berturut-turut..oho..memang tak sangka sama sekali selepas je aku beli Teknik SEO Merah Jambu tu..dan penangan dia..memang aku tak dapat nak gambarkan […]

12 comments Read the full article »

Terminate-P1

Selamat Tinggal P1

Semalam tarikh 8 April 2014 merupakan tarikh keramat bagi aku menamatkan hubungan aku dengan P1 yang mana telah lama sebenarnya aku nak tamatkan hubungan yang sekian lama terjalin ni. Sepanjang pengalaman bersamamu, memang amat perit dan derita dirasai sebabnya menanggung kebosanan dan juga kerungsingan talian internet yang begitu tak stabil. (banyak plak madahnya kan..) Tak […]

4 comments Read the full article »


Bendera-Jepun

Bendera Kelima – Jepun

Hobi kumpul bendera ni aku masih lagi teruskan lagi. Alhamdulillah setakat ni aku dah dapat ada enam bendera je. Bendera yang keenam tu aku belum sempat nak tangkap gambar. Tapi gambar yang ni orang yang belikan tu sendiri nak selfie dengan benderanya..haha..Aku ok je bab selfie-selfie ni kan. Kalau korang tengok, bendera ni kecik je […]

10 comments Read the full article »

Selamat Datang 3 Series

Ya..aku sudah 3 series..pada yang paham tu kompem la tau pasal apa ye..hehe..thanks pada semua yang wish kat aku terutamanya kat Facebook. Biasa la kan, ada notification, nasib la ada Facebook ye, kalau tak, memang susah la nak ingat ye tak? Tak kisah la nak wish kat mana sekalipun sebabnya janji korang ingat je sudah..pada […]

13 comments Read the full article »


Kelas-Google-Adwords

Komisen Ke 64-65 Dari Klikjer

Semalam masuk lagi komisen dari Klikjer menjadikan komisen terkumpul setakat ini dari blog sahaja cuma 65 sahaja. Teringin nak capai 100..sebenarnya aku tak pernah pun target apa-apa pun. Tapi kali ini alhamdulillah, setiap bulan mencapai targetnya. Nak capai satu komisen sehari tu mungkin agak payah agaknya. Semalam sewaktu aku bersosial di Facebook, ada la aku […]

4 comments Read the full article »

Cara Buat Bisnes Burger Cara Otai!

Cara Buat Bisnes Burger Cara Otai!

Bisnes Burger ni nampak je macam senang nak buat dan ramai juga dikalangan peniaga burger ni..boleh katakan hampir 99% peniaga burger kat Malaysia ni adalah berbangsa Melayu. Kecualilah burger McDonald tu..itu dah kira lain dah. Apa yang aku nak cuba cakapkan sini, bukannya cara nak buat bisnes burger macam Burger Otai tu…itu dah kira lain […]

9 comments Read the full article »