Blogger Itu Femes, Kenapa Kena Ikut Dia?

Yup, blogger tu femes dan sangatlah terkenal. UV blog dia sebulan mungkin sampai ratusan ribu dan juga mungkin berpuluh juta sebulan. Juga mendapat tempat antara Malaysia Best Blog 2015, memang cukup terbaik. Tapi adakah korang sebagai blogger perlu ikut blogger-blogger yang berjaya ni? Jawapannya….ada pada korang sendiri… Macam yang aku pernah cerita dalam blogpost sebelum sebelum ini tentang Matlamat Blogger Dalam Blogging. Cara mungkin berbeza, …

Pengalaman Menginap Di Hotel El-Zahraa, Sungai Petani

Dah lama aku tinggalkan Sungai Petani, baru ni sempat aku nak cerita sikit pengalaman aku menginap di Hotel El-Zahraa di Sungai Petani. Rancangan asalnya aku nak menginap di Hotel Swiss Inn, atau pun Hotel Sastria tempat aku hadir kelas A4B tu, tapi disebabkan nak hotel yang nampak sedap sikit, sebab aku tengok kat laman web Booking.com, decoration hotel ni memang hebat nampaknya.. Best ke menginap …

Komisen 146-152 Dari Klikjer

Komisen Klikjer masih lagi aku dapat buat masa ni. Alhamdulillah segala usaha aku selama ini sudah membuahkan hasil nampaknya. Teknik dan strategi yang aku buat, baru nampak kesannya. Terima kasih kepada Kitab Teknik SEO Merah Jambu juga, sebab tanpa kitab tu, rasanya aku tak nampak teknik yang sungguh memberi kesan dalam jangka masa panjang. Sudah sampai masanya aku pergi lebih jauh lagi dengan affiliate dari blog …

Kenapa Kena Hadir Kelas A4B?

Ini merupakan review tak berbayar yang aku nak buat. Kalau korang nak baca, silakan, kalau rasa tak nak, itu terpulang kat korang, aku cuma kongsikan pengalaman aku ke kelas A4B anjuran Remo Marketing ini. Untuk pengetahuan korang, pada hari semalam iaitu 14 Februari 2015, aku telah join satu kelas tentang teknik marketing  menggunakan Adwords. A4B (Adwords For Business) yang mana memang sesuai sekali dihadiri oleh …

Takutnya Nak Sedekah

Hidupkan untuk memberi… Satu ungkapan yang aku rasa cukup bermakna sekali bagi sesiapa sahaja sekalipun. Kalau ada yang tak setuju apa yang aku tuliskan ni, aku peduli apa..aku tulis supaya korang akan lebih rasa nak memberi walau apa pun yang korang beri tu, memberi makna yang sungguh manis bagi si penerima. Tangan Yang Memberi, lagi baik daripada yang menerima….. Pepatah lama yang orang Melayu buat ini …

Cara Main Forex

Cara Main Forex…Ada juga beberapa orang kawan aku tanya, sebab nampak blogpost aku yang mana aku ada ceritakan tentang bagaimana nak main forex ni. Tak semua, tapi rasanya ramai yang seronok tengok orang main forex ni kaya-kaya belaka dan dapat duit dengan pantas dalam masa beberapa minit. Bayangkan dalam masa beberapa minit, ada yang dapat sampai lebih 4 angka..Macam mana plak tu? USD415.61 Dalam Masa …

Jom Ke Kelas A4B

Kelas A4b ataupun nama penuhnya adalah Adwords For Business…. Ini merupakan kelas kedua dalam sepanjang aku bergelar blogger dan melibatkan diri dalam dunia internet marketing ni. Eh, silap..kelas ketiga, aku terlupa aku pernah hadir ke kelas WordPress di Petaling Jaya rasanya dulu. Kelas pertama aku hadir adalah Seminar Smartblogging di Skudai, Johor Bahru. Aku ada cerita pasal tu kat blog lama. Tapi disebabkan blog tu dulu …

Makanan Kucing Jenama ‘Gourmet Delight’

Makanan Kucing Jenama ‘Gourmet Delight’ ni antara yang paling disukai oleh kucing aku sekarang ni. Asal letak je, confirm akan licin..kalau bagi dua tin, maka dua tin tu la akan licin juga. Jangan di ajar sangat makan banyak, nanti obesiti plak kucing aku nanti..Sehari dalam 2 kali atau maksimum 3 kali je aku bagi makan. Sekor tu dah nampak buncit perutnya..dulu masa datang kat rumah …