Belajar Gitar – Layan Lagu Canon Rock

Belajar Main Gitar

Belajar Gitar Pakej Belajar Gitar Terbaik Memang ini salah satu lagu yang aku jumpa masa aku sekolah dulu. Angan-angan konon nak jadi macam dia ni la..tapi tak menjadi la kot. Sebab tak nak melukakan jari-jari aku yang halus ni..ececeh..tapi masuk memanah, tangan hancur gak kena tali tuh..ehehe..Kalau ada blogger yang terer main gitar tu, tambahan […]

{6 comments}

Kisah Cikgu Ieta

Kisah Cikgu Ieta

Kisah Cikgu Ieta… Ini bukan aku nak cerita pasal main cikgu-cikgu masa sekolah dulu ke atau aku ada kenal sorang awek cikgu bernama Ieta..kalau wife gua tahu, rasanya mau kena sepak laju-laju tiap-tiap malam. Cuma aku terasa nak tulis tentang blogger ni..Cikgu Ieta. Kalau korang perasan, dan aku pun sebenarnya baru kenal dia, masa pergi […]

{12 comments}

Kenal Ke Blog Sendiri

Kenal Ke Blog Sendiri?

Tips ni aku bagi kepada sesiapa yang baca blogpost ini lah. Disebabkan mood aku baik, tadi gi tengok Manisnya Cinta di Cappadocia ngan wife aku tadi..tetibe rajin plak nak tulis lagi satu blogpost. Kali ni pasal Tips Blogging plak. Walaupun aku ni takde le hebat mana pun berblogging, sesaje je nak tambah duit poket sikit […]

11 comments Read the full article »

Cara Jual TShirt Secara Online

Cara Jual T-Shirt Secara Online

Jual T-Shirt.. Nampak macam senang je ceritanya. Design lebih kurang, lepas tu jual secara online. Ala..Facebook kan ada. Upload gambar, lepas tu tag la semua kawan-kawan yang ada kat Facebook. Lepas tu lepas sorang-sorang akan tanya…. PM, PM, PM, PM, PM, PM….. Korang pun dengan bergayanya sebab nak jual tshirt ni kat Facebook, pegi la […]

9 comments Read the full article »


Komisen-1-12-Dari-Ashadee

Komisen 1-12 Dari Ashadee

Aku jarang dapat komisen dari Ashadee..Kalau ada pun mungkin takde la banyak macam korang semua. Apa pun aku cuba juga untuk buat sales, dan alhamdulillah, berdasarkan penilitian dan kajian aku terhadap beberapa produk di Ashadee, aku dapat buat beberapa sales. Walaupun takde la sekencang komisenĀ dari Klikjer, takpe..asalkan ada hasil dari usaha yang aku dah buat. […]

9 comments Read the full article »

Buku Catatan MatLuthfi

Buku Catatan MatLuthfi Tu Best Ke?

Buku Catatan MatLuthfi… Terus terang sangat aku cakap, yang aku memang jarang sekali membaca buku, sebabnya buku-buku yang aku akan baca, adalah buku-buku yang betul-betul menarik minat aku sahaja, kecualilah wife aku tu, memang rajin membaca…Novel..sampai nak penuh dah satu almari tu dengan novel die je…semua tebal-tebal belaka, aku taktau la macam mana perempuan macam […]

25 comments Read the full article »


Bisnes Jual T Shirt Online

Bisnes Jual T Shirt Online

Bisnes Jual TShirt sebenarnya dah lama orang buat. Tak kira la sama ada korang jual tshirt secara online ataupun secara offline. Siapa yang pandai, memang dia akan dapat keuntungan yang amat tinggi. Tapi biasalah kan, setiap bisnes, tak kira la bisnes apa sekalipun, korang haruslah ada modal. Kalau takde nak mulakan bisnes tshirt tanpa modal…ada […]

0 comments Read the full article »

Jom Aktifkan MyKad

Jom Aktifkan MyKad

Jom Aktifkan Mykad MyKad merupakan pengenalan diri yang harus ada pada semua warganegara Malaysia, tetapi ramai yang tak tahu sangat apakah antara kelebihan yang korang boleh dapat dengan menggunakan MyKad ini. Apa yang ramai merungut adalah kualiti cip kad pengenalan tersebut tanpa tahu berapakah kos yang terlibat nak buat sekeping mykad tu. Aktifkan MyKad? Bukan […]

34 comments Read the full article »