Mulakan Niche Blogging Semula?

Niche Blogging

Aku bermula blogging dengan niche blogging..so aku pilih untuk blogging ni berdasarkan niche yang tertentu. Memang memula aku blogging aku banyak membaca ebook-ebook berkenaan blogging dan juga Adsense pada masa tu. Memang tiada langsung guide dalam Bahasa Melayu untuk buat blog pada masa tu. Youtube pun masa tu baru je nak hidup orang kata….Tapi nak […]

{6 comments}

Komisen 68-73 Dari Klikjer

komisen-68-73-dari-Klikjer

Buat Duit Dengan Klikjer nampaknya bukan mustahil. Kali ini komisen seterusnya dari Klikjer walaupun email dari Klikjer dah banyak plak aku dapat haritu, disebabkan internet kat rumah tu masih belum ada, aku cuba la update dari sumber yang ada..hehe..Macam nak buat panduan khas plak rasanya pasal Buat Duit Dengan Klikjer ni..ahaha..disebabkan aku memang malas..so takyah […]

{18 comments}

Blogger-dan-Keyword-Research

Blogger Dan Keyword Research

Keyword research…satu perkataan yang aku rasa agak asing rasanya bagi sesetengah blogger. Sebabnya? Memang tak tahu pun apa benda tu sebenarnya..atau memang tahu..tapi tak tahu cara sebenarnya yang macam mana dikatakan keyword research itu ataupun, tahu buat, tapi tak tahu apa sebenarnya kegunaannya. Untuk pengetahuan, perkara inilah pertama sekali yang perlu diambil berat sebelum pembinaan […]

16 comments Read the full article »

Cara Buat Iklan Adwords

Cara Buat Iklan Adwords

Cara Buat Iklan Adwords ni sebenarnya senang je..tak susah mana, cuma yang susahnya trik dan tips yang best untuk dapatkan conversion dari pengiklanan di Google Adwords tu. Macam mana nak buat iklan di Google? Soalan yang rasanya ramai orang macam terpinga-pinga..sure mahal punya sebab nak iklan di Google..iklan kat TV3 pun juta-juta seminit..ini Google…kompem lagi […]

7 comments Read the full article »


Lenovo S930

Berjodoh Dengan Lenovo

Handphone Lenovo skang ni dah macam trending di mana-mana disebabkan harganya yang jauh lagi murah daripada Samsung. Oppo dan Lenovo memang menjadi pesaing tegar bagi Samsung untuk pengguna Android. Tapi bagi pengguna tegar IOS rasanya bagi mereka ini semua tak berapa penting disebabkan bagi pengguna IOS ini semua masih lagi IOS menguasai kualiti telefon pintar […]

2 comments Read the full article »

Ganti MyKad 15 Minit

Ganti MyKad Siap 15 Minit?

Kalau sebut pasal Ganti Mykad ni, dah tentu memang menjadi satu kemarahan ramai orang..orang marah sebabnya adalah..lambat..ye..memang lambat kalau ada masalah, ramai orang kekadang tak faham apa perkara yang menyebabkan ianya menjadi lambat. Nasib baik la wife aku selaku salah seorang staf dalam jabatan tersebut, maka banyak la soalan aku dapat tanya dan jawapan yang […]

7 comments Read the full article »


Khat

Mencari Designer Logo Khat

Rasanya pagi tadi aku ada buat satu post di satu group Facebook yang mana ada la aku request kot sesape yang boleh designkan logotype yang berbentuk khat. Untuk makluman, memang aku tak tahu sangat jenis-jenis tulisan khat yang ada. Ada juga aku tengok kat internet khat jenis yang petak-petak tu macam gambar kat bawah ni […]

4 comments Read the full article »

komisen-klikjer-66-67

Komisen 66-67 Dari Klikjer

Aku masih ingat masa dapat Komisen Pertama Dari Klikjer..memang rasa macam seronok sangat sebab dapat komisen masa tu. Aku tak pernah terbayang plak dalam fikiran aku yang akan jadi Top Affiliate untuk dua bulan berturut-turut..oho..memang tak sangka sama sekali selepas je aku beli Teknik SEO Merah Jambu tu..dan penangan dia..memang aku tak dapat nak gambarkan […]

13 comments Read the full article »