Bagaimana Mamat Ni Jual iPhone Ori Dapat 2-3K Sebulan

ebook Bisnes Gajet

Kalau cerita tentang iPhone boleh katakan ramai yang memang gila dengan handphone ni. Kat seluruh dunia memang tergila-gilakan jenama buah ni.

Aku pernah ada iPad dan terbaru adalah Macbook Pro

Camne rasanya dah pakai dua generasi barangan Apple yang aku rasa sangat lejen.

Bagaimana Mamat Ni Jual iPhone Ori Dapat 2-3K Sebulan

Bagi aku memang sangat best dan barulah aku tau, kenapa ramai yang suka sangat pakai barang jenama buah Apple ni.

Selain daripada harganya yang mahal, kalau tengok pada harga terkini iPhone 11 kat Apple Store, memang cecah RM5,000 untuk sebuah iPhone.

Bagi yang memang ada bajet nak beli tu, kalau nak beli silakan..tapi kalau takde, korang boleh dapatkan iPhone yang terdahulu seperti iPhone 7 atau iPhone 8 yang masih lagi relevan digunakan.

Bahkan ramai juga yang masih pakai iPhone 6, iPhone 6s dan sebagainya. Bagi yang nak merasa pakai iPhone tu, mesti pening nak cari model iPhone yang lama-lama ni kat mana ye?

Mamat Ni Muncul Jual iPhone Model Lama

Azizi ZulkefliSaudara Azizi Zulkefli ni terfikir yang permintaan terhadap iPhone model lama ni sangat tinggi. Cuma yang menjadi persoalan kat mana nak dapatkan stok iPhone model lama ni dengan harga terbaik dan masih dalam keadaan cemerlang.

Takkan nak beli balik model-model yang lama di website Mudah dan jual balik..macam tak berbaloi je tengok harga dan keadaan iPhone tu pun belum tentu elok untuk dijual semula.

Oleh sebab itu, mamat ni dapat satu lubuk best di China untuk dapatkan model-model iPhone yang lama dan masih lagi boleh digunakan.

Apa yang best, dia dapat dengan harga borong, dah tentulah tak sama dengan harga kalau beli sebuah iPhone je kan.

Paling best, beliau pun jual balik handphone tu dengan harga semasa yang ada di pasaran dengan kadar keuntungan yang agak tinggi juga.

Ketahui Bagaimana Mamat Ni Buat Bisnes Gajet Power!

Dah tengok ada peluang baik, jadi dia pun cuba la juga gajet-gajet lain yang mendapat permintaan tinggi seperti Powerbank, kabel iPhone dan banyak lagi.

Dari situ beliau dah nampak tak payah pun nak jual semua barang kalau nak berjaya dalam Bisnes Gajet ni.

Sebabnya kalau fokus terhadap permintaan yang ada, boleh survive. Cuma kena la ada taktiknya supaya taklah kita menanggung kerugian.

Aku tengok boleh dikatakan pengguna iPhone yang lama-lama ni banyak dikalangan student. Ada yang kata iPhone ni kameranya cantik daripada handphone Android.

So banyak la dikalangan student, terutamanya perempuan yang memang pakai iPhone. Kalau tengok di restorang-restorang, kebanyakan student perempuan pakai iPhone lah…paling cikai, iPhone 5 la kalau sekarang ni kan.

Kesimpulannya kalau korang ada terfikir nak buat bisnes ni, boleh tengok apakah langkah terbaik yang harus korang ambil, terutamanya bisnes gajet.

Sebab tak semua bisnes caranya sama. Apa yang paling penting sebenarnya marketing dan orang tahu yang korang ada buat bisnes apa..itu lebih penting daripada campur adukkan semuanya sekaligus.

Kalau korang ada impian nak berjaya macam mamat ni juga, boleh ikut jejak langkah beliau yang dah beliau kongsikan dalam ebook Bisnes Gajet.

Tak rugi sebenarnya untuk labur dalam ilmu daripada orang yang dah berpengalaman, sekurang-kurangnya boleh nampak peluang yang lebih besar lagi nanti kan.

Rebut peluang ni cepat, sebab dengar cerita ramai sangat yang dah beli dan buat..takkan korang nak ketinggalan? Klik link kat bawah ni dan terus je buat pembelian, fahamkan terus je buat. Jangan berlengah lagi.

Ketahui Bagaimana Mamat Ni Buat Bisnes Gajet Power!

2 thoughts on “Bagaimana Mamat Ni Jual iPhone Ori Dapat 2-3K Sebulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *