Bermula Semula…

baru mula

Kalau nak diikutkan memang perit kan, nak mulakan sesuatu yang dah lama mula memang susah nak start dari mula.

baru mula

So aku mulakan dari mula semula. Semuanya silap sendiri juga tak buat backup dan juga tak setting blog aku ni betul-betul.

Nasib baik la ok balik aku setting blog ni semula.

Mungkin akan ada nanti blogpost-blogpost lain yang bakal aku update juga nanti.

Advertiser pun dah bising juga sebab post tu tak dapat nak show up lepas depa dah bayar kat aku..hahaa..

Dah masalah teknikal, nasib baiklah depa consider juga..sebab dah bayar..kikiki..

Oklah..itu saja kot untuk blogpost permulaan untuk kali ini. Lama juga kan blog ni tak update, macam juga la blog-blog lain..hahaa..

Korang punya blog tu dah berapa lama plak tak update?

heeeee….

p:s: Ok layan lagu Sumandak Sabah…lalalala…

3 thoughts on “Bermula Semula…

  1. Aku pun pernah kena situasi yang lebih kurang macam ni juga, habis semua artikel lama tak sempat nak back up… tapi apa ada hal… mulakan je la sekali lagi dengan lebih baik.

Comments are closed.