Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan?

Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan

Orang kata nak buat bisnes online ni senang je asalkan ada internet. Betul ke?

Macam mana pula dengan Bisnes Tudung? Bukan ke orang lagi suka nak try tudung tu sebelum nak beli?

Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan
Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan

Medium bisnes memang ada banyak. Tapi cara paling popular sekarang adalah secara online disebabkan:

-Mudah dan cepat

-Kos tidak terlalu tinggi

-Tak perlu nak sewa kedai

Buat bisnes tudung secara online ni sebenarnya ada banyak cari. Kalau pada masa sekarang ini antara medium yang sangat popular ialah seperti:

  1. Facebook
  2. Shopee
  3. Lazada
  4. Ebay
  5. Instagram

5 Medium Online Paling Power Kena Kuasai

Facebook

Ada macam-macam cara nak gunakan medium ini untuk promote bisnes tudung yang korang buat tu.

Salah satunya adalah menggunakan Facebook page dan update setiap hari jenis-jenis tudung yang korang rasakan boleh menjual.

Satu lagi cara adalah menggunakan Facebook Ads, iaitu bayar iklan untuk sampai kepada Facebook user masing-masing.

Teknik ni sebenarnya agak teknikal, tak ramai yang nak buat sebenarnya. Tapi kalau dah tahu, dah tentu tak nak lepaskan.

Belajar dari guru yang expert seperti SifuFBAds atau cuba tengok dulu kelas-kelas yang ada untuk penambahan ilmu tentang Facebook Ads.

Shopee

Medium ni paling best disebabkan rakyat Malaysia sudah mula senang dengan platform Shopee. Setiap hari semakin ramai yang mula menjual di Shopee.

Kalau nak lebih expert lagi menjual di Shopee, cuba dapatkan Ebook Bisnes Shopee yang memang laris dipasaran.

Lazada

Untuk menjual di Lazada sebenarnya tidak susah, tetapi agak prosesnya agak ketat kerana Lazada menjaga kualiti sellernya.

Jadi agak kurang berlaku scam di platform ini. Masih lagi menjadi salah satu platform menjual tudung yang sangat bagus.

Ebay

Platform ini sangat ramai yang masih tidak tahu potensinya. Mungkin ramai yang tak tahu, ada penjual tudung secara online yang sangat berjaya di Ebay merupakan orang Malaysia.

Buat Bisnes Tudung Online Boleh Dapat 5 Angka Sebulan

Beliau boleh dapat sehingga 5 Angka Sebulan hanya dengan menjual tudung di platform Ebay.

Mana taknya, modal cuma RM50.00 sahaja untuk sehelai tudung, dijual dengan harga USD50.00 bagi sehelai tudung. Itupun ia jual produk orang lain!

Nampak tak potensi yang boleh korang dapat walau korang jual tudung je. Jangan ingat hanya orang Malaysia je beli tudung dari Malaysia. Sebenarnya ramai lagi berminat.

Instagram

Instagram merupakan platform paling panas sebenarnya. Ramai lebih suka window shopping di Instagram berbanding di platform lain.

Ramai juga usahawan tudung yang bermula dari Instagram dan masih lagi hanya menggunakan Instagram untuk jual tudung secara online je.

Bisnes Tudung Potensi Sangat Besar

Lihat sendiri walaupun hanya menggunakan satu platform sahaja sudah boleh mendapat sehingga 5 angka sebulan.

Bayangkan la kalau boleh kuasai 5 platform tersebut sekaligus..Rasanya 1 juta sebulan hanya jual tudung bukan mustahil bukan.

Jadi kalau ada yang berminat nak mula buat bisnes tudung ni sama ada secara part time ataupun full time, molek rasanya dapatkan panduan yang sangat berguna ini iaitu Ebook Bisnes Tudung.

Ramai usahawan tudung telah dilahirkan melalui ebook. Jadi tidak rugi rasanya korang pula dapatkan untuk buat bisnes sendiri secara kecil-kecilan.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Tudung

Leave a Reply