Cara Best Berniaga Di Shopee Dapat Untung Besar

Ebook Bisnes Shopee

Shopee sekarang ni merupakan salah sebuah company yang ramai yang minat nak shopping melalui apps ataupun website. Pernah ke korang shopping di Shopee? Kalau tak pernah tu, try la sekali dua beli barang-barang di sana, ramai yang kata banyak barang yang murah-murah.

Aku juga salah seorang pembeli di Shopee. Kalau dulu memang aku rajin shopping di Lelong.com.my tu, tapi aku tengok Shopee lebih murah dan banyak diskaun yang susah nak tolak, so aku pun beralih kepada Shopee yang lebih mudah, cepat dan selamat.

Ok, nanti aku cerita bagaimana cara yang betul nak shopping di Shopee, tapi kali ni aku nak cerita sikit bagaimana korang boleh dapat duit pula di Shopee tu. Menarik kan?

Bagaimana Nak Berniaga di Shopee?

Sebenarnya nak meniaga melalui Shopee ni tak susah pun, korang Sign Up je jadi seller dan terus upload barang yang nak dijual melalui Shopee ni. Lepas tu kalau ada order, terus pos barang dan korang terima payment daripada customer.

Senang kan?

Cakap memang la senang, tapi ada ke sesiapa fikir, nak jual apa? Betul ke boleh dapat payment dalam masa singkat? Bagaimana dengan modal bisnes? Confirm ke ada orang beli barang yang korang letak kat Shopee tu?

Mungkin ada yang pernah jadi peniaga di FB dan mungkin ambil masa juga nak close sale di FB, sebab mula-mula kena letak link untuk Whatsapp, kemudian nak sembang lagi dengan customer yang berminat.

Itupun kalau jadi, kalau tak jadi, tunggu la beberapa hari, korang follow up, last-last tak jadi nak beli. So korang pun membazir masa dan profit yang korang inginkan tu tak dapat.

buat bisnes shopee

Kalau tengok pada screenshot income ni mesti best kan buat untung macam ni secara part time je dan caranya tak susah mana. Dah upload barang yang nak dijual tu, just handle order je. Teknik dan triknya tak ramai sebenarnya yang tahu.

Banyak rahsia yang penjual di Shopee tak tahu. Boleh dapatkan sales yang lagi tinggi dengan hanya menggunakan trik yang mungkin tak terfikir langsung. Ada juga yang dapat untung besar hanya jual satu item, tapi hari-hari ada order dan tak putus-putus plak tu kan.

Nak Jual Barang, Tapi Modal Tiada, Macam Mana?

Sebenarnya ada je cara nak jual barang tanpa modal ni, tapi ada la risikonya  kan. Tapi apa pula risikonya kalau tiada modal. Cara paling popular adalah dropship sahaja barang yang nak dijual tu. Tak payah fikir pasal cara nak pos apa semua. Itu biar dropshipper yang buat.

Ada banyak je sumber nak buat dropship ni. Tapi jangan la tamak sangat sampai semua produk pun korang nak jadi dropshipper. Fokus dulu dalam satu atau dua barang yang mungkin tengah hot demand sekarang ni.

Kalau masih lagi blur bagaimana nak Buat Bisnes Di Shopee dengan lebih Power dan lagi banyak sales dan keuntungan, aku cadangkan korang dapatkan Ebook Bisnes Shopee ni yang dah bantu ramai peniaga sama ada offline mahupun online.

Tak susah mana kalau dah ada platform ni, cuma mungkin tak ramai yang tahu cara yang betul dan teknik dan trik menjual melalui Shopee ni. Kalau silap gaya, barang memang tak terjual kan.

Ebook Bisnes Shopee

Panduan Bisnes Shopee Terbaik

Kalau nak cari guide yang terkini dan masih fresh lagi, boleh dapatkan ebook bisnes Shopee ini. Masih lagi panas lagi. Ramai yang nak cari peluang bisnes dan tak tahu macam mana cara yang paling best. 4 angka seminggu boleh capai kalau kena caranya atau mungkin lebih kan?

Jadi, korang jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan ebook Bisnes Shopee ini. Klik je link di bawah dan terus je dapatkan satu dan buat je senyap-senyap dari rumah. Penuhkan akaun bank korang tu dengan sales yang banyak.

Dapatkan Ebook Bisnes Shopee Sekarang

2 thoughts on “Cara Best Berniaga Di Shopee Dapat Untung Besar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge