Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce

Website E-Commerce atau e-dagang ni bukanlah baru dalam masyarakat kita, cuma tak ramai yang tahu tentang apa itu website e-commerce ni. Apa beza website e-commerce ni ngan website e-commerce yang itu. Nanti akan diceritakan kat bawah nanti ye.

Website e-Commerce Hanya 40 Sen Sahaja Sehari

Itu peluang yang rasanya harus diambil oleh peniaga yang ingin berniaga secara online. Berniaga secara online sekarang ini merupakan satu-satunya cara untuk mengembangkan lagi bisnes anda yang mungkin tunggu masa nak ‘gulung tikar’ je kan.

Gaji pekerja nak bayar, bill api air, sewa bangunan, kos macam-macam lagi ditanggung oleh banyak peniaga yang sangat membebankan dan ramai juga yang bertukar ke bisnes yang lain, tapi masih lagi tak jalan.

Modal 40sen Je Sehari Boleh Dapat Dah Website E-Commerce

Ramai kata kalau nak kembangkan bisnes musim PKP ni kena buat cara e-dagang atau kena buat website e-commerce. Tapi apabila ditanya kos yang terlibat untuk buat website tu pun agak telan air liur juga nampaknya.

Tambah pula lagi tak tahu menahu pasal website ni, hosting la, domain la, payment gateway lah dan banyak lagi istilah baharu yang mungkin ramai peniaga offline ini tidak ada pengetahuan dan ramai yang kena tipu dengan kononnya web designer untuk e-commerce.

Web E-Commerce simple je cajnya sampai mungkin RM10K-RM20K tetapi dianggap gah oleh ownernya. Tak tahu yang web tu kosnya mungkin tak sampai pun RM1,000 dan kena updated selalu. Itu pun kos lagi kena tanggung.

Masalah inilah yang sering dibelenggu oleh ramai peniaga. Tak tahu nak mula dari mana…dan takut tertipu dengan banyak offer sana sini yang dirasakan adalah scam semata-mata.

Jadi cara terbaik adalah menggunakan Shopee..

Dapatkan Panduan Bisnes Shopee Di Sini Sekarang

Tak salah pun sebenarnya menggunakan Shopee sebagai platform, tapi biasalah, persaingan sangat sengit di sana kerana bagi peniaga baharu, sangat sukar untuk mendapatkan sales berbanding mereka yang telah lama.

Apa pun dalam Panduan Bisnes Shopee, ada jawapannya.

Apa Untungnya Kalau Ada Website E-Commerce Ni?

Sebenarnya ada banyak kelebihan menggunakan website e-commerce ini. Andaikan anda mempunyai sebuah kedai secara maya yang boleh diakses oleh sesiapa sahaja yang mempunyai capaian internet walau di Alaska sekalipun.

Dengan website e-commerce sendiri, anda bebas untuk menetapkan jumlah keuntungan. Mungkin keuntungan adalah lebih tinggi berbanding di Shopee disebabkan caj-caj yang dikenakan kepada peniaga yang berniaga di sana.

Anda juga boleh collect database pelanggan seperti alamat emel mereka dan menghantar offer-offer best kepada pelanggan dan terus berinteraksi dengan pelanggan setia anda. Jadi pelanggan akan lebih sayang dengan anda sebab anda selalu bagi kupon best untuk mereka shopping di kedai online anda dengan mudah.

Takkan takde rasa nak ada store macam Lazada tu dengan nama sendiri?

Untuk permulaan anda boleh mulakan dengan yang basic sahaja, sebabnya kawan saya Azian ni dah bertahun menggunakan platform E-commerce ini untuk bisnes beliau. Sebabnya ianya mudah walaupun anda BUTA IT!

Ya betul…

Tak perlu nak pening fikir pasal macam mana nak buat, semuanya akan diajar oleh beliau melalui video-video step by step sehingga anda pandai buat web e-commerce sendiri.

Selain itu juga Azian ni ada ajar macam mana cara nak tingkatkan lagi jualan dengan website e-commerce ini. Jadi memang takde masalah kalau anda cuba untuk belajar dengan beliau.

Rahsia Ecom yang beliau hasilkan amatlah berguna kepada :

  • Suri rumah atau student yang nak buat dropship
  • Anda yang mahu buat extra income pada tahun 2020
  • Jika anda seorang yang sibuk dengan kerja dan mahukan sesuatu yang boleh diautomasikan untuk generate income
  • Anda yang dah penat layan prospek berjam-jam tapi last-last dia tak beli pun

Banyak masalah nak fikir, tak tahu pasal website la, barang tak laku la, takut kena tipu la..semua tu akan diselamatkan kalau anda bertindak sekarang dan dapatkan Rahsia Ecom oleh Azian ini dengan harga yang amat berpatutan.

Klik je banner kat bawah ini atau dapatkan daripada link Rahsia Ecom di bawah.

cara buat website bisnes online