Modal RM500, Untung 300% Jual Di Shopee

Modal RM500, Untung 300% Jual Di Shopee

Modal cuma RM500.00 sahaja dan dapat untung 300% buat jualan di Shopee..

Setiap bisnes memang bagus kalau dapat dimulakan dengan modal yang rendah. Sebabnya adalah untuk mengelakkan barang yang anda jual itu mungkin tidak dapat terjual buat kali pertama.

Jadi rugi bisnes yang baru nak dimulakan.

Modal RM500, Untung 300% Jual Di Shopee

Biasanya untuk memulakan bisnes sama ada di Shopee ataupun di mana sekalipun, kajian hendaklah dibuat dengan terperinci dahulu untuk mengelakkan kerugian yang besar dalam bisnes.

Ramai yang dah tahu dengan analisis SWOT ni kan, jadi gunakan kesemua langkah yang diberikan sebelum memulakan bisnes apa pun. Terutamanya di Shopee.

Tapi di Shopee ni pelik sikit sebabnya banyak barang dapat dijual dengan larisnya dengan hanya sedikit kajian sahaja.

Tapi entri ini bukanlah nak mengajar anda untuk melakukan kajian untuk berniaga di Shopee, tapi ketahui bagaimana agaknya boleh dapat untung yang sangat besar dengan buat jualan di Shopee sahaja.

Supplier Barang Nak Cari Di Mana?

Perkara paling penting untuk menjana keuntungan yang besar adalah supplier murah. Harga jualan mungkin boleh buat 200% daripada harga kos yang anda dapat tu. Punya la murah kan.

Ramai yang kecewa sebab tak dapat nak cari supplier barang murah, terutamanya dari China.

Ada lebih 10,000 barangan yang dijual di Shopee dan takkanlah nak jual semua jenis barang kan. Cuma pilih mana yang mudah untuk mendapat keuntungan yang tinggi dengan modal yang rendah je.

Tak lain dan tak bukan adalah order barang dari China.

Masalah utama sekarang ini adalah bagaimana nak order barang dari China?

Sekarang ni dah ada banyak website yang membolehkan kita membeli barang dari China. Contohnya AliExpress.com.

Tapi banyak barang dari AliExpress ada yang jauh lebih mahal dan keuntungan yang dapat dibuat sangat sedikit jika dijual di Shopee.

Jadi mungkin AliExpress tidak sesuai dijadikan supplier bagi barang anda itu.

Website rahsia ini sebenarnya ramai yang sudah tahu, tapi tidak ramai yang tahu bagaimana cara terbaik nak beli dari web ini disebabkan web ini adalah dalam Bahasa Cina. Bagi bangsa lain mungkin sukar untuk faham bahasa Cina.

Rahsia Taobao Panduan Borong Dari China Paling Popular

Bagi yang mahukan cara untuk meningkatkan lagi keuntungan di Shopee dan mungkin buntu untuk cari barang untuk dijual di Shopee, boleh mulakan dengan Rahsia Taobao ini.

Klik Untuk Dapatkan Rahsia Taobao Sekarang

Tiada lagi masalah untuk cari barang untuk dijual di Shopee disebabkan banyak sangat idea yang mungkin buat anda rambang mata nak jual barang di Shopee nanti.

Tetapkan modal dalam RM500.00 sahaja dan cari barang yang boleh dijual dengan kadar keuntungan lebih 200% secara percuma sahaja di Shopee!

Wow Untung Tu kan!

Sememangnya Shopee merupakan platform terbaik untuk menjual sekarang ini disebabkan ramai orang telah beralih ke Shopee yang lebih mudah dan murah serta banyak kupon-kupon menarik yang ditawarkan untuk pembelinya.

Sangat berbaloi membeli di Shopee kan?

Selain habiskan duit di Shopee tu baik mula menjana duit di Shopee dengan order barang dari supplier dari China, dan terus buat duit di Shopee. Senang je…

Dapatkan Panduan Terbaik Shopee Di Sini

Dapat order terus poskan kepada buyer dan anda dapat keuntungan yang tinggi dengan mendapat supplier yang sangat murah dari Rahsia Taobao. Kalau dropship, anda mungkin tak dapat keuntungan seperti itu bukan.

One thought on “Modal RM500, Untung 300% Jual Di Shopee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge