Panduan Lengkap Borong Dari China Dalam Masa 7 Hari Je

Panduan Lengkap Borong Dari China

Kalau sebut Bisnes Borong Dari China ni dah tentu ramai yang dah tahu beberapa lubuk yang biasa orang dapatkan barang untuk memborong.

Tapi kalau ada yang pernah beli dari web borong tersebut pun, ada yang masih buat kajian demi kajian dan memilih secara rawak supplier yang benar-benar dipercayai.

Borong Dari China Dalam Masa 7 Hari Sampai ke Malaysia

Cara ini telah dibuktikan dan salah seorang rakan saya yang telah memborong dari China dengan jumlah yang banyak sekali.

Paling banyak sekali amaun yang dia pernah order bagi satu order hanya RM30,000 sahaja. Selamat sampai ke tempat beliau dalam masa 7 hari je. Cepat kan?

Panduan Lengkap Borong Dari China

Borong banyak-banyak, simpan stok dan jual di Malaysia. Kalau tak larat nak buat sorang-sorang, cuba buat satu team untuk menjual.

Kumpulkan modal sorang sikit dan cuba buat jualan masing-masing melalui akaun seller masing-masing.

Kalau tak reti nak menjual di Shopee atau Lazada takpe. Ada banyak channel lain yang mungkin anda rasa lebih mudah seperti di Whatsapp Group, FB Group dan sebagainya.

Contoh produk yang memang membuatkan ramai orang rambang mata tiap kali ‘gaji’…kain pasang, kain tudung, cadar patchwork, cadar 3D dan pelbagai lagi jenis barang  yang rasanya sentiasa mempunyai permintaan yang tinggi.

Cuba Borong Dari China, Murah & Cepat

Kalau tak mampu nak borong dalam jumlah yang banyak, cuba dulu dalam kuantiti yang sedikit. Caranya tak susah mana, panduan lengkap anda boleh belajar sendiri melalui video tutorial yang rakan saya telah sediakan untuk anda.

Bagi tempoh promosi ini, amat bertuah bagi anda jika milikinya sekarang dengan harga yang sangat murah jika nak dibandingkan dengan keuntungan dan nilai ilmu yang anda dapat nanti.

Klik pada link di bawah untuk dapatkan Panduan Lengkap Borong Dari China dengan harga promosi. Dengar kata, tak lama lagi beliau nak naikkan harga sebab macam makin ramai yang minat nak beli.

Dapatkan Panduan Lengkap Borong Dari China Di Sini

Tak rugi anda dapatkannya sebab banyak BONUS yang disediakan oleh beliau. Contohnya akaun LIFETIME PREMIUM bagi memudahkan anda untuk borong barang dari China.

Panduan Lengkap Borong Dari China

Anda juga akan dapat senarai supplier-supplier dari pelbagai jenis barang yang laku keras. Contact sahaja mereka melalui Wechat dan anda boleh dapatkan katalog mereka secara online beserta gambar yang jelas dan profesional untuk anda gunakan juga.

Kalau rasa ada apa-apa nak tanya, anda boleh masuk dalam FB Group mereka yang dikhaskan untuk pembeli video tutorial Panduan Lengkap Borong China sahaja. Jadi memang ekslusif sungguh!

Raya pun dah nak dekat ni kan. Dah tentu ramai nak cari langsir baru, cadar tilam baru dan mungkin perabot baru yang boleh dibeli secara online je. Murah dan cepat pula tu kan.

Silap-silap anda sendiri membeli untuk kegunaan sendiri. Jimat kan, dapat harga supplier lagi tu. Jimat belanja raya. Sambil shopping buat duit raya jual barang dari China…kan?

Jangan tunggu lagi kalau rasa nak buat duit raya yang banyak tahun ni. Pakat dengan member,  kongsi modal dan cuba buat jualan. Target sales untuk dapat berapa, atau paling kurang habiskan stok yang ada dengan keuntungan yang tinggi.

Klik Untuk Dapatkan Panduan Lengkap Borong Cina Sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge