RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je

RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je

Bisnes jual tudung, orang kata bisnes dah tepu sangat sebab ramai sangat yang menjual.

Lagipun nak bersaing dengan jenama-jenama yang besar kat luar sana tu. Tambah lagi dengan produk-produk ‘copy ori’ yang memang dah bersepah di pasaran.

Walapun ramai yang kata macam tu, seorang gadis bernama Madihah ni bukan macam tu. Beliau ada sesuatu yang tak ramai orang ada. BERANI!

Ya, tak semua orang berani nak buat bisnes tudung ni sebab masalah-masalah yang mereka sendiri timbulkan sebelum buat sesuatu.

Tak kira la apa juga bisnes sekalipun. Kalau tudung, cuba tengok sebatang pen…ada berapa ratus company jual pen…murah plak tu kan. Tapi tetap juga ada yang beli dan ada yang jual. Sebab apa…ada demand..ada supply.

Itu konsep bisnes yang ramai yang dah lupa atau buat-buat lupa la kot.

Cuma strategi nak buat bisnes tudung ni ada macam-macam cara. Kalau korang nak tahu la serba sedikit, Madihah ada cerita la lebih kurang dalam Ebook Bisnes Tudung beliau ni.

Antara banyak perkara yang menjadi persoalan mereka yang nak buat bisnes tudung ni seperti berikut:

  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai oleh pasaran?
  • Kain jenis apa yang mahu digunakan?
  • Mana nak cari tukang jahit?
  • Berapa harga nak letak?
  • Macam mana nak ambil gambar yang menarik?
  • Kat mana nak jual?
  • Macam mana nak buat ayat iklan?
  • Macam mana nak tahu apa tudung yang pelanggan suka?
  • Dan macam-macam lagi perkara dan persoalan yang muncul!

Buat Bisnes Berjaya Macam Neelofa

Tentu ramai yang nak menjadi femes macam Neelofa kan? Berjaya dalam dunia bisnes dan juga dalam kerjaya hiburan beliau.

Ala..dia dah femes, senang la cakap…Saya ni baru nak mula..mana la orang nak kenal.

Ramai je sebenarnya yang buat bisnes tudung yang buat RM15K-RM30K sebulan diam-diam je dan tak heboh pun kat orang ramai.

Asalkan tahu cara yang betul nak buat bisnes dan ikut je flow orang yang dah berjaya. Insyallah kejayaan akan berada di depan mata.

RM15,000 Sebulan Gadis Ni Jual Tudung Je

Buat Bisnes Tudung Jenama Sendiri

Part ni sebenarnya paling best untuk semua kan. Tak sabar nak letak jenama sendiri. Tapi tentulah kena ada modal yang seadanya.

Kalau korang nak tahu, Madihah ni start bisnes tudung dengan modal RM600.00 je, itupun katanya guna duit PTPTN.

Tapi dengan usaha dan strategi beliau, sekarang maintain dapat keuntungan yang sangat tinggi. Rasanya hutang PTPTN pun dah habis bayar guna duit bisnes tudung ni.

Bisnes yang sangat dekat dengan orang perempuan ni bagus sebenarnya sebab orang perempuan la yang paling banyak beli tudung.

Satu tudung kadang-kadang tu pakai sekali je untuk satu majlis tu dan tudung yang lain pula untuk majlis yang lain. Nampak tak peluang yang sangat besar disitu sebagai penjual tudung. 😀

Kalau rasa nak ikut jejak langkah Madihah ni buat bisnes tudung dengan berjaya, boleh cuba baca sendiri Ebook Bisnes Tudung ni.

Dah dapatkan, baca dan terus je buat. Sebabnya memang ramai yang dah dapatkan ebook ini boleh buat terus bisnes tudung tanpa banyak soal.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Tudung

Leave a Reply