Untung 500% Jual Air Balang Di Bulan Ramadan

Panduan Bisnes Air Balang

Ramai yang tak tahu sebenarnya keuntungan jual air balang ni waktu bulan Ramadan memang sangat tinggi. Memang ramai yang ambil peluang untuk jual air pada bulan puasa sebabnya memang sentiasa mendapat permintaan.

pengalaman jual air balang

Walaupun begitu, berniaga air balang ni kena ada strateginya yang tersendiri.

Kalau syok sendiri rasa sedap air tu pun tak bagus juga. Kena pilih juga sebenarnya apakah pilihan air yang digemari ramai.

Rasanya ada lebih 20 jenis air yang paling popular sekali:

  1. Jus Mangga
  2. Jus Tembikai Susu
  3. Jus Tembikai
  4. Jus Carrot Susu
  5. Jus Asam Boi & Limau Kasturi
  6. Jus Mata Kucing
  7. Jus Air Jagung
  8. Jus Nenas Madu
  9. Jus Buah Naga (Dragon Fruit)
  10. Air MILO
  11. Air Laici Susu
  12. Air Blue Hawaian Lemonade
  13. Air Teh Bunga
  14. Air Kelapa Muda
  15. Air Bandung Cincau
  16. Air Barli
  17. Air Cincau
  18. Jus Ciku
  19. Jus Epal Asam Boi
  20. Jus Kiwi

Dapatkan Resepi Rahsia Air Balang Laris Di Sini

Semua resepi air ni telah dikaji keberkesanannya dan memang ramai sekali yang minat. Kalau modal tu tak banyak, elok ambil dua atau tiga jenis air sahaja dan fokus nak lariskan air balang itu sahaja.

Jenis air yang dibancuh ni merupakan salah satu faktor je nak berjaya. Strategi berniaga air balang kena betul dan tidak ikut-ikut orang. Jangan orang selah jual air dengan cara gitu, kita pun turut ikut sedangkan kita tak tahu pun apa strategi sebenarnya.

Kenapa air dia jual ramai orang beli sampai beratur??

Mesti ada rahsia menjual yang mungkin anda sendiri tak tahu dan mungkin tahu, tapi tak yakin dengan teknik dan strategi tersebut.

Panduan Lengkap Memulakan Bisnes Air Balang

Panduan Bisnes Air Balang

Bisnes air balang ni sebenarnya merupakan bisnes yang evergreen. Boleh dijual anytime je.

Tak payah nak tunggu bulan Ramadan baru laris.

Contohnya dulu pernah trending air Kopi, air Mangga dan banyak lagi. Kalau tengok air mangga, sampai sekarang masih ramai orang membeli air mangga tersebut. Begitu juga dengan Teh Ais.

Panduan yang sangat bernilai sangat bagus untuk dimiliki oleh sesiapa pun. Nak buat secara part time boleh nak buat full time pun boleh.

Mungkin boleh all out bulan Ramadan nanti sebab permintaan sangat tinggi.

Masalahnya ramai yang tak tahu nak mula macam mana, kat mana nak dapatkan barang-barang mentah, cara nak buat air balang yang sedap dan macam-macam lagi.

Panduan Bisnes Air Balang ini dah sediakan semuanya.

Klik Untuk Dapatkan Panduan Bisnes Air Balang Sekarang

Gerenti tak tipu sebabnya memang ditulis oleh orang yang pernah buat sendiri bisnes air balang ini sehingga boleh buat RM7000 sebulan hanya dengan jual air balang je.

Kerja senang, bagi orang minum je. Tak payah pun nak pening kepala duduk ofis kena marah dengan bos ke, kejar dateline ke, kejar target ke.

Bancuh air, lepas tu jual kepada orang dan orang minum pun happy sebab dapat air minum yang sedap dan menyegarkan. Tambah pula musim panas…fuh..lega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge