5 Langkah Best Buat Bisnes Gajet

5 Langkah Best Buat Bisnes Gajet

Bisnes Gajet sudah semestinya sinonim di Malaysia ini. Kalau dapat kita lihat ada banyak kedai gajet yang jual barangan untuk telefon seperti cendawan selepas hujan tumbuhnya.

Tapi pembelinya takde la ramai mana pun. Untuk ke buat bisnes gajet ni?

Buat bisnes gajet bukan main hentam je bro. Kena la ada taktik dan strateginya.

5 Langkah Best Buat Bisnes Gajet

Apa kata cuba korang praktikkan 5 langkah best untuk buat bisnes gajet dengan lebih menarik dan teratur. Lebih menarik lagi, korang tak payah nak susah-susah sewa kedai untuk gajet yang nak dijual tu.

Senang je kan?

Modal dan Research

Pertama sekali sebagai permulaan, dah tentulah sediakan sedikit modal. Berapa itu bergantung kepada sebesar mana bisnes gajet yang nak korang mulakan tu. Untuk permulaan, saya cadangkan untuk fokus kepada satu atau dua barang yang hot je kat Malaysia ni.

Sasaran utama dah tentulah kepada mereka yang fanatik sangat dengan gajet-gajet ini. Juga kuasa beli mereka untuk membeli barangan tersebut dengan harga yang murah dan juga berulang kali.

Cuba buat sedikit research bagi yang student nak buat bisnes gajet tu, mungkin boleh mulakan dengan bisnes tempered glass pasang face to face untuk permulaan. Bijak kan?

Belajar Dari Yang Pakar

Dah semestinyalah korang kena dapatkan sedikit ilmu untuk masuk ke dalam bisnes gajet ni. Paling mudah dapatkan je ebook Bisnes Gajet ini dan terus mulakan tanpa ragu-ragu lagi.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Gajet Paling Laris Ni!

Ilmu yang sangat bagus ini dikongsikan oleh saudara Azizi Zulkefli ini sangatlah berharga kerana korang tak perlu lagi risau sama ada langkah yang dibuat tu betul atau tidak.

Nak dengan tak nak je..cari duit lebih kan.

Setup Kedai Online

Benda paling senang korang boleh buat, adalah dengan hasilkan satu profil Instagram yang mana mudah untuk korang upload barangan yang korang nak jual tu.

Ada banyak gajet-gajet yang laku keras. Contohnya iPhone model yang lama-lama…eh..ORI ke?

Ya..memang iPhone ori yang dijual, tapi dari mana ye mereka dapat stok iPhone lama yang original tu dan dijual dengan harga yang mampu milik lagi.

Semua iPhone tu masih boleh digunakan lagi dan tiada masalah pun.

Ebook Bisnes Gajet ada jawapan yang dicari. Kat mana nak dapatkan dengan mudah.

Promosi, Promosi, Promosi

Orang takkan tahu korang ada jual gajet kalau korang tak beritahu orang lain. Jangan la diam je.

Cuba update hari-hari kat Instagram ke, dekat Facebook ke..contoh stok gajet yang korang dah jual. Atau ada stok baru sampai yang memang akan habis…atau orang dah booking siap-siap.

Itu menandakan korang sentiasa aktif menjual dan juga pastikan mudah untuk dihubungi.

Kawal Cashflow

Dah untung banyak, kawal perbelanjaan cashflow bisnes anda tu. Jangan dapat untuk RM1000, dah pergi habiskan duit tu, sekali nak pusing untuk modal dah takde.

Baik tak payah buat bisnes macam tu kan.

Apa pun buat Bisnes Gajet ni memang menjadi idaman ramai nak buat. Tapi tak ramai yang nampak lubuk emas disitu disebabkan tak fokus.

Ada yang fokus hanya jual satu item sahaja, dah boleh buat sampai 5 angka sebulan dengan gigihnya.

Korang tak nak jadi macam tu ke? Buat Bisnes Gajet sampai dapat 5 angka sebulan?

Kalau rasa tak nak terlepas, cuba baca Ebook Bisnes Gajet ni dan praktikkan. Mana tahu dapat tambahkan pendapatan yang ada tu kan.

Klik Untuk Dapatkan Ebook Bisnes Gajet Paling Laris Ni!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge