Testimoni Teknik SEO Merah Jambu

Teknik SEO Merah Jambu memang amat dikenali bagi mereka yang menulis blog. Keinginan untuk berada pada page pertama search engine memang menjadi keutamaan ramai blog umumnya. Jangan nak tipu kalau ada yang kata tak nak berada pada page pertama tu. Aku cuba nak dapatkan tempat pertama bagi beberapa keyword yang aku rasa patut..terutamanya yang melibatkan keyword yang menguntungkan, tak gitu?hehe..Jadi aku menggunakan Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni sebagai guide dan panduan aku untuk memantapkan lagi penulisan blog yang mana ianya memang aku praktikkan 90% daripada keseluruhan teknik yang beliau berikan.

Testimoni Teknik SEO Merah Jambu

Teknik SEO Merah Jambu

Aku memang tak dibayar pun untuk buat testimoni ni. Bagi yang masih belum dapatkan Ebook Teknik SEO memang aku rasa korang amat rugi, kalau korang rasa nak buat duit dari blog korang tu. Tak kisahlah blog korang tu adalah blog personal atau blog yang ada niche yang tersendiri. Bagi aku ianya amat sesuai bagi semua jenis blog, cuma ada beberapa perkara korang kena ubah terlebih dahulu setelah korang khatam baca ebook ini.

Testimoni ini adalah hasil pengalaman aku sendiri yang korang boleh lihat melalui link-link yang menunjukkan related post dibawah ini..Atau nanti aku senaraikan apa antara kesannya setelah aku mengaplikasikan teknik seo ini yang begitu ramai yang masih blur dan sangsi dengan teknik yang dikongsikan. Perkara pertama yang aku rasa dalam fikiran korang…ebook ini MAHAL..ya..memang agak mahal..tapi setelah korang invest duit tersebut, korang mesti usaha kan untuk dapatkan hasil daripada teknik-teknik seo tersebut?

Jadi target korang adalah untuk mendapatkan komisen pertama dengan menggunakan teknik-teknik rahsia yang begitu mengujakan tu. Aku tak pernah lagi lihat dimana-mana forum yang menggunakan teknik tersebut walau ada juga beberapa teknik tersebut telah lama digunakan, tapi ianya masih lagi relevan bagi pengamal teknik seo untuk jangka masa yang lama.

Apa perkara yang begitu menarik dalam Ebook Teknik SEO Merah Jambu ni?

1.Penulisan yang memang amat mudah difahami. Aku sebenarnya dah membeli macam-macam jenis ebook hasil penulisan ramai penulis ebook di Malaysia dan juga diluar negara. Penulisan yang begitu direct dan mudah je nak faham segala content dalam tu. Tiada aspek yang terlalu teknikal dalam teknik seo ini, jadi tak payah nak pening kepala sangat dengan memacam SEO Jargon yang korang kena pening kepala. Aku tak bertanya banyak sangat, sebab yang penting adalah ‘Action’ dan bukannya ‘Question’….:D Ingat tu..hehe..takde action, maka memang susah.

2.Teknik SEO untuk semua. Memang gaya penulisan korang perlu diubah serta merta..atau korang boleh mulakan dengan post pertama korang. ‘tulis dengan jiwa’ itu yang dipesan dalam ebook tersebut. Siapa yang tak faham, aku cuba terangkan dalam pemahaman aku. Korang cuba tulis untuk pembaca..bukannya korang tulis untuk menjual atau untuk diri sendiri. Itu lebih penting, kerana dengan wujudnya pembaca yang berterusan, akan bertukar menjadi seorang pembeli..insyallah..mungkin itu salah satu daripada ‘seni menulis’ yang aku rasa terdapat dalam gaya penulisan sesebuah blog.

3.Teknik Tersembunyi….dalam ebook tu ada satu teknik yang aku rasa macam sangsi je nak buat..Aku cuba untuk buat dan alhamdulillah, hasilnya memang aku sendiri tak sangka. Perlahan-lahan komisen demi komisen masuk dan setiap yang aku buat, ada hasilnya. Ada yang cepat dan ada yang lambat, faktor tu aku tahu sebenarnya..mungkin kerana produk yang aku promote tu tidak cukup kuat sales letternya. Itu merupakan salah satu faktor pemilihan produk affiliate yang korang harus tahu.

Hasil-Hasil Teknik SEO Merah Jambu

Korang boleh lihat sendiri post-post yang aku buat mengenai hasil yang aku dapat daripada pengalaman dari Kitab Teknik SEO Merah Jambu ni…

http://mohdfairiz.com/komisen-68-73-dari-klikjer/

http://mohdfairiz.com/top-affiliate-klikjer-februari-2014/

http://mohdfairiz.com/komisen-kedua-dari-jobdirumah/

http://mohdfairiz.com/komisen-pertama-ebook-rahsia-resume-superstar/

http://mohdfairiz.com/komisen-pertama-ebook-kerjaya-jururawat/

Hasil yang bakal korang dapat setelah mengaplikasikan Teknik SEO Merah Jambu ini mungkin cepat, atau mungkin lambat. Bergantung kepada kandungan artikel korang ataupun faktor blog korang yang belum dioptimasikan sepenuhnya. Korang kena ingat, proses optimasi SEO bukan sekadar pada artikel, tetapi haruslah dimulakan dengan asas blog korang sendiri seperti Meta Tag, Title, Description Blog korang, Keyword dan banyak lagi yang perlu diambil kira.

Selidik dahulu asas blog korang sebelum bertindak dan aplikasikan teknik seo ini kerana ada banyak faktor juga sebenarnya yang membuatkan korang tiada sales apabila korang dah aplikasikan teknik-teknik tersebut. Ingat juga, usaha korang tu mungkin tak cukup kuat lagi dan mungkin korang harus tengok balik teknik penulisan korang tu….:D

Komisen 74-79 Dari Klikjer
Komisen 68-73 Dari Klikjer

40 Comments

  1. hafizi January 14, 2015
    • reez January 14, 2015
  2. Kastam W41 August 9, 2014
  3. Faizal Nizam May 20, 2014
    • reez May 20, 2014
  4. Ammar May 15, 2014
    • reez May 15, 2014
  5. Supermokh May 14, 2014
    • reez May 15, 2014
  6. ANIRAH AZURI May 14, 2014
    • reez May 14, 2014
  7. Khairul Zamri May 14, 2014
  8. Hijab Terkini May 13, 2014
  9. iOSGEAR May 13, 2014
    • reez May 13, 2014
  10. Hairul Azni May 13, 2014
    • reez May 13, 2014
  11. ieta mat sa'ad May 11, 2014
    • reez May 12, 2014
  12. Abdfatah May 9, 2014
  13. myrujukan May 7, 2014
  14. muja May 6, 2014
  15. Noor May 6, 2014
  16. hazman aka species1980 April 30, 2014
    • reez April 30, 2014
  17. Hafizul April 29, 2014
  18. Hakim Mahmud April 28, 2014
  19. hafizmd April 28, 2014
    • reez April 28, 2014
  20. Ummi Hanie April 28, 2014
  21. Abdur April 28, 2014
  22. hasrul hassan April 28, 2014
    • reez April 28, 2014
  23. hasrul hassan April 28, 2014
    • reez April 28, 2014
  24. Sabree Hussin April 28, 2014
    • reez April 28, 2014
  25. titan April 28, 2014
    • reez April 28, 2014

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

CLOSE
CLOSE