Lubuk Supplier Dari China

Masih ada yang tak tahu sebenarnya lubuk supplier dari China ni sebenarnya ada banyak. Tapi mungkin ramai yang tak tahu lagi adanya lubuk rahsia ini.

Ramai yang kata kalau nak beli barang murah untuk dijadikan modal berniaga boleh dapatkan dari negara China. Antara web yang sangat popular adalah seperti AliExpress.com.

Sebab utamanya adalah websitenya dalam Bahasa Inggeris dan kalau nak beli barangnya tak susah sangat sebab semuanya boleh difahami dengan mudah sekali.

Ada banyak barang boleh dibeli secara borong melalui website lubuk supplier dari China ni, tapi tak ramai yang mengkaji, adakah barangan itu laris untuk dijual di Malaysia?

Apakah Barang Yang Laris Dijual di Malaysia?

Soalan ini sebenarnya agak universal. Ada yang kata boleh jual cover iPhone dengan sangat laris. Modal cuma RM1-RM5 sahaja dan boleh dijual dengan harga jauh lebih mahal sehingga RM30-RM50 bagi satu cover iPhone.

Ada yang berminat nak menjual barangan basikal, sebab tengok sekarang ni trending orang sudah mula sukakan sukan berbasikal.

Lubuk Supplier China

Modal rendah dan boleh dapat keuntungan yang sangat tinggi dengan membeli secara borong dari web-web ini sahaja.

Masalah utama sebenarnya adalah kalau beli dari website AliExpress.com, matawang adalah dalam USD yang mana tukaran wang asing sangat tinggi sebenarnya bagi negara kita.

Jadi kos termasuk shipping kadang-kadang kita tak dapat jual dengan keuntungan yang tinggi. Tak berbaloi menjual kalau untung cuma RM1-RM3 sahaja bagi satu item.

2 Laman Web Lubuk Supplier China Yang Anda Perlu Tahu

Rahsia 2 website ini sebenarnya dah ramai yang tahu. Apa yang ramai tak tahu tentang lubuk supplier ini adalah harganya yang jauh lebih murah berbanding di AliExpress.com

Laman web tersebut adalah:

lubuk supplier China

1.Taobao.com

2.1688.com

Kedua-dua website ini sebenarnya seakan-akan sama, tetapi ada barang-barang dari web-web ini memaparkan harga yang sangat berlainan.

Apa yang paling best sebenarnya, harganya memang berganda-ganda murah berbanding di AliExpress.com. Pilihan supplier yang menawarkan harga yang SUPER RENDAH juga adalah sangat banyak berbanding di AliExpress.com.

Masalahnya untuk kedua-dua web tersebut cuma website tersebut dipaparkan dalam Bahasa China.

Sebenarnya untuk masalah ini ada penyelesaiannya dan ianya sangat mudah untuk diatasi.

Rahsia Taobao – Lubuk Supplier Dari China dapat menyelesaikan masalah itu dengan mudah sekali. Apa yang menariknya adalah dalam Rahsia Taobao ini anda akan dibimbing dengan lebih jelas lagi untuk membeli barang dari 2 website China ini.

Dapatkan Rahsia Taobao Dengan Harga Menarik

Banyak sebenarnya rahsia lubuk supplier China ini diceritakan dalam Rahsia Taobao. Bagaimana nak dapatkan kos yang sangat murah borong dari China melalui 2 website ini.

Jadi tak perlu risau lagi dan pening kepala nak cari supplier untuk meniaga. Untung pun boleh untung besar dengan dapatkan supplier yang jauh lebih murah berbanding AliExpress.com

17 Comments

  1. Amir Mazlan January 18, 2018
    • reez January 18, 2018
  2. D. Naim January 14, 2018
  3. encikhafiz.com January 11, 2018
    • reez January 11, 2018
  4. Eray Majid January 9, 2018
    • reez January 10, 2018
  5. Raihanah January 9, 2018
    • reez January 9, 2018
  6. Hasrul Hassan January 8, 2018
    • reez January 9, 2018
  7. Ummi Hanie January 8, 2018
    • reez January 8, 2018
  8. Ummi Hanie January 8, 2018
    • reez January 8, 2018
  9. nikkhazami January 7, 2018
    • reez January 7, 2018

Leave a Reply

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.